|
Nu esti logat.
As dori niste sfaturi....help?#1 2007-11-25 13:06:13
as dori niste sfaturi....help?buna ziua! sunt noua pe acest forum si inca nush excat care's toate regulile, sper sa nu gresesc inca de la inceput.Problema mea este urmatoarea: de vreo 2 ani de zile am avut ,inca am, niste cosuri pe spate care nu mi au facut dintoteauna pb, dar am mers la dermatolog(la stat) vreo 2 ani de zile si nu am avut nici un rezultat.asa ca acum 2 luni de zile m-am hot sa merg la o clinica particulara, mi s-a recomandat alt tratament dar si o ecografie ovariana.Spre stupoarea mea mi s-a descoperit pe ovarul drept un chist de 8mm, si multiple microchisturi pe cel stang.Acum...dna doctor de la clinica particulara mi a dat tratament cu Yasmin, dar fara un alt consult, doar intrebari de rutina, daca fumez, etc...Acum la inceputul lunii ar trebui sa incep prima folie.Credeti ca ar trebui sa mi se fi recomandat Yasmin, de la unginecolog, evenual dupa un consult mai amanuntit? and love saves the day... Offline #2 2007-11-25 13:07:37
Re: as dori niste sfaturi....help?pai medicul de la clinica particulara ce specializare avea? #3 2007-11-25 13:15:45
Re: as dori niste sfaturi....help?de obicei "se topesc" cu anticonceptionalele chisturile si microchisturile iubesc+Camelia+Matei Offline #4 2007-11-25 19:02:39
Re: as dori niste sfaturi....help?
Medicul de la clinica particulara era tot dermatolog,iar dupa ce s-a uitat peste rezultatul ecografiei mi a spus yasmin! si sa revin peste vreo 3 luni cu o alta ecografie si sa mai discutam atunci.Acum...astept.Banuiesc ca antibebele o sa isi faca si efectul contraceptiv, pe langa cel de reducere a chisturilor.Dar eu nu stiu mai nimic despre antibebele asta, nici macar in general, ce nu tre sa iau in combinatie cu el, care sa nu ii diminueze efectul....etc.Avetzi cv sfaturi importante pt mine ? Eu foloseam pana cum doar condomul Am inteles de exemplu ca ampicilina trebuie evitata cand urmezi tratamentul cu ac. Este adevarat? Astept raspunsuri fetele... and love saves the day... Offline #5 2007-11-25 19:11:07
Re: as dori niste sfaturi....help?ia anticonceptionalele timp de 3 luni si mergi apoi la medic. Mamica de 2 pui scumpi Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-25 22:53:28
Re: as dori niste sfaturi....help?ce inseamna : precum si dc ai mai mult de 4 scaune moi pe zi protectia e afectata.? mersi frumos de raspunsuri and love saves the day... Offline #7 2007-11-25 22:57:02
Re: as dori niste sfaturi....help?Daca ai mai mult de 4 scaune moi pe zi din care primul in primele 4 ore de la inghitirea pilulei, atunci pilula nu este corect absorbita de organism si de aceea scade efectul. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-11-25 22:57:22) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #8 2007-11-25 22:57:13
Re: as dori niste sfaturi....help?si atunci scade efectul contraceptiv... nu numai de la antibiotice it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|