|
Nu esti logat.
Sms gratis-2#20 2008-01-04 20:32:42
Re: sms gratismie de ex nu imi mai merge romsms de 2 luni!!dc oare?.chiar am si eu nevoie de un site unde poti trimite sms gratis!! Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #21 2008-01-04 21:04:51
Re: sms gratisaveam si eu cont pe romsms dar nu putea trimite in italia expect the worst , hope for the best! Offline #22 2008-01-05 10:39:54
Re: sms gratispe romsmsm am avut si eu dar nu mai merge saitu dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #23 2008-01-05 15:22:08
Re: sms gratis
oana ciudat,la mine mergea sa trimit in italia.dar acum nu mai merge siteul deloc Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #24 2008-01-05 17:55:09
kum adica grup 26?eu sunt pe vodafone explik mai clar:D Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-05 19:37:55
Re: sms gratisromsms nu mai merge. site-urile cu sms-uri gratis nu mai merg cand afla prea multe persoane de ele.dati-mi adresele voatre de e-mail si va trimit eu o invitatie pe un nou site unde poti trimite pana la 10 sms gratis. cand ti se termina creditul trebuie sa iti inviti prietenii. am mai multe site-uri de acest gen si deocamdata merg toate. Ultima oara a fost editat de flrramona21 (2008-01-05 19:41:48) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #26 2008-01-05 19:47:48
Re: sms gratisflrramona21 si cum imi pot activa aceste optiuni???am 17 ani deci pot beneficia!! e super oferta!!!si eu as vrea sa o activez...imi poti da mai multe detalii?? Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #27 2008-01-05 19:54:38
Re: sms gratismsmsmsmsms...am sa imi incarc cartela luni:>:>:>:>:>...de fapt cartelele si ce o sa mai vorbesc mss!!! Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #28 2008-01-05 19:55:08
Re: sms gratispakat ca ubitul e pe orange:( Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #29 2008-01-05 21:05:08
Re: sms gratispoti sa-ti iei cartela de orange si iti activezi optiunea 2oo min in retzea la orice ora cu 4euro si te inscrie automat in orange student si poti vb dak se inscrie si prietenul tau in orange student cu 1eurocent/min! Eu asa am si sunt foarte multumit Offline #30 2008-01-05 21:07:13
Re: sms gratissi eu vreau saituri cu sms gratis dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #31 2008-01-05 21:12:48
Re: sms gratistrimis mesaj pt sms gratis Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #32 2008-01-05 21:16:07
Re: sms gratisms fffffffffffffffffff mult si dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #33 2008-01-05 21:16:30
de ce platesti 4 euro pe luna? eu pt campus nu plateam nimic. stiu ca primesti bonus 3 euro cand activezi serviciul, dar nu platesti pt el. nush poate au alta oferta acuma. Ultima oara a fost editat de flrramona21 (2008-01-05 21:23:43) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #34 2008-01-05 21:18:48
Re: sms gratismultumim deja am inceput dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #35 2008-01-06 00:12:39
eu vorbeam cu centu si nu imi lua 4 euro pe luna. mi-am activat campus cam in aceeasi perioada de care vorbesti si tu. poate a aparut alta oferta mai tarziu. am scris ca nu stiu ce oferta mai au. si nu zice nimeni ca nu e profitabil. apropo eu mi-am schimbt acrtela recent si nu mi-am mai putut activa serviciul, dar pe cartela veche merge si acuma. sms si centu Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #36 2008-01-06 00:24:31
Re: sms gratisnu e vorba ca mi-au ramas datele pe cartela veche. pur si simplu oferta pe care o am la cartela nu corespunde cu campus. mi-am luat aia cu platesti 2 vorbesti 10. da-ti seama ca as vorbi 10 minute cu 2 centi ar fi super Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #37 2008-01-07 11:39:19
Re: sms gratisfetele vreau si eu un site unde pot trimite sms gratis.am nevoie acum,urgent.ca nu am credit va rogg Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #38 2008-01-07 11:49:18
da-mi adresa ta de mail. si iti trimit eu Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|