|
Nu esti logat.
Schimb de pilule...again#1 2007-11-25 23:59:39schimb de pilule...againam schimbat de curand pilulele de la marvelon la harmonet pt ca am luat in greutate destul de mult. am tot citit aici pe forul ca yasmin ar fi singurele care previn retentia hidrica si eu tocmai de asta vreau sa scap. ma simt foarte"umflata" si nu mai suport. mi se umfla mainile si picioarele....m-am chiar sa renunt la pilule, dar am nevoie de protectie...insa acum ma gandesc ca as putea lua yasmin...e vreo problema daca schimb iar pastilele acum dupa numai 3 luni de cand le iau pe cele noi? Cu zambetul pe buze... Offline #2 2007-11-26 00:03:42
Re: schimb de pilule...againda ,e o mare problema...mergi la medic,nu le mai lua de capul tau si din auzite,ca alea sunt mai bune s.a.m.d. Mamica de 2 pui scumpi Offline #4 2007-11-26 12:02:14
Re: schimb de pilule...againnu e nici o problema corri...atata timp cat iti sunt date de medic... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-29 22:38:08Re: schimb de pilule...againrevin cu o intrebare. dr de planning mi-a spus ca nu am nevoie de protectie suplimentara acum, daca schimb pastilele, nici macar 1 zi, 7 sau 14 zile deoarece nu are cum sa scada efectul pilulelor doar ca iau de alt fel....cum sa fac ca pe forum tot citesc ca e nevoie de protectie? Cu zambetul pe buze... Offline #7 2007-11-29 23:43:08
Re: schimb de pilule...againunde ai citit tu asta? daca le schimbi prin continuare normala...cu sau fara pauza bineinteles ca esti protejata...de protectie e nevoie daca le intrerupi si apoi incepi cu altele noi... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-11-30 04:40:35
Re: schimb de pilule...againSi mie mi-a schimbat doctorita antibebele...de fapt eu am renuntat la ele...ca imi aparusera cosuri din cauza la Yasmin...si burta tot ma durea la ciclu...sangerarea era tot destul de abundenta... si 5 luni nu am mai luat nimic. dar mi-a zis doctorita ca probabil nu mi se potriveau mie Yasmin...si acum mi-a dat desorelle... Sa vedem cum ma simt cu astea...uf...tineti pumnii. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #9 2007-11-30 11:08:20
Re: schimb de pilule...againtinem tinem happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-12-06 16:30:28Re: schimb de pilule...againvreau sa va impartasesc si voua bucuria mea. am inceput sa iau yasmin si beau in paralel si ceai verde si parca ma simt mai bine, mai "usoara"...mi-am pus mari sperante in pilulele astea ca o sa ma ajute sa elimin apa...poate e si de la ceai...sau poate e doar pura psihologie sper sa imi mearga bine. v-am pupat Cu zambetul pe buze... Offline #11 2007-12-06 16:31:39
Re: schimb de pilule...againne bucuram pt tine corii tinem pumnii happy with him...inlove with him... Offline #13 2007-12-15 16:50:29
Re: schimb de pilule...againCredeti ca e neaparat nevoie sa mergi la medic inainte sa -ti schimbe pilulele?....eu folosesc de 2 luni harmonete fara sa-mi faca nici un fel de analize..doar ecograf....dar ma gandesc sa renunt la ele pt ca am dureri mari la ovare,si cateodata sangerari dupa actul sexual cu dureri,sa nu mai zic de spotting...la prima folie am avut 2 sapt...acum la a 2a 1 sapt...inainte sa le i-au n-am avut niciodata probleme...am auzit ca yasmin ar fi cele mai folosite...asa ca as vrea sa incep urmatoarea folie cu yasmin,chiar nu cred ca mai are rost sa dau 1 mil pe o vizita la medic care oricum nu face nimic decat sa-mi spuna ca la varsta mea se potrivesc astea..fara alte analize...voi ce ziceti? dragostea este acceptare, dragostea nu incearca sa schimbe sau sa modeleze... Offline #14 2007-12-15 16:55:41
Re: schimb de pilule...againdc yasmin sunt cele mai folosite nu inseamna ca sunt cele potrivite si pt tine.la planning altfel se desfasoara o consultatie.. Mamica de 2 pui scumpi Offline #15 2007-12-15 16:57:09
Re: schimb de pilule...againDa_na nu te vad o persoana iresponsabila...deci nu inteleg dc ai vrea sa schimbi pastilele de capul tau... happy with him...inlove with him... Offline #16 2007-12-15 17:04:29
Re: schimb de pilule...againDoar pt faptul ca vad cum ne trateaza medici...doar bani vor...nimic mai mult....si cand mi-a zis ca incep cu harmonete nu mi-a facut nici un fel de analize...si acum eu trebuie sa regret faptul asta...poate daca isi facea datoria pt banii pe i-am plati...acum nu eram in situatia asta...si lucru asta ma scarbeste..si toata medicina din romania... Ultima oara a fost editat de Da_na (2007-12-15 17:05:55) dragostea este acceptare, dragostea nu incearca sa schimbe sau sa modeleze... Offline #17 2007-12-15 17:53:39
Re: schimb de pilule...againnu se fac analize pt prescrierea lor...dar se presupune ca ti aifacut analizele de curnad si sti ce ai si ce nu... happy with him...inlove with him... Offline #18 2007-12-15 21:46:29
Re: schimb de pilule...againnici macar nu m a intrebat de sanatate...mi-a facut ecograf si m a intrebat doar daca am mai folosit ac,...i-am zis ca nu...atat..si mi-a zis ca asa cum ma vede pe mine (aici ma gandesc ca la kg se referea)si pt varsta mea(23) cel mai bine se potriveste harmonete...atat a fost toata consultatia.....Am fost pe la farmacie acuma seara si i-am zis in mare ce probleme am ...m a sfatuit sa nu aman vizita la medic ca nu e de joaca...asa ca sapt viitoare fie ce o fi..merg..am sa va zic cum a fost...pupici si multa sanatate pt toate:) dragostea este acceptare, dragostea nu incearca sa schimbe sau sa modeleze... Offline #19 2007-12-15 22:43:00
Re: schimb de pilule...againar fi trebuit sa ti mai puna si alte intrebari...dar din pacate...sa mergi...si sa ne ti la curent... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|