|
Nu esti logat.
Ajutati-ma cu un job ca ajung la nebuni#1 2007-11-25 20:39:26
ajutati-ma cu un job ca ajung la nebunisunt din arad.in momentu de fata lucrez de o luna la o firma 8,5 ore pe zi.in aceasta luna toti nervii mei au fost mancati si daca nu plec cat mai repede de acolo e posibil sa fac o cadere nervoasa din cauza stresului si a oboselii.am zis ca incerc sa stau pana la sarbatori si intre timp imi caut altceva.daca aveti vreo oferta pentru mine si pot incepe cu data de 7 ianuarie,pls help me.ca pregatire am liceul si un an la facultatea de jurnalism pe care am fost oarecum fortata sa o las din cauza unor probleme,dar de la anul ma inscriu la altceva la id,tot la stiinte umaniste. Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #2 2007-11-25 21:20:36
Re: ajutati-ma cu un job ca ajung la nebuniscuze ella ca nu vin cu o oferta concreta, dar vin cu o sugestie. intra pe ejobs si bestjobs, da o cautare pentru Arad si poate o sa gasesti ceva acolo. cunosc persoane care au reusit sa-si gaseasca job-uri foarte ok prin intermediul acestor site-uri. si eu am cate un cont deschis pe ambele si pot sa-ti spun ca m-au sunat companii care au citit cv-ul ca sa ma cheme la interviu. deci...incearca. iti doresc multa bafta! si lasa-l naibii de job. nu merita sa te imbolnavesti pentru un amarat de job, crede-ma. 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #3 2007-11-25 23:08:00
Re: ajutati-ma cu un job ca ajung la nebunisi eu sunt intr`o situatie asemanatoare..lucrez 7 ore pe zi,un weeken da(sambata 12 ore,duminica 7) si snt super stresata pt k am o sefa nebuna care mai rau s`a maritat cu un analfabet care`mi da mie ordine..in fine suport cu un anumit motiv..banii astia nenorociti Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-11-26 22:08:24
Re: ajutati-ma cu un job ca ajung la nebuniankuzza, cauta si tu in paralel altceva. nu trebuie sa stie "sefii" tai de chestia asta, doar tu. ai incercat pe site-urile despre care am scris mai sus? fa-ti un cv bun si incearca...nu te costa nimic 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #5 2007-11-26 22:44:09
Re: ajutati-ma cu un job ca ajung la nebunipai saraca abea are timp sa respire ma gandesc eu.....ce sa mai faca pe langa??? "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-26 23:06:28
Re: ajutati-ma cu un job ca ajung la nebunipai nu sa lucreze in paralel. sa isi caute un alt job in paralel, fara sa-si dea demisia pana ce nu-si gaseste ceva... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2007-11-27 06:49:50
Re: ajutati-ma cu un job ca ajung la nebuniam incercat da` nu`mi comvine nimic:)..pt bani stau aici doar.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #8 2007-11-27 07:23:33
Re: ajutati-ma cu un job ca ajung la nebuni
Sincer nu stiu daca e cineva pe forum care sa poata sa-ti faca o oferta.....trebuie sa cauti singurica Offline #9 2007-11-28 05:45:20
Re: ajutati-ma cu un job ca ajung la nebunimersi fetelor.every day intru pe site-uri Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|