|
Nu esti logat.
Ecografie nedescifrata... help!#1 2007-11-23 03:01:09
ecografie nedescifrata... help!fetelor, am o rugaminte... cine stie sa-mi explice ce inseamna "uter in AVF accentuat 71/42 cu structura normala??? mersi muuult mult si pupici la toata lumea Offline #2 2007-11-23 09:40:59
Re: ecografie nedescifrata... help!uter in avf - asta e pozitia lui normala (anteroversiune-flexie),iar datele respective sunt parametrii lui mami de minuni Offline #3 2007-11-23 20:32:55
Re: ecografie nedescifrata... help!mersi mult, eu_vreau! eu eram alertata putin pentru ca medicul meu subliniase si incercuise pe buletinul de investigatie acei parametrii si ma gandeam ca cev anu este in regula... acum am o alta problema... mama a fost la medic si si-a facut analizele. iau iesit ceva probleme la ficat am inteles. asta inseamna tgp 96 si tgo 42. medicul i-a spus sa nu se impacienteze ca nu e o problema grava, dar eu stiu altceva... i-a dat liv 52 si i-a spus sa repete analizele dupa Sarbatori. Ce pot sa zic? alcool nu consuma deloc, bea cola si fumeaza, nu mananca neaparat regulat si nici sanatos... la ecografie nu a iesit nimic anormal, adica ficatul arata normal, nu e marit sau inflamat sau ceva de genul acesta... ce pot sa zic... lua intr-o vreme anticonceptionale pentru ca a suferit in urma cu 2 ani o histerectomie totala.. Offline #4 2007-11-23 20:57:01
Re: ecografie nedescifrata... help!poate a facut un tratament cu antibiotice, poate fi de la alimentatie, poate fi si de la AC daca analizele au fost facute dupa ce a treminat de luat...pot fi mai multe cauze. dupa tratamentul cu liv sa mearga la analize sa le repete si sa aiba grija la sarmalute mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|