doctoressa, am revenit iar...acum cu o alta problema...acum cateva luni nu m-am mai putut ridica din pat de durere de genunchi, imi erau si umflati si abia umblam(asta dupa ce am luat o fiola de ketonal)ca altfel nu cred ca reuseam sa umblu cat de cat.
am mers la medic...m-au pus sa fac o gramada de analize ...mi-au iesit crescut fibrinogenul putin si PCR -ul era pozitiv+ inca ceva analize care mi-au iesit bune.
mi-am mai facut radiografie la niv. sacroiliacelor si mi s-a pus dgn de sacroileita.
doctorul la care m-am dus a zis sa imi fac si un RMN...l-am facut si acesta insa nu a reiesit nimic concret .scria aspect incert de sacroileita.
am mai fost si la alta doctorita si acolo mi s-a spus iar ca as avea sacroileita bilaterala..si mi-a dat sulfasalazina insa mie mi-e cam frica sa iau pt ca am inteles cae destul de nociva...
stiti cumva ceva medic bun din Cluj reumatolg?si daca da va rog sa ma ajutati
acum facceva infiltratii in genunchi cu ceva subs homeopate +reflexoterapie...doctorita la care m-am dus zicea sa nu mai fac ca s-ar putea sa imi faca mai mult rau...acum eu parca ma simt mai bine putin de tot.
va rog spune-ti-mi si mie un medic bun reumatolog