|
Nu esti logat.
Pot sa iau yasmin daca nu merg la medic?#1 2007-11-26 10:41:06
pot sa iau yasmin daca nu merg la medic?Daca pana acum nu am mai luat anticonceptionale pot sa iau yasmin fara sa merg la medic? Rog sa-mi raspunda cineva. Multumesc Offline #2 2007-11-26 10:46:23
Re: pot sa iau yasmin daca nu merg la medic?NU categoric NU! d asta apar dupa aia zvonuri absurde k celor de iau antibebe le cresc par pe fata...se ingrasa...sau mai shtiu eu ce... mai bn dai acum 50 ron pe un consult [sau mai putin] decat sa dai apoi...mult mai mult! MERGI LA DOCTOR http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #3 2007-11-26 10:46:27
Re: pot sa iau yasmin daca nu merg la medic?Nu. nu ai de unde sti daca yasmin sunt anticonceptionalele care ti se potirvesc tie sau altele. Doar medicul, in urma unor intrebari, va sti ce anticonceptionale ti se potrivesc tie. Mai bine du-te la doctor decat sa ai probleme dup-aia. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2008-01-15 13:50:11
Re: pot sa iau yasmin daca nu merg la medic?multumesc pentru sfaturi Offline #5 2008-01-15 14:04:04
Re: pot sa iau yasmin daca nu merg la medic?pe mine m-a intrebat daca am facut avort vreodata si mi-a fost jena sa zic ca da,ca o stia pe mama,il facusem oricum cu vreo 3 ani inainte. sper ca nu am gresit ca am luat ac mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-15 20:10:56
Re: pot sa iau yasmin daca nu merg la medic?nu ai gresit...stai linistita... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-01-16 08:06:15
Re: pot sa iau yasmin daca nu merg la medic?
eu stiu ca asta conteaza in alegerea anticonceptionalelor,pe mine m`a intrebat de 3 ori..ii ziceam ca nu,si ea tot ma mai intreba..sa fie sigura ca nu mint..si mi`a zis ca e important sa stie..ca sa`mi dea pastile potrivite..acum,eu zic ca trebuia sa`i spui..sau sa mergi la alt medic de care sa nu fi nevoita sa te feresti Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #8 2008-01-16 08:53:01
Re: pot sa iau yasmin daca nu merg la medic?mi-a dat novinette ,care au o concentratie mica de hormoni,parca printre cele mai mici,multumesc cristina pt linistire mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #9 2008-01-16 10:58:01
Re: pot sa iau yasmin daca nu merg la medic?pai teoretic trebuia sa spuna...practic nu o afecteaza...mai ales ca se intelege bine cu ele...pe mine una nu m a intrebat daca am avut vreun avort...si n am suferit nici un minut din cauza asta... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|