|
Nu esti logat.
Metrorargii in climax#1 2007-11-27 00:11:46
Metrorargii in climaxam si eu o problema , defapt mama mea , dupa un test pap i s-a dat diagnosticul Metrorargii in climax , si asta a fost tot nici un fel de explicatii din partea medicului . ceea ce am deslusit noi din fisa med suna cam asa : cheaguri incluzind fragment de eudocol cu metablazie epidermoida intraglandulara si la nivel epitelial ; leziuni displazice CIN I-III ; cheaguri incluzind placarde de edenocoginom apilifer asociat cu zone edenocarginoame cu celule clare . Daca cineva ma poate ajuta cu o explicatie mai clara si pe intelesul tuturor va rog sa imi scrieti . va multumesc din suflet ! Offline #2 2007-11-27 00:19:00Re: Metrorargii in climaxuite ce am gasit eu http://www.presspro-gineco.ro/article-- … -2240.html nu stiu daca e ok..dar da o cautare si tu sau mai asteapta raspunsuri mai corecte,poate doctoreassa te va ajuta cu un raspuns.succes Offline #3 2007-11-27 00:49:37
Re: Metrorargii in climaxaanemonaa2000...mamei tale i a iesit C III? happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-11-27 00:51:37
Re: Metrorargii in climaxpentru kimy_adina :multumesc de raspuns , si eu sper sa primesc un raspuns de la doctoreassa Offline #5 2007-11-27 01:13:25
Re: Metrorargii in climaxsper ca nu am suparat pe nimeni zicind ca astept un raspuns de la doctoreassa , sunt noua pe acest forum si nu prea stiu cum merg treburile pe aici ,eu doar imi doresc un raspuns , la drept vorbind nici nu stiu daca informatiile care le-am dat sunt suficiente eu fiind plecata din tara iar ceea ce am aflat acum citeva ore , am aflat prin telefon de la mama mea . macar cu atit sa o pot ajuta ,cu niste informatii linistitoare daca linga ea nu pot fi in aceste momente dificile ( ptr .amindoua ) Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-27 07:10:33
Re: Metrorargii in climaxpai eu zic sa astepti totusi raspunsul Doctoressei. ea e cea mai in masura sa te lamureasca. Sanatate multa! Offline #7 2007-11-27 11:13:10
Re: Metrorargii in climaxaanemonaa2000...nu ai suparat pe nimeni...cu zicea si ralluka...asteapta raspunsul doctoressei caci ea e cea mai in masura sa ti raspunda... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-11-27 13:33:06
Re: Metrorargii in climaxanemona....urgent la medic, mama ta....CIN=carcinom in situ=cancer....mai rezulta din buletin ca are adenocarcinom....asadar, sa mearga la alt medic, mai priceput, cit de repede Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-11-27 14:31:45
Re: Metrorargii in climax
CIN= cancer? Offline #10 2007-11-27 14:33:50
Re: Metrorargii in climaxvai Doamne...speram sa ma insel...dar se pare ca aia e... happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-11-27 14:38:00
Re: Metrorargii in climaxdeci inseamna ca apar modificari de toate gradele. Offline #12 2007-11-27 14:49:46
Re: Metrorargii in climaxCIN=Cervical Intraepithelial Neoplasia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-11-27 15:00:49
Re: Metrorargii in climaxnu contesta nimeni continuarea de dupa CIN. Si cred ca aveti dreptate cu cin 2-3 ca nu am mai auzit de 1-3 pana acum. Offline #14 2007-11-27 15:03:06
Re: Metrorargii in climaxCIN I(unu) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2007-11-27 15:04:26
Re: Metrorargii in climaxcred ca a gresit ea lavinia...cand a scris...sau poate asa a inteles de pe buletinul de analiza...nu exista (cel putin din cate stiu eu) CIN I-III...doar 2-3 happy with him...inlove with him... Offline #16 2007-11-27 15:05:32
Re: Metrorargii in climaxda...asa cred ca a citit gresit(nu neaparat din vina ei)...ca oricum si in continuare sunt multe greseli Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-11-27 16:59:13
Re: Metrorargii in climaxmultumesc din suflet ptr informatiile trimise iar cu privire la termenii medicali pe care i-am scris nu e vina mea , asa cum am spus a fost ceea ce a descifrat mama mea din scrisul neclar al medicului . miine are internare deja la Bucuresti o voi suna sa imi dea mai multe detalii dupa ce ii fac alte investigatii dar pina atunci imi poate cineva spune ce sanse sunt de vindecare ? stiu ca ar trebui sa astept rezultatele medicilor dar stiindo pe mama mea imi poate ascunde informatii ptr a nu ma preocupa . inca o data va multumesc si ma bucur ca m-am inregistrat in acest forum Offline #18 2007-11-27 23:58:11
Re: Metrorargii in climaxtrebuie investigat mai atent...dar in principiu sanse sunt...caci daca nu s a extins se poate face histerectomie si apoi tine sub control cu anumite tratamente... happy with him...inlove with him... Offline #19 2007-11-28 15:07:35
Re: Metrorargii in climaxsunt sanse....chiar bune. sigur, cuoperatie grea, cu tratamente...etc...dar sunt sanse Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|