homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu cum sa reactionez

#1 2007-11-27 21:00:40

and
New member
Inregistrat: 2007-03-27

nu stiu cum sa reactionez

de multe ori m-am certat cu prietenul meu din cauza unei fete. este o poveste foarte veche. nimic confirmat, doar mici intalniri, convorbiri pe mess si la telefon.
am trecut peste de multe ori, desi nu stiam pana cand.
am aflat ca fata respectiva a avut un accident de masina grav si este in coma la spital. este intr-o stare foarte grava.
ma simt prost acum. am invinovatit-o mereu de neintelegerile dintre mine si prietenul meu, si recunosc, de multe ori am mai injurat-o in gand.
dar niciodata nu i-am dorit sa i se intample ceva de genul asta.
acum am o stare foarte foarte proasta.
eu l-am anuntat si pe el de ceea ce s-a intamplat si la telefon nu mi s-a parut k a avut o reactie ciudata.
poate am gresit. poate nu a fost niciodata nimic intre ei si acum ma simt cumva vinovata k am acuzat-o de atatea ori

#2 2007-11-27 21:02:57

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: nu stiu cum sa reactionez

eu nu cred ca ai de ce sa te simti vinovata,sincer.

expect the worst , hope for the best!

#3 2007-11-27 21:03:04

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

doar nu te simti vinovata pt ceea ce i s-a intamplat... Stai linistita ca n-ai nicio vina... Asa a vrut Dumnezeu.

#4 2007-11-27 21:10:02

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Mey..tu nu ai nika de-a face cu accidentul ei...scoate-ti asta din minte...asa a fost sa fie...
   Kiar dak ea e in coma asta nu inseamna k ii  sterge din constiintza  tot ce s-a intamplat...se prea poate sa fi fost cva intre sau nu... accidentul ei nu schimba cu nika asta..fii constienta de asta... Reactia lui aku s-ar putea sa-ti confirme sau sa-ti infirme banuieli..asta ramane de vazut
   e trsit ce s-a intamplat,dar tu nu ai nika de a face cu asta

Poor is the man whose pleasure depends on another

#5 2007-11-27 21:13:05

and
New member

da, sunt putin socata.
nu ma asteptam la asa ceva.
am considerat-o mereu omul negru, din cauza ei se intamplau atatea certuri, si acum...
nu stiu.. e o situatie foarte aiurea
din partea lui nici o reactie anormala
chiar discutam acum cu o prietena si imi zicea k poate nu are nimic pentru ea si nu a avut niciodata, doar i se pusese pata la un moment dat sa o...

Publicitate

loading...

#6 2007-11-27 21:21:43

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

nu esti de vina cu nimic wink scoate-ti chestia asta din cap ca iti faci rau si nu e bine smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#7 2007-11-27 21:25:24

skumpi
Vizitator

normal k nu e normal sa te simti vinovata pt ce i s`a intamplat
eventual sa te simti vinovata k poate ai tras concluzii gresite desi nu a fost nik intre ei...dar in nici un caz pt ce i s`a intamplat ei...
mai bine roaga`te sa se faca bine smile

#8 2007-11-27 22:24:48

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

sincer numai daca ai fi avut puteri supra-naturale ai fi putut (teoretic, zic eu ) sa faci chestia asta ...deci stai linistita, nu ai tu absolut nici o vina..asa este viata sad nedreapta uneori

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#9 2007-11-27 22:26:17

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

dap roaga`te la Doamne-doamne sa se faca bn si o sa fie bn ai sa vezi!wink

#10 2007-11-28 00:22:14

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

si eu am avut o colega in liceu cu care nu ma suportam deloc,ajunsesem sa ne spunem lucruri urate si sa ne barfim mereu...acum e la aceeasi facultate cu mine,dar la alta grupa...pot sa spun ca de cand am intrat la facultate nu ne-am mai sicanat asa rau,dar tot o mai barfeam cateodata si eram foarte rautacioasa...iar acum cateva zile am aflat ca sufera de leucemie...si am ramas uimita...ma simt vinovata pt toate lucrurile urate pe care i le-am spus...sad

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#11 2007-11-28 00:49:55

skumpi
Vizitator

tuturor ni se intampla astfel d faze...e normal sa apara o parere d rau dupa ce afli asa ceva ...ne este mila k doar suntem oamenii sad

#12 2007-11-28 00:50:50

CrisTiNa Tikale
Hero member
De la: mine pt voi
Inregistrat: 2007-08-07

oana_ a scris:

eu nu cred ca ai de ce sa te simti vinovata,sincer.

subscriu

Fiecare zi e un nou inceput !!!   

hjarta  Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine   hjarta

#13 2007-11-28 10:15:17

and
New member

m-am interesat unde am putut de ea.
nu e ok deloc. coma profunda. repet, prefer sa ne certam toata viata, dar sa traiasca.
dak prietenul meu va dori sa mearga sa o vada, nu ii voi zice nimic. asa mi se pare corect, mai ales k mai presus de orice au fost colegi multi ani.
m-as duce si eu dak s-ar putea, dar avand in vedere situatia...

#14 2007-11-28 19:52:29

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

alexia a scris:

doar nu te simti vinovata pt ceea ce i s-a intamplat... Stai linistita ca n-ai nicio vina... Asa a vrut Dumnezeu.

absolut de acord!

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#15 2007-11-28 19:59:43

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

asta i-a fost sa fie. atata timp cat nu ai cauzat tu accidentu nu ai de ce sa te simti vinovata. si daca crezi k te-ai simti mai bine sa te duci la ea la spital, du-te...

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#16 2007-11-28 20:05:08

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

mai asa suntem noi oamenii, facem lucruri si vorbim aiurea-n vant fiindca ni se pare ca noi suntem cei mai perfecti si mai geniali iar restul vor sa ne faca rau sau sa ne dauneze intr-un fel sau altul. Si eu trec printr-o situatie asemanatoare si tare as da timpul inapoi pentru a fi mai cuminte si mai intelegatoare insa e imposibil.
Nu e vina ta pentru ceea ce i s-a intamplat fetei insa din asta poti invata ca pe viitor sa te comporti altfel, sa discuti cu oamenii inainte de a crede ceva sau a injura pe cineva. Nu e simplu si nimeni nu e prefect insa o incercare nu strica.
Capul sus. Asemenea imtamplari ne pot schimba in bine.
Pupici.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#17 2007-11-28 20:11:07

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

deadrose a scris:

asta i-a fost sa fie. atata timp cat nu ai cauzat tu accidentu nu ai de ce sa te simti vinovata. si daca crezi k te-ai simti mai bine sa te duci la ea la spital, du-te...

de acord

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.