homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ecografie nedescifrata... help!

#1 2007-11-23 03:01:09

aandra
New member
De la: timisoara
Inregistrat: 2007-04-22

ecografie nedescifrata... help!

fetelor, am o rugaminte... cine stie sa-mi explice ce inseamna "uter in AVF accentuat 71/42 cu structura normala??? mersi muuult mult si pupici la toata lumea smile

#2 2007-11-23 09:40:59

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: ecografie nedescifrata... help!

uter in avf - asta e pozitia lui normala (anteroversiune-flexie),iar  datele respective sunt parametrii lui

mami de minuni hjarta

#3 2007-11-23 20:32:55

aandra
New member
De la: timisoara
Inregistrat: 2007-04-22

mersi mult, eu_vreau! eu eram alertata putin pentru ca medicul meu subliniase si incercuise pe buletinul de investigatie acei parametrii si ma gandeam ca cev anu este in regula... acum am o alta problema... mama a fost la medic si si-a facut analizele. iau iesit ceva probleme la ficat am inteles. asta inseamna tgp 96 si tgo 42. medicul i-a spus sa nu se impacienteze ca nu e o problema grava, dar eu stiu altceva... i-a dat liv 52 si i-a spus sa repete analizele dupa Sarbatori. Ce pot sa zic? alcool nu consuma deloc, bea cola si fumeaza, nu mananca neaparat regulat si nici sanatos... la ecografie nu a iesit nimic anormal, adica ficatul arata normal, nu e marit sau inflamat sau ceva de genul acesta... ce pot sa zic... lua intr-o vreme anticonceptionale pentru ca a suferit in urma cu 2 ani o histerectomie totala..
poate cineva dintre voi sa-mi dea o idee despre ce se intampla eventual??? eu sunt cam ingrijorata... multumesc muult de tot...

#4 2007-11-23 20:57:01

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

poate a facut un tratament cu antibiotice, poate fi de la alimentatie, poate fi si de la AC daca analizele au fost facute dupa ce a treminat de luat...pot fi mai multe cauze. dupa tratamentul cu liv sa mearga la analize sa le repete si sa aiba grija la sarmalute smile

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.