homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

MAMA NOASTRA :)-2

#20 2007-11-23 11:06:10

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: MAMA NOASTRA :)

Ii multumesc mamei pentru fiecare zi din viata mea

#21 2007-11-23 11:12:18

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

anytza a scris:

Lili_delfi a scris:

micanarcisa a scris:

pentru mine e un subiect delicat...deci ii multumesc pt ca mi-a dat viata si m-a sustinut material (numai material) sa termin scoala si atat...in rest sora mea are de ce sa-i multumeasca pentru restul...sper sa nu va intristez...

Subscriu !!!!!!!!!! micanarcisa ma regasesc total in ce ai scris u grater din pacate. si pe mine m-a sustinut material doar pana in liceu. sunt in anul 2 de fac si de cand am intrat la facultate, m-am angajat si mi-o platesc singura singurica la fel ca si tot ceea ce tine de mine si tot ceea ce e al meu grater nici eu nu prea am pt ce sa ii multumesc. fetele care au citit postul meu cu "offf... parintii" stiu mai bine sad

fetelor imi pare sincer rau ca nu aveti ptr ce sa le multumiti maelor voastre(sa nu intelegeti gresit nu va condamn wink ) dar as vrea sa va ganditi un pic daca doamne fereste nu ar mai fi ele ce ati face sad  eu o am pe mami a mea bolnava de cancer de col  sad este operata si a terminat si citostaticele .....doctorul spune ca e bine si eu am speranta ca se va face bine...dar imi este ffff greu asa ca va rog pe toate haideti sa ne pretuim parintii asa cum sunt ei rai sau buni trc ca nu stim niciodata cand ne putem trezi singuri pe lume smile

nu ma intelegeti gresit...o pretuiesc in felul meu, vorbesc cu ea, inca ma mai sfatuiesc cu ea, o iubesc normal ca doar e mama, as suferi daca as pierde-o dar nu am pentru ce sa-i multumesc asa incat sa o strig in gura mare...sunt multe faze care mi le-a facut, faze care puteau sa-mi strice casnicia (nu, sa nu credeti gresit, il iubeste la nebunie pe sotuul meu) si de multe ori am observat  ca face diferente intre mine si sora mea...sunt chestii care m-au facut sa nu ma mai simt asa apropiata de ea si nu o data mi le-a facut ci de mai multe ori...daca aveti chef va pot povesti dar probabil ca la un alt topic...asa ca daca nu ar mai fi as suferi enorm dar nu cred ca ma voi simti chiar singura pe lume....mai degraba i-as multumi tatalui meu ca as avea multe pentru ce sa-i multumesc...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#22 2007-11-23 14:15:01

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

micanarcisa a scris:

anytza a scris:

Lili_delfi a scris:

Subscriu !!!!!!!!!! micanarcisa ma regasesc total in ce ai scris u grater din pacate. si pe mine m-a sustinut material doar pana in liceu. sunt in anul 2 de fac si de cand am intrat la facultate, m-am angajat si mi-o platesc singura singurica la fel ca si tot ceea ce tine de mine si tot ceea ce e al meu grater nici eu nu prea am pt ce sa ii multumesc. fetele care au citit postul meu cu "offf... parintii" stiu mai bine sad

fetelor imi pare sincer rau ca nu aveti ptr ce sa le multumiti maelor voastre(sa nu intelegeti gresit nu va condamn wink ) dar as vrea sa va ganditi un pic daca doamne fereste nu ar mai fi ele ce ati face sad  eu o am pe mami a mea bolnava de cancer de col  sad este operata si a terminat si citostaticele .....doctorul spune ca e bine si eu am speranta ca se va face bine...dar imi este ffff greu asa ca va rog pe toate haideti sa ne pretuim parintii asa cum sunt ei rai sau buni trc ca nu stim niciodata cand ne putem trezi singuri pe lume smile

nu ma intelegeti gresit...o pretuiesc in felul meu, vorbesc cu ea, inca ma mai sfatuiesc cu ea, o iubesc normal ca doar e mama, as suferi daca as pierde-o dar nu am pentru ce sa-i multumesc asa incat sa o strig in gura mare...sunt multe faze care mi le-a facut, faze care puteau sa-mi strice casnicia (nu, sa nu credeti gresit, il iubeste la nebunie pe sotuul meu) si de multe ori am observat  ca face diferente intre mine si sora mea...sunt chestii care m-au facut sa nu ma mai simt asa apropiata de ea si nu o data mi le-a facut ci de mai multe ori...daca aveti chef va pot povesti dar probabil ca la un alt topic...asa ca daca nu ar mai fi as suferi enorm dar nu cred ca ma voi simti chiar singura pe lume....mai degraba i-as multumi tatalui meu ca as avea multe pentru ce sa-i multumesc...

pai si cine te opreste sa ii multumesti tatalui tau? chiar te rog smile cred ca trebuia sa scriu la numele topicului MAMA SI TATAL NOSTRU smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#23 2007-11-23 14:16:27

micicutza
Banat

hehehe...pai mai tati iti multumesc...prietenii stiu de ce tongue ...pacat ca el nu citeste pe net dar el stie oricum... pupic tati (si mama dar mai mic big_smile)

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#24 2007-11-23 14:33:24

anytza
Hero member

micanarcisa a scris:

hehehe...pai mai tati iti multumesc...prietenii stiu de ce tongue ...pacat ca el nu citeste pe net dar el stie oricum... pupic tati (si mama dar mai mic big_smile)

smile

Publicitate

loading...

#25 2007-11-23 15:32:22

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

micanarcisa a scris:

ma intelegeti gresit...o pretuiesc in felul meu, vorbesc cu ea, inca ma mai sfatuiesc cu ea, o iubesc normal ca doar e mama, as suferi daca as pierde-o dar nu am pentru ce sa-i multumesc asa incat sa o strig in gura mare...sunt multe faze care mi le-a facut, faze care puteau sa-mi strice casnicia (nu, sa nu credeti gresit, il iubeste la nebunie pe sotuul meu) si de multe ori am observat  ca face diferente intre mine si sora mea...sunt chestii care m-au facut sa nu ma mai simt asa apropiata de ea si nu o data mi le-a facut ci de mai multe ori...daca aveti chef va pot povesti dar probabil ca la un alt topic...asa ca daca nu ar mai fi as suferi enorm dar nu cred ca ma voi simti chiar singura pe lume....mai degraba i-as multumi tatalui meu ca as avea multe pentru ce sa-i multumesc...

subscriu. cum am mai zis, daca ati citi topicul in care ma plangeam de ea, v-ati da seama d c nu pot sa strig in gura mare k o iubesc. In schimb, ca si micanarcisa pot sa ii multumesc tatalui meu pt multe multe. Asa ca, TATI TE IUBESC !!

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#26 2007-11-23 15:35:54

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

eu nu am numai mama si cate am facut din toate ma ajutat sa ies si mereu a fost langa mine desi uneori ne mai certam, ma iertat de nenumarate ori .............o iubescf mult
deci ar tre sa ii multumesc de un miliard de ori si chair mai  mult

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#27 2007-11-23 15:42:41

micicutza
Banat

cand voi fi un pic mai deprimata va voi povesti la "ooff parintii" sau cam asa nu?... acum insa nu ca e vineri mai e o ora de munca, poate luni caci lunea e zi naspa

#28 2007-11-23 16:57:27

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

si eu vreau sa le multumesc alor mei pt tot ce-au facut pt mine,pt ca mereu au fost alaturi de mine,indiferent de situatie si stiu ca or sa fie intotdeauna,orice-as face...ei sunt cele mai dragi fiinte din viata mea,alaturi de sora mea...fara ei,nu stiu daca as putea supravietui...sunt dependenta de ei...si stiu sigur ca ei sunt singurii in care pot avea incredere nelimitata..ii iubesc enorm...chiar daca nu vor citi aceste randuri,ei stiu asta.sunt sigura

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#29 2007-11-23 17:08:46

anytza
Hero member

micanarcisa a scris:

cand voi fi un pic mai deprimata va voi povesti la "ooff parintii" sau cam asa nu?... acum insa nu ca e vineri mai e o ora de munca, poate luni caci lunea e zi naspa

te astept luni ca lunea chiar ca e cea mai naspa zi smile ....glumesc micanarcisa ne poti povesti atunci cand simti tu ca vrei sa impartasesti cu noi smile

#30 2008-01-03 11:56:42

minimoni
Full member
Inregistrat: 2007-12-28

mama mea este pentru mine tot: mama, tata, sora , frate, prietena, profesor....si dragostea radiaza in fiecare cuvintel pe care l-am scris ....

ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul!

#31 2008-01-03 12:34:14

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

mama este acum pt mine ingerul meu pazitor care are grija de mine de undeva de sus....si cand ma simt singura ma uit in sus si stiu k ea ma asculta...

#32 2008-01-03 16:51:16

minimoni
Full member
Inregistrat: 2007-12-28

pacat...dar sigur vegheaza asupra ta.simt si eu ajutorul tatalui care e acolo sus..nu am crezut vreodata in povesti de astea pana nu am fost patita

ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul!

#33 2008-01-03 17:10:14

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

eu ii multumesc mamei mele ca mi-a dat viata, ca m-a ajutat intotdeauna, ca m-a iertat de multe ori cand am gresit, ca m-a sprijinit in tot ce am vrut sa fac, sau in aproape tot, si pentru ca ma iubeste neconditionat...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#34 2008-01-03 19:16:31

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

unik a scris:

mama este acum pt mine ingerul meu pazitor care are grija de mine de undeva de sus....si cand ma simt singura ma uit in sus si stiu k ea ma asculta...

pe mine ma vegheaza aman2! deja de 6 ani! dar ce m-au invatat ei este inestimabil! m-au invatat sa traiesc frumos, curat, sa ma descurc, sa indraznesc, sa fiu cumpatata si diplomata, sa fiu respectuoasa, sa fiu eu insami! h, as fi vrut sa fie vesnici si poate as vrea ca multi adolescenti sa aiba parinti pe jumatate intelegatori cat erau ai mei!
mama mea era cea mai buna! tatal meu a fost cel mai buni!
am avut cei mai minunati parinti!

#35 2008-01-03 19:20:21

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

eu ii multumesc personal, nu pierd timpul pe forum wink

#36 2008-01-03 19:22:51

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

cat_eyes a scris:

eu ii multumesc personal, nu pierd timpul pe forum wink

hmmm! poate si Raiul are conexiune la internet! asa ca trebuia sa scriu! cine stie?

#37 2008-01-03 19:48:49

kitty_024
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

...multumesc k e mamisi nuj ce m-ash face fara ea...dar nu i multumesc k no stiut cum sa fie pretena mea.mama mea e profesoara de5-8,si la scoala e fff apropiata de elevi.insa eu acasa,de fiekredata cand ma vedea cu un baiat nu era destul de bun pentru mine,de fiecaredata cand faceam ceva nu era bun.mi-a spus de ciclu si restu la2luni dupa ce mi-a venit,si atunci era tricolora la fatza.eu cu mama vorbesc numai de scoala,,,si,,,nuj.chestii care nu tin de mine,personal.pe prietenul meu nu l-a suferit de la inceput,si o avut tentative periculoase de a ma face sa renunt la el:)) mi-o luat telefonu,,,nu ma lasa sa ies in orash,,,etc.dar eu mereu prelungeam programu de la scoala cu ink 2ore k sa stau cu el:D acum au trecut 2ani si nu il suportamsi i e frik sa vb cu mine de orice tine de problemele unei fete,sau de situatii in care e pusa...asta este:D e mama:D si o ubesc aja cum e.dar tot ea sufera k nu i zic nik.cum sa i zic,,,dak nu ii convine?!?!?si nu de alta,dar incepe sa tipe si sa tina discursuri interminabile,,,si ma descurajeaza,sau ma face sa ma simt k ultima toanta:|

#38 2008-01-03 20:02:33

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

ii multumesc lui mami ca m-a adus pe lume, ca a avut grija de mine cand am fost bolnava, ca m-a ajutat si m-a luat in brate cand eram suparata atunci cand luam vreo nota mica la scoala, niciodata nu s-a suparat din cauza asta si nici atunci cand spargeam din gresala vreun pahar de cristal. ii multumesc ca mi-a luat haine frumoase si ca mi-a platit meditatii atunci cand aveam nevoie.
un singur lucru ii reprosez: sufar ca nu pot sa ii spun tot ce am pe suflet pentru ca ma critica de fiecare data si imi naruie toate visele

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.