|
Nu esti logat.
Cum iti arata ca te iubeste?-2#20 2007-11-26 21:02:30
Re: cum iti arata ca te iubeste?nu doar imi spune k m iubeste de foarte multe ori dar imi si arata asta.felul lui de a fi,qm s poarta q me,qm ma saruta si qm imi vorbeste,toate imi dovedesc k m iubeste q adevarat Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #21 2007-11-27 01:05:49
Re: cum iti arata ca te iubeste?imi spune in fiecare zi ca ma iubeste...si se pisiceste pe langa mine, si ma priveste cu o fata de copil nevinovat, si se pierde in ochii mei, si ma saruta dulce....si.....stiu ca ma iubeste Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #22 2007-11-27 07:19:15
Re: cum iti arata ca te iubeste?exista...... si stiu ca ma iubeste atata timp cat isi doreste sa petrecem cat mai mult timp impreuna...si imi si spune tot felul de chestii dragute. Offline #23 2007-11-27 08:15:48
Re: cum iti arata ca te iubeste?imi arata si mie..dar nu mereu..uneori imi pun semne de intrebare..oi fi si mai paranoia..are si el perioade..in fine ar putea mai mult..in rest,uneori chiar imi vine sa`l mananc Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #24 2007-11-27 09:30:04
Re: cum iti arata ca te iubeste?
same here No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline Publicitateloading...
#25 2007-11-27 10:45:31
eu si dupa 6 ani mai simt fluturasi in stomac Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #26 2007-11-27 11:59:25
ce frumos, asa vreau si eu sa fim dupa muuuuuuulti ani. acum avem doar 3, pe care ii implinim maine, by the way . si e la fel: fluturasi in stomac, emotii, pasiune... Offline #27 2007-11-27 12:09:46
Re: cum iti arata ca te iubeste?la multi ani!clar te iubeste din cate imi spui tu ........tiam zis dupa 6 ani si tot mai suntem asa ticniti vreau sa iti spun ca pana acum nu am gasit monotonia in relatia noastra sper sa ramana asa.........bine ca mai avem si noi pe ale noastre dar in rest e totul ok Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #28 2007-11-27 15:20:19
Re: cum iti arata ca te iubeste?Pai eu cel mai mult simt ca ma iubeste cand facem dragoste..nu pot exprima in cuvinte ceea ce simt..nici nu se compara placerea fizica cu bucuria pe care o simt atunci cand ma saruta si imi sopteste :"Te iubesc, esti minunata!" asa ca pentru mine actul doveditor de iubire este cum ma simt eu in momentele intime ale noastre...si pe cuvant va spun ca ma iubeste sigur. What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #29 2009-11-28 00:17:05
Re: cum iti arata ca te iubeste?hmmmm Ultima oara a fost editat de 4art (2009-11-28 00:17:26) ,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..." Offline #30 2009-11-28 00:33:35
Asa am patit si eu 4 ani de zile cu al meu..era foarte orgolios si incapatanat,dur si ma durea f tare.. am suferit mult iar dupa o desp de 3 sapt in care am cunoscut alt baiat si a aflat k am iesit cu el o data, s`a intors la mine.. nu ma asteptam, a plans sa ma intorc la el.. cat de dur si puternic se dadea el,dar de fapt era un mielushel. Acum este invers, se poarta minunat cu mine,vrea sa stam tot timpul.. insa eu nu prea mai am aceleasi sentimente pt el,inainte imi doream eu sa stau cu el mai mereu si imi spunea k se plictiseste dak sta toata ziua cu mine.. iar acum ma plictisesc eu Offline #31 2009-11-28 09:13:42
subscriu in totalitate!!! eu,tu si restul lumii... Offline #32 2009-11-28 12:13:08
Vreau si eu asa, Janis! In America, in sfarsit! Offline #33 2009-11-28 13:00:08
Re: cum iti arata ca te iubeste?este mereu langa mine cand am nevoie:si la bine si la rau,nu ma lasa singurik niciodata ma saruta peste tot,oricand si oriunde imi indeplineste orice dorinta sau fantezie si in afara de toate astea si de declaratii face 2 face,vad in okii lui kt d mult ma iubeste nu am nimic de reprosat,e barbatul ideal pt mn Offline #34 2009-11-28 13:05:00Re: cum iti arata ca te iubeste?este sincer cu mine, si ma face sa ma simt in largul meu. Nu ma prefac nici un moment cand sunt lanaga el, sunt total relaxata, si el ma iubeste pentru exact cea ce sunt. Nu vrea sa ma schimbe, nu crede ca daca as fi mai inalta mai vorbareata as fi mai buna, si se poarta cu mine ca si cum as fi o printesa. Ce as putea cere mai mult? Offline #35 2009-11-28 13:16:39
Re: cum iti arata ca te iubeste?Imi vorbeste foarte frumos chiar daca sunt nervoasa/morocanoasa/enervanta. Nu isi descarca nervii pe mine (asa cum fac eu de cele mai multe ori), are mereu timp pt mine (nu mi-a zis niciodata 'vezi ca nu ne putem vedea pt ca.."), ma imbratiseaza in cele mai potrivite momente, imi stie absolut toate gusturile (in materie de haine, make-up, mancare etc), isi da seama imediat de ce anume am chef si de ce nu. Cand ma duc la el are mereu ceva dulce pregatit pt mine. Nu stiu, sunt foarte multe motive pt care sa cred ca ma iubeste... Offline #36 2009-11-28 23:31:20
Re: cum iti arata ca te iubeste?mi-o spune, nu in ficare zi, dar aproape de fiecare data cand am nevoie s-o aud, ma i-a in brate atunci cand ~bocesc~ la vreun film, ma ajuta la epilat, imi face piedichiura, imi face de mancare, imi face masaj anticelulitic, ma face fericita din punct de vedere sexual, cand sunt pesimista el e optimist si imi reda speranta (se mai intampla si invers) etc I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|