homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Produsele d la plafar

#1 2007-11-21 22:33:58

mili
New member
Inregistrat: 2006-11-05

produsele d la plafar

buna! c stiti despre produsele d la plafar? sunt printre ele si unele care sa scada efectul AC? ma gandesc sa-mi cumpar un ceai detoxifiant facut din flori de soc, fructe de fenicul, radacina d brusture, frunze d rozmarin, radacina d cicoare, sulfina, papadie, urzica, radacina de osul iepurelui, frunze d senna.c parere aveti?ar fi vreo interactiune cu AC?in afara d sunatoare , mai stiti plante care sa interactioneze?ast cu mult interes raspunsurile voastre. mc!

#2 2007-11-21 22:59:37

mili
New member
Inregistrat: 2006-11-05

Re: produsele d la plafar

mc mult d tot. eu tot intreb p doamna d la plafar de cate ori cumpar cate ceva, dar nu stiu totusi cata incredere pot sa am in ea....daca a mai auzit cineva de vreo posibila interactiune,spuneti0mi va rog. mc mult d tot!
aaaa.....ai ar mai fi ceva. iau yasmin de 8 luni si doctorita care mi le-a prescris(ginecolog)mi-a zis sa fac pauza de trei luni la fiecare an d luat AC. p forum am tot citit ca nu e nevoie de aceasta pauza...acu' nu stiu p cine sa mai cred....oare aceasta pauza de la AC nu-mi ajuta ovarele sa ramana in buna functiune dupa ce nu mai functioneaza normal atata timp cat iau AC?s-a gandit cineva la asta?

Ultima oara a fost editat de mili (2007-11-21 23:02:39)

#3 2007-11-22 08:18:53

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

dupa cum zicea si alexia...in afara de sunatoare nimic. stai calma.....

#4 2007-11-22 08:49:26

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

pff...mama park mi`a dat sa beau acu` vreo luna...doua ceai de sunatoare cu tei...si n`am ramas neutral asa k banuiesc k nu scade f mult efectul antibblor

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.