|
Nu esti logat.
Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevarat-2
#20 2007-11-28 18:02:09
Re: Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevaratideea nu era ca oricum mori candva. ideea era k in clipa in care ti-e dat sa mori, mori orice ar fi. daca e dat sa vina un tampit in viteza si sa dea cu masina peste tine, o sa vina si o sa dea peste tine chiar daca a citit asta cu 5 minute inainte sa plece de acasa. si din povestioara asta unii ar putea spune "pai tipa s-a ascultat mama, nu a baut dar tot a murit. deci prefer sa beau k dak tot mor cand plec de-aici macar sa stiu ca m-am distrat" Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #21 2007-11-28 18:02:32
Re: Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevaratcel mai trist lucru pe care l-am vazut de mullt timp dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #22 2008-01-26 23:01:49
Re: Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevarat
nu stii un link sau ceva cu care sa pot vedea si eu slide-ul, te org frumos!!!una dintre fete era colega mea de clasa:( Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #23 2008-01-26 23:07:48
Re: Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevaratce morbid e topicul asta Offline #24 2008-01-26 23:25:34
Re: Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevarate trist si din pacate s-a intamplat de numeroase ori ca cei vinovati de provocarea accidentului sa traiasca si sa moara cei nevinovati. Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-26 23:43:48
Re: Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevaratvaai de capul meeuu... kiar m-ati intristat, mi-au dat lacrimile si mi s-a facut pielea gaina Offline #26 2008-01-27 00:08:45
Re: Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevaratm-au trecut fiori prin tot corpul................in rest....................no comment decat : asta e cruda realitate Offline #27 2008-01-27 01:42:15
nu mai stiu... Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-01-27 01:47:43) #28 2008-01-27 01:43:04
Re: Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevaratazi `noapte a fost iar un accident la noi....3 baieti...unu a murit pe loc iar cei 2 sunt in stare grava la spital...aveau viteza mare + alcool ...se zice k faceau o liniutza #29 2008-01-27 07:37:06
Re: Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevaratma lasa fara cuvinte...dar am inteles mesajul..! What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #30 2008-01-27 10:11:45
Re: Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevaratfoarte trist....prietenul meu este unul din cei care merg beti la volan. eram in dreapta si plangeam, il imploram sa ma lase pe mine sa conduc iar el accelera si mai rau. in ultimul timp s-a mai potolit si atunci cand iese la bere se duce si o lasa acasa. Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #31 2008-01-27 10:12:27
dak imi amintesc bine.......................cred k slide-ul ala ink mai e pe site-ul de la pro tv.ma uit si dak gasesc, va dau eu link.stiu k m-am uitat de mai multe ori la el.............. Offline #32 2008-01-27 10:20:52
unde skumpi, pe ce strada, cum? fuai de capul meu....Doamne fereste:( Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #33 2008-01-27 10:24:40
Re: Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevaratam ramas fara cuvinte. asa s intampla mereu tu conduci linistit si intra unul in tine de obicei astia is tineri care si'au luat carentul de cateva luni si vor sa arate cat de smecheri sunt ei ca merg cu 120 etc. am observat ca in 90% din accidente care de obicei se incheie cu moartea unora dintre pasageri , protagonistii sunt tinerii si asta nu e bine deloc Avem 1 an si 5 lunite Offline #34 2008-01-27 12:23:36
Doamne fereste!...si tu de ce te urci in dreapta oare?...eu as refuza complet...viata mea e mai pretioasa decat orice altceva sau altcineva...chit ca merg pe jos zeci de km cu asa un om nu m-as urca in dreapta N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #35 2008-01-27 12:34:36
Re: Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevaratNasol subiect. Din pacate foarte adevarat. Noi am avut niste prieteni care au murit din pacate in vara intr-un accident provocat de un sofer beat. Ei mergeau catre casa cu motorul. Conducea regulamentar tipul, pe banda intai cu 40 km la ora ... iar betivul ( nu-l pot numi altfel ) i-a lovit fara sa incerce macar sa-i evite. Ca apoi sa le spuna politistilor ca ei trebuiau sa se dea la o parte. Ca el era pe 4 roti si ei pe 2, deci avea prioritate. Un nemernic. Si acum imi vine sa plang. Acum este inchis. A luat 10 ani pt omor din culpa si conducere sub influenta alcoolului. Dar ce folos cand 2 vieti s-au stins inainte sa inceapa? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #36 2008-01-27 14:01:52
tot cam prin locu ala #37 2008-01-27 16:47:04
Re: Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevaratpfuai it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #38 2008-01-27 17:43:28
Re: Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevaratVai,ce dureros e Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|