|
Nu esti logat.
Problema......pls help doctoresssaaa#1 2007-11-27 22:42:22
problema......pls help doctoresssaaaIn urma cu cateva saptamani am fost diagnosticata cu boala inflamatorie pelvina, mi s-au prescris ovule Flagyl, tablete Zanocin (1data/zi) si comprimate Aulin (2xzi) pe timp de 5 zile.Dupa 4 zile de tratament mi-a aparut in zona genitala o iritatie foarte suparatoare, rosiatica si care o pot compara cu mici zgarieturi care sangereaza f putin. Mi-au intarziat si menstruatia timp de 10 zile, dupa menstruatie au disparut acele iritatii si a fost totul in regula pana acum cateva zile, cand a reaparut. Datorita faptului ca medicul la care am fost m-a dezamagit total prin felul in care m-a tratat (indiferenta, nepasare, sila chiar as spune) m-am simtit atat de prost incat nu ii doresc acelei persoane sa mai fie in fata mea vreodata (este vorba de Ioan Raluca de la Sp.Polizu).In plus, conditiile de acolo m-au stupefiat, parca e Evul Mediu. Trecand peste asta, nu stiu ce am, mentruatia trebuie sa imi vina pe 30nov-1dec, as vrea sa merg la alt medic, insa nu stiu la care, mi-e o groaza de nu va inchipuiti. Offline #2 2007-11-27 23:49:10
Re: problema......pls help doctoresssaaaid_ana...avand in vedere ca ai luat antibiotice inclin sa cred ca te ai procopsit cu o candidoza...ca sa afli sigur e nevoie sa faci un examen de secretie...las o pe doamna aia si cauta aici un medic bun din orasul tau: http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=1742 happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-11-28 00:27:44
Re: problema......pls help doctoresssaaamercy mult de sfat. Scria doctoresssssa de o anume doamna doctor de la clinica Marie Stopes, daca imi fac programare pot sa cer la un anumit medic (cea de care zicea ea de exemplu) sau se fac programarile in functi de numar de clienti??mercy Offline #4 2007-11-28 00:34:00
Re: problema......pls help doctoresssaaanu vad dc n ai putea sincer...iti vor spune maine fetele care au fost...sau doctoressa... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-11-28 00:38:54
Re: problema......pls help doctoresssaaacred ca e vb de dr niculescu,daca ma insel,corectati-ma. Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-28 04:04:43
Re: problema......pls help doctoresssaaade d-na Silvia Niculescu.Bineinteles ca poti cere sa te programezi la dansa... Mamica de 2 pui scumpi Offline #7 2007-11-28 15:02:41
Re: problema......pls help doctoresssaaafireste ca te programezi la medicul la care vrei... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-11-28 18:51:59
Re: problema......pls help doctoresssaaamultumesc pentru sugestii si informatii fetelor. Offline #9 2007-11-28 19:07:45
Re: problema......pls help doctoresssaaapoate e mai bine daca suni de pe acum si daca e liber miercuri spui direct ca vrei miercuri...decat sa te trezesti ca nu e liber. mami de minuni Offline #10 2007-11-28 21:40:14
Re: problema......pls help doctoresssaaaspuneti-mi va rog, bifonazol este folosit in tratarea candidei?si aceasta se poate lua si prin intermediul unui prosop folosit in comun cu alta persoana! pentru ca am o mica suspiciune referitoare la colega de apartament (a folosit bifonazol si ceai de musetel in urma cu ceva timp) si mi-e sa nu fi luat prosopul meu.... Offline #11 2007-11-29 01:47:39
Re: problema......pls help doctoresssaaada...se poate folosi si in tratamentul candidozei... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|