|
Nu esti logat.
Romanii & maghiarii -?!?-6#96 2009-09-17 13:13:02
Re: Romanii & maghiarii -?!?Asa este. Avem idei preconcepute. Nu suntem gata sa cunoastem omul, ca individ, ci ii bagam pe toti in aceeasi oala. Offline #97 2009-09-17 13:20:43
Re: Romanii & maghiarii -?!?imi place topicul... inseamna ca pot sa imi dau parerea, fie ea buna, fie ea rea, nu??? si asta nu inseamna ca ceilalti vor sari pe mine, doar pentru ca mi-am dat parerea PERSONALA! si nu sunt rasista! ok, poate sunt pentru ca nu suport tiganii, dar oricum nici cu ungurii nu ma prea laud Stau in Transilvania si sunt romanca 100%, iar cand merg la magazine si ii aud cum intreaba prima data in ungureste si apoi in romaneste ce dorim, imi vine sa le rup mecla. Nici macar nu ar trebui sa intrebe in ungureste. Nu e posibil asa ceva, traim in ROMANIA nu in Ungaria. Cu inscrierile la facultati, cum e posibil ca sectia romana sa fie invadata de unguri, acestia luandu-le locurile romanilor, iar la sectia maghiara sa nu fie niciun singur roman??? de ce??? pentru ca e ungurul la putere! astia sunt ca ciuma! Sa nu mai zic ca in Tg. Mures e invazie de unguri. Iar ca lipsa de respect... cand stau ei la povesti cu romanii, culmea ca ei intre ei tot pe ungureste vorbesc, ca romanul sa nu ii inteleaga. Te cunosti cu ei, iar ei ducand o foooarte mare lipsa de respect se apuca si vorbesc pe ungureste de fata cu tine, iar tu stai ca bou` la poarta noua si te holbezi la ei. Nesimtire curata! Cei care nu stau toata ziua pe langa ei, nu isi dau seama cum sunt, dar eu ca am si "prieteni" de aceasta nationalitate atata de whatever, stiu forte bine de ce spun ceea ce spun. Si sa nu mai spun ca :inteleptul: de Marko Bela, marele politician ungur a propus ca limba maghiara sa fie limba OBLIGATORIE in scolile (sau unele scoli-de asta nu sunt f sigura daca toate sau doar unele) din Tg Mures! Noroc ca nu i s-a aprobat aceasta foooarte proasta propunere. Daca s-ar fi aprobat, s-ar fi iscat un alt razboi mondial, credeti-ma! Ultima oara a fost editat de puffball (2009-09-17 13:22:16) Offline #98 2009-09-17 13:33:35
Re: Romanii & maghiarii -?!?eu nu stiu ce aveti cu vb in ungureste...la Aquapark in Hajduszoboszlo sau Gyula toate chelneritzele vorbesc si pe romaneste si te intreaba pe romaneste ce doresti.si nu li se rupe limba Offline #99 2009-09-17 13:52:30
Re: Romanii & maghiarii -?!?eu nu stiu ce aveti frate cu ungurii, ce noi suntem perfecti? si printre noi sunt atatea uscaturi... Offline #100 2009-09-17 14:03:19
Re: Romanii & maghiarii -?!?Nu am avut experiente cu ungurii, nu am nimic cu ei, sunt oameni, au si ei "uscaciunile" lor asa cum le avem si noi pe ale noastre, au si ei oameni buni asa cum ii avem si noi pe ai nostrii, dar nu mi se pare normal ca: Ultima oara a fost editat de Jessie (2009-09-18 13:01:20) "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline Publicitateloading...
#101 2009-09-17 14:06:24
Re: Romanii & maghiarii -?!?Umm ... Avand in vedere orasul in care traiesc - si unele dintre voi stiu care e acesta - cred ca pot sa afirm cu tarie ca problema asta e una EXTREM de delicata. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #102 2009-09-17 14:08:31Re: Romanii & maghiarii -?!?Subscriu Jessie. Offline #103 2009-09-17 14:37:17
Re: Romanii & maghiarii -?!?E foarte grav sa te simti in minoritate in propria tara. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #104 2009-09-17 14:50:16
Re: Romanii & maghiarii -?!?
bune intrebari la una am raspuns din nou cu parerea mea cat se poate de personala la intrebarea nr. 2 : ar putea sa lase de la ei superioritatea pe care cred ei ca o au la NOI in tara. Cam uita ca fac parte din minoritate si nu sunt cu absolut nimic mai superiori decat romanii Offline #105 2009-09-17 17:43:21
Re: Romanii & maghiarii -?!?eu am patit-i in Mierciurea ciuc si in Sf Gheorghe. 3 zile cat am stat in fiecare din ele, nu am auzit nicio vanzatoare care sa ma intrebe ceva in romana, iar cu majoritatea trebuia sa discut prin semne. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #106 2009-09-17 19:06:02
Re: Romanii & maghiarii -?!?Extraordinar cum aţi reuşit să găsiţi subiectul ăsta plin de rahat şi să ?l ?mpărţiţi. Speram că nu există aşa ceva pe forum, dar se pare că discuţia asta ?i m?ncă pe toţi undeva. Şi unele vă credeţi intelectuale. Pffff Goodnight moon Offline #107 2009-09-17 20:09:08
Re: Romanii & maghiarii -?!?Eu ma duc des in Ardeal,ca imi place... deci cand ma aud aia ca sunt romanca,nu doar vorbesc in ungureasca lor si refuza romana,dar si baga din burta anumite chestii. Mie mi s-a zis (in maghiara,tradusa de o prietena care era cu mine) ca Red Bull e interzis minorilor. Da...clar. Nu zic ca nu exista si unguri ok,dar am umblat mult si numai peste ****** am dat (puteti sa puneti orice insulta sau injuratura in loc de stelute; merge orice ca sa-i caracterizeze ). In situatia in care eu n-am vazut nici macar UN ungur normal la cap si care sa nu aiba aere de superioritate fata de mine in TARA MEA,nu imi cereti sa fiu deschisa la minte ( tampita,adica. ca ei n-ar fi deschisi la minte fata de noi nici daca i-ai bate ). Offline #108 2009-09-17 20:29:30
Re: Romanii & maghiarii -?!?eu cred ca am mai scris aici... mi-am petrecut langa miercurea ciuc vacantele de la 8 la 17 ani, cam asa... vara de vara... si n-am avut ABSOLUT NICIODATA pb.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #109 2009-09-17 20:55:03
Shine, din cate vad experientele tale cu ungurii au fost ceva ca ale mele, doar ca eu traiesc zi de zi cu ei si stiu foarte bine ce spun si de ce sunt asa rea cand vorbesc despre ei...dar bine ca sunt altele mai intelectuale ca noi! nah ce sa zica si ele daca nu au avut experiente cu cei de nationalitate maghiara si normal ca isi bat gura aiurea ca nu le convine ce spun altii Offline #110 2009-09-17 21:03:14
si eu si eu...la fel.... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #111 2009-09-17 21:45:07#112 2009-09-17 21:46:10
Re: Romanii & maghiarii -?!?As zice eu ceva... Transilvania a fost a noastra. Ei au furat-o,si noi ne-am luat-o inapoi. Ce mare filosofie... Offline #113 2009-09-17 21:50:16
Re: Romanii & maghiarii -?!?Bai, eu n`am nimic cu nimeni, dar ... nu mi se pare corect sa ma duc in COvasna si sa n`am de unde sa cumpar o sticla de suc, ca nu inteleg ei decat dupa ce le bagi p**a in totii mortii Offline #114 2009-09-17 23:58:27
Re: Romanii & maghiarii -?!?Sariti-mi in cap daca vreti, dar vreau sa va spun ca generalizati. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|