|
Nu esti logat.
Ati mers/mergeti la vot ?#1 2007-11-25 13:27:14
ati mers/mergeti la vot ?daca da, pe cine sustineti ? daca nu, de ce ? Offline #2 2007-11-25 13:28:48
Re: ati mers/mergeti la vot ?Dar cine candideaza de la Pd? ca si eu tot cu ei as vrea sa votez si da pt uninominal #3 2007-11-25 13:29:21
Re: ati mers/mergeti la vot ?
exact la fel Mamica de 2 pui scumpi Offline #4 2007-11-25 13:30:53
Re: ati mers/mergeti la vot ?andrutza, nici eu nu ii cunosc pe cei de pe lista dar am votat partidul.... de aceea cred ca e bine sa fie uninominal, macar sa stiu ce imbecil ma reprezinta... Offline #5 2007-11-25 13:32:05
Re: ati mers/mergeti la vot ?fetelor, dar oare avem voie sa discutam asta ? n-o fi vreo regula pe aici care sa ne interzica ? sa nu se interpreteze gresit !! nu fac campanie pt nimeni !!!!! Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-25 13:52:25
Re: ati mers/mergeti la vot ?pai nu se uita astia care supravegheaza alegerile pe forumul nostru nu? ...eu ma duc mai tarziu si la fel DA si PD N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #9 2007-11-25 14:04:10
Re: ati mers/mergeti la vot ?Mi-e lene sa ies din casa. S-a mutat sectia de votare la care sint arondata si n-am nici un chef sa merg pe jos drum dublu fata de pana acum. Desi toata saptamana am fost cu gura mare si am indemnat pe toata lumea sa mearga, sa voteze, acuma chiar eu sint aia care stau pe ganduri "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #10 2007-11-25 14:27:09
Re: ati mers/mergeti la vot ?am fost it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #11 2007-11-25 14:29:27
si nu ne spui ce si cum ? Offline #12 2007-11-25 14:31:05
Re: ati mers/mergeti la vot ?Am votat cu Pd si da pt votul uninominal. #13 2007-11-25 14:32:31
eu am votat cu pin dc nush ... da imi place de tipa it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #14 2007-11-25 14:33:38
Re: ati mers/mergeti la vot ?eu nu am mers si nici nu merg. m-am saturat sa tot merg la vot Offline #15 2007-11-25 14:39:03
Re: ati mers/mergeti la vot ?eu nu merg! din aceleasi motive ca mika Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti Offline #16 2007-11-25 14:50:40
nu merg ptr ca oricare ar iesi tot aia ar face adica nimic.dar m-ar amuza sa iasa Becali )macar le-ar face zilele amare altor parlamentari care nu stiu altceva decat sa faca excursii in strainatate,sa plateasca chirii in centru Bucurestiului pe banii publici si multe alte privilegii-masini de serviciu scumpe ,ca vezi doamne nu poate sa mearga decar in Audi etc...cand tara geme de saracie si altii n-au ce pune pe masa sau sunt copii care nu au cu ce sa mearga la scoala,sau oameni cu deficiente(asta incluzandu-i si pe cei handicapati) care nu primesc nici un ajutor din partea statului. Offline #17 2007-11-25 14:59:01
Re: ati mers/mergeti la vot ?pai de asta trebuie sa mergem sa nu iasa boi ca becali sau vadim...de ce le cereti lor sa le pese de noi cand noua nu ne pasa de noi?...dovada ca nu ne pasa de noi este aceea ca nu mergem la vot...deci de ce le cereti lor sa le pese?...poate nu se va schimba nimic dar macar incercam sa schimbam ceva dar daca nu mergem inseamna ca ne complacem in situatia asta.....am zis... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #18 2007-11-25 15:01:30
Re: ati mers/mergeti la vot ?cred k o sa ma duc, dar habar nu am pe cine o sa votez, k mie toti mi se par tampiti prosti si retardati. si pt uninominal nu cred k o sa votez k nici de asta nu stiu cu ce se mananca http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #19 2007-11-25 15:02:01
ai dreptate narcisa. si eu zic la fel. aratam ca ne pasa. facem o alegere, nu-i lasam pe altii sa aleaga pt noi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|