|
Nu esti logat.
Inhibitii inhibitoare de orice culoare-5#77 2009-01-01 18:37:30
Re: Inhibitii inhibitoare de orice culoareCred ca chestia cu inhibitile depinde. Am impresia ca fetele sunt oricum putin mai rezervate la inceput pana au sentimentul acela de intimitate completa cu partenerul. POate ma insel. Offline #78 2009-01-16 22:17:08
Re: Inhibitii inhibitoare de orice culoaream o viitoare probleme... inhibitie... desi suntem casatoriti de 1 an de zile, pana acum am facut dragoste doar folosind prezervative... si de foarte putine ori fara.. el terminand afara.. o situatie de altfel jenanta, acum problema sta in felul urmator.... o sa vrem sa facem copii.. si ma gandesc undeva luna viitoare... dar nu pot sa ma gandsc decat la modul scarbos... ca va termina in mine.... si e o situatie tare jenanta... nu stiu cum sa trec peste... ce ma fac eu? Offline #79 2009-01-16 22:20:09
Re: Inhibitii inhibitoare de orice culoareiti iubesti sotul.asta inseamna ca iubesti tot ce reprezinta el.singur nu o sa ti se pare scarbos,s-ar putea nici sa nu simti cand termina.iar faptul ca asta va va aduce un copil face totul mult mai frumos.succes! Offline #80 2009-05-08 03:59:19
Re: Inhibitii inhibitoare de orice culoareBuna! O sa schimb putin subiectul,apropo de inhibitii. Eu am avut mai demult niste probleme cu colonul.. ma rog, am avut hemoroizi si acum a ramas oarecum semn,adica e putin umflat funduletul meu... doctorul mi-a zis ca e cicatrice si ca asa ramane... nu se vede rau,dar totusi mi-e rusine sa stau in anumite pozitii.De ex, 'capra' n-am mai facut-o demult, ca mi-e frica ca vede..desi din cate tin minte,era f ok..Sunt eu paranoica sau el chiar o sa se uite ciudat? Voi ce credeti? Ultima oara a fost editat de Andrada24 (2009-05-08 03:59:42) Offline #81 2009-05-08 10:13:40
Re: Inhibitii inhibitoare de orice culoaremie mi-e cam rusine de 69.... n-am facut-o niciodata.... nu vreau sa stau cu fundul meu mare la fatza lui, acolo... mai ales ca nu m-am epilat niciodata interfesier si nu stiu care-i treaba prin sud pe-acolo... cuc. Offline Publicitateloading...
#82 2009-05-08 14:47:17Re: Inhibitii inhibitoare de orice culoaredt, atunci lasa-l pe el sa stea deasupra Offline #83 2009-05-08 15:06:25
Re: Inhibitii inhibitoare de orice culoareare 140 kile, exact dublu decat mine cuc. Offline #84 2009-06-19 13:29:49
Re: Inhibitii inhibitoare de orice culoareinteresant subiectul....una dintre ele ar fi pozitia 69 cum zicea dt ...si ceea ce n as face niciodata ar fi sexul anal.Ma enerveaza uneori ca in unele pozitii mai greseste gaura si da unde nu ar trebui )) cred ca o face intentionat Offline #85 2009-08-28 22:42:29
Re: Inhibitii inhibitoare de orice culoarepe mine ma inhiba cu totul altceva decat ati scris voi: parintii. N-as putea nici in ruptul capului sa o fac cu el, in timp ce parintii mei sunt in casa sau in preajma ei. Nici macar daca tata ar dormi bustean si mama ar fi in fundul curtii. Si tineti cont ca e o casa mare si o curte la fel . Sau daca as stii ca trebuie sa vina in orice moment (desi la noi de cand se intra in curte si pana ajungi in casa dureaza un pic si se aude poarta, deci am avea timp sa ne imbracam). Pur si simplu mi se "inchide", iar lui nici macar nu-i vine "cheful". Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #86 2009-08-31 11:50:57
Re: Inhibitii inhibitoare de orice culoareHai ca m-am distrat de minune citind mesajele voastre.Eu sunt genul care nu are vreo activitate zilnica serioasa decat cosmetica, moda, citiul si internetul asa ca sunt mereu in forma iar pe el il iubesc si cu si fara par.Pe mine ma inhiba atunci cand el vrea ca eu sa ma masturbez si el sa priveasca...nu as putea sa am orgasm niciodata asa. Si i se pare f erotic. Este chiar aiurea daca stau bine sa ma gandesc. Sau cand imi acopera ochii si sunt legata de maine iarasi am un sentiment de teama nu as putea sa descriu, desi este placut ceea ce imi face. Slava domnului ca activitatile astea nu fac parte din arsenalul zilnic. Offline #87 2009-08-31 17:59:50
Re: Inhibitii inhibitoare de orice culoare
o intrebare stupida (sau nu): nu te plictiseste teribil genul asta de viata? eu una m-as simti extraordinar de inutila daca nu mi-as pune inteligenta la contributie prin munca si alte activitati mai stimulante decat cele mentionate mai sus Offline #88 2009-08-31 18:27:28
Re: Inhibitii inhibitoare de orice culoareIar eu care mă simt inutil făc?nd at?tea chestii... Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #89 2009-08-31 19:31:41
Re: Inhibitii inhibitoare de orice culoareei,daca isi permite fata.... Offline #90 2009-08-31 20:04:59
Re: Inhibitii inhibitoare de orice culoaresi eu imi permit Offline #91 2009-08-31 20:51:40Re: Inhibitii inhibitoare de orice culoare
coana mare ce esti Offline #92 2009-08-31 22:32:56
Sincer? Ma plictiseste insa nu prea alta optiune pentru moment. In ultimii ani nu am stat in aceeasi locatie mai mult de 1,5 ani. Dupa ce am invatat daneza , am inceput scoala m-am familiarizat cu mediul de acolo ( si crede-ma daneza este foarte ciudata si dificila mai ales daca nu ai talent) a trebuit sa ne mutam in Stockholm. Incepe totul de la 0, cursuri de limba suedeza ( din fericire un pic mai ''digerabila'' decat daneza), sustine examen de limba, inscrie-te la scoala , etc. Din primavara ne-am mutat in Luxemburg unde al meu are clinica. Fiind ceva definitiv a trebuit sa caut o casa care sa ne placa. Iar cu criza aceasta ma asteptam sa nu se cumpere doar , insa nici la vanzari nu sunt multe oferte. De data aceasta am avut noroc pentru ca luxemburgheza este ca un fel de germana ( cum este dialectul scotian comparativ cu engleza)iar germana deja o vorbesc si in plus cei de aici vorbesc inclusiv franceza si germana . Ahh si am un profesor care imi preda limba luxemburgheza si pe cea olandeza asadar ceva activitati intelectuale am ( cat sa nu mi se atrofieze neuronii... ). Eu am terminat finante banci la ASE...iar aici am facut vreo 6 ani in loc de patru pentru ca nu reuseam sa ajung la examene. Iar in domeniu cei din afara nu te angazeaja decat pe posturile de front office deci se presupune sa fii cunoscator al limbii nationale. Offline #93 2009-08-31 22:34:43
Eh, asta nu-i o laudă. Cum ziceam, o femeie adevărată nu stă acasă şi face curăţenie toată ziua. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #94 2009-08-31 22:43:30
Ahh si mai este un aspect...daca as fi si eu salariata atunci il impoziteaza pe al meu cu mai mult decat as castiga eu . Offline #95 2009-08-31 22:50:54
mai ce sa zik ...traiesti bine ...calma si fara griji ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|