|
Nu esti logat.
Va rog rsp#1 2007-11-20 23:07:59
va rog rspam incetat administrarea anticonceptionalelor karissa pe data de 27.9 si dupa fix o luna mi-a venit ciclu pe 26 . doua puncte ics:D Offline #2 2007-11-21 07:35:39
Re: va rog rspsi eu stiu la fel.... oricum pana isi revine corpul tau ...sa iti calculezi perioada fertila. dar daca nu a ejaculat de ce iti mai faci probleme? Offline #3 2007-11-21 07:59:21
Re: va rog rsporicum sa ai grija pt k nu mai e asa eficienta nici metoda asta..pana se acomodeaza organismul fara pastile poti sa ai ovulatii.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-11-21 11:10:06
Re: va rog rsp
tzontzonik...nu te mai juca... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-11-21 19:45:52
Re: va rog rspchiar daca nu a ejaculat in vagin sunt sanse sa ramai insarcinata, pentu ca lichidul preejaculator contine spermatozoizi si este de ajuns ca 1 singur sa se intalneasca cu ovulul si sa ramai insarcinata! nu vreau sa te sperii dar e bine sa stii ca sa nu mai risti altadata! te pup „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|