|
Nu esti logat.
The "Interesting" of today-2#20 2007-11-27 23:27:34
Re: The "Interesting" of todaype mine m-a facut mai vesela iesirea cu vecinul meu la un suc.... si faptul ca am vb cu niste baieti pe un forum de baieti despre toata treaba cu Adi si si-au expus parerea lor masculina m-am mai linistit asa sper sa imi treaca incet incet de tot. #21 2007-11-27 23:33:17
Re: The "Interesting" of todayMi'a placut Philippe Claudel:D a zis..printre altele...ca daca cititi cu atentie Biblia(nu'i credincios..doar daaastept:)) ) observati ceva...Dumnezeu l'a facut intai pe Adam..si dupa a vazut ce si cum....a facut'o pe Eva..perfectionata:P ceva de genu a zis..sunt foarte obosita.....v'as povesti mai pe larg:D E un super scriitor..cel mai cotat acum in Frantza..s'a tradus si la noi o carte:D Suflete cenusii se cheama..si je suis en train de lire acum: Le rapport du Brodeck...absolut super..primu sfert de carte:)) in mai 2008 va iesi si traducerea romaneasca... 6 ani de dragoste Offline #22 2007-11-27 23:33:24
Re: The "Interesting" of todaya inteles fiu-miu semnificatia lui 2. Tinea in seara asta 2 animalute de plus in brate si a zis :"doo am-am"(la el cam toate animalele sunt catei). Se uita apoi la o poza de-a lui, facuta in timp ce se uita in oglinda si a tipat "Ute! Caca!( adica coca) Doo caca!" "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #23 2007-11-27 23:36:24
Re: The "Interesting" of todaymami de minuni Offline #24 2008-02-26 18:54:17
Re: The "Interesting" of todaymi'am dat seama de faptul ca cea pe care o credeam prietena are de fapt 2 fete....cand o alunga cele cu care sta ea tot timpul vine la mine,iar knd o baga ele in seama uita total de mine...ce aiurea sunt unii..cam atat...in rest a fost o zi obisnuita.. Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-26 18:57:08
Re: The "Interesting" of todayca nu mi-a bagat salariu...was The Interesting of the Day :f?rbannad: "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #26 2008-02-26 18:59:17
Re: The "Interesting" of todayprostia omeneasca m-a uimit azi mai mult ca niciodata in rest a venit iubitu desi nu prea avea cum sa vina la mine a facut un sacrificiu si a venit Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #27 2008-02-26 18:59:33
Re: The "Interesting" of todaycolega din fata mea mirosea a ciclu nespalat, mai interesting k asta nu se poate http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #28 2008-02-26 19:03:55
Re: The "Interesting" of todayaolo deadrose mancam ) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #29 2008-02-26 19:06:16
Re: The "Interesting" of todayn-a fost cu intentie http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #31 2008-02-26 19:07:01
Re: The "Interesting" of today
Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #32 2008-02-26 19:10:52
Re: The "Interesting" of todaynu-i nika,la ce foame imi e ...mananc in continuare... "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #33 2008-02-26 19:46:28
deci weck it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #34 2008-02-27 07:59:09
Offline #35 2008-02-27 08:23:49
Re: The "Interesting" of todaym'a sunat puiul,si mi'a zis ca abia asteapta sa ne vedem sa ma smotoceasca si sa ma pupe Offline #36 2008-02-27 11:12:06
Re: The "Interesting" of todayazi e interesting... de muuult n-am avut o zi in care sa stau acasa si sa ma delectez doar cu gospodaria si forumul (bine, ar mai fi si licenta , da ce sa fie interesting acolo? ) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #37 2008-02-27 11:12:57
Re: The "Interesting" of todaynu e nimic interesting pt mine,ca toate zilele sunt cam la fel la mine mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|