homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fibrom uterin

#1 2007-11-27 00:10:35

flavia_01
Membru
Inregistrat: 2007-10-16

Fibrom uterin

am si eu o iproblema legata de fibromul uterin, nu stiu dc a mai abordat cineva subiectul asta pe acest forum.
mama mea are 50 de ani ...fibrom uterin,datorita acestuia flux menstrual abundent,menstruatie prelungita,
,sangerari intre menstre,durere  pelvina ...probabil si o forma deocamdata usoara de anemie iar de la un timp destul de puternice dureri pelvine...si stari de voma.....
refuza sa mearga la medic...si inca insista ca se poate si fara operatie
nu stiu ce sa fac sa o conving sa mearga la medic ( a fost la analize,si nu a insistat niciun medic pt operatie, asta din cate stiu eu) 
as vrea sa stiu dc este absolut necesara operatia si care pot fi cele mai grave complicatii in situatia de fata
multumesc

#2 2007-11-27 00:24:03

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Re: Fibrom uterin

uite poate te ajuta la ceva, http://www.sfatulmedicului.ro/articole/ … n_1274.htm
nu puteam sa dau tot continutul copy paste

#3 2007-11-27 00:41:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

si mama mea are aceeasi problema...dar fara starile de greata...a fost diagnosticata acum cativa ani...iar medicul i a spus ca nu are rost sa o opereze...deoarece in curand va ajunge la menopauza...acum are 50 de ani...si inca asteapta menopauza...si se chinuie cu fiecare menstra...deci se poate si fara operatie...mai ales ca mama ta are o varsta la care menopauza poate aparea oricand...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2007-11-27 07:08:53

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu stiu ca e recomandabil sa fie operat. am avut o colega de spital cu un fibron de 9 kg si a ajuns la spital in ultimul hal....acum depinde si de doctor si de tratament, dupa cum bine zicea cristinutza.

#5 2007-11-27 10:27:29

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

eu zic totusi sa o convingi sa mearga la doctor wink ca sa p[uteti sta linistite mandoua smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.