homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevarat-2

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevarat

#20 2007-11-28 18:02:09

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

Re: Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevarat

ideea nu era ca oricum mori candva. ideea era k in clipa in care ti-e dat sa mori, mori orice ar fi. daca e dat sa vina un tampit in viteza si sa dea cu masina peste tine, o sa vina si o sa dea peste tine chiar daca a citit asta cu 5 minute inainte sa plece de acasa. si din povestioara asta unii ar putea spune "pai tipa s-a ascultat mama, nu a baut dar tot a murit. deci prefer sa beau k dak tot mor cand plec de-aici macar sa stiu ca m-am distrat" neutral
crezi k exista vreun sofer care sa nu stie ce se poate intampla daca bea si se urca la volan? pur si simplu se gandesc k lor n-o sa li se intample. daca m-as gandi inainte sa ies din casa k o sa vina vreunu d-asta sa dea peste mine, ce-as face? n-as mai iesi in veci din casa, nu? In concluzie, moarta nu poate fi oprita, vine cand trebuie sa vina si n-avem ce sa facem ca sa o oprim, asa k hai sa ne traim viatza pana atunci k nu stim cand va fi... wink

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#21 2007-11-28 18:02:32

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

cel mai trist lucru pe care l-am vazut de mullt timp
trist dar totusi ffff adevarat

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#22 2008-01-26 23:01:49

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

skumpi a scris:

anu trecut un vara unaccident a avut loc la noi in Bm si au murit 5 tineri tot asa bauti...si unu dintre prietenii lor au facut un slide asa frumy cu pozele lor si la sf povestioara asta ! pffff sad(
acuma nushtiu dak jurnalista care e pomenita mai sus e aceea de la locul accidentului de la noi nustiu

nu stii un link sau ceva cu care sa pot vedea si eu slide-ul, te org frumos!!!una dintre fete era colega mea de clasa:(

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#23 2008-01-26 23:07:48

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ce morbid e topicul asta

#24 2008-01-26 23:25:34

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

e trist si din pacate s-a intamplat de numeroase ori ca cei vinovati de provocarea accidentului sa traiasca si sa moara cei nevinovati.

Publicitate

loading...

#25 2008-01-26 23:43:48

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

vaai de capul meeuu... kiar m-ati intristat, mi-au dat lacrimile si mi s-a facut pielea gaina neutral

#26 2008-01-27 00:08:45

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

m-au trecut fiori prin tot corpul................in rest....................no comment decat :  asta e cruda realitate

#27 2008-01-27 01:42:15

skumpi
Vizitator

andreea cop a scris:

skumpi a scris:

anu trecut un vara unaccident a avut loc la noi in Bm si au murit 5 tineri tot asa bauti...si unu dintre prietenii lor au facut un slide asa frumy cu pozele lor si la sf povestioara asta ! pffff sad(
acuma nushtiu dak jurnalista care e pomenita mai sus e aceea de la locul accidentului de la noi nustiu

nu stii un link sau ceva cu care sa pot vedea si eu slide-ul, te org frumos!!!una dintre fete era colega mea de clasa:(

nu mai stiu...
una dintre fete era la mine la liceu... neutral

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-01-27 01:47:43)

#28 2008-01-27 01:43:04

skumpi
Vizitator

azi `noapte a fost iar un accident la noi....3 baieti...unu a murit pe loc iar cei 2 sunt in stare grava la spital...aveau viteza mare + alcool ...se zice k faceau o liniutza neutral

#29 2008-01-27 07:37:06

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

ma lasa fara cuvinte...dar am inteles mesajul..!

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#30 2008-01-27 10:11:45

myname_myry
Full member
Inregistrat: 2007-06-02

foarte trist....prietenul meu este unul din cei care merg beti la volan. eram in dreapta si plangeam, il imploram sa ma lase pe mine sa conduc iar el accelera si mai rau. in ultimul timp s-a mai potolit si atunci cand iese la bere se duce si o lasa acasa.

Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele.

#31 2008-01-27 10:12:27

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

andreea cop a scris:

skumpi a scris:

dak imi amintesc bine.......................cred k slide-ul ala ink mai e pe site-ul de la pro tv.ma uit si dak gasesc, va dau eu link.stiu k m-am uitat de mai multe ori la el..............

#32 2008-01-27 10:20:52

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

skumpi a scris:

azi `noapte a fost iar un accident la noi....3 baieti...unu a murit pe loc iar cei 2 sunt in stare grava la spital...aveau viteza mare + alcool ...se zice k faceau o liniutza neutral

unde  skumpi, pe ce strada, cum? fuai de capul meu....Doamne fereste:(

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#33 2008-01-27 10:24:40

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

grater am ramas fara cuvinte. asa s intampla mereu tu conduci linistit si intra unul in tine de obicei astia is tineri care si'au luat carentul de cateva luni si vor sa arate cat de smecheri sunt ei ca merg cu 120 etc. am observat ca in 90% din  accidente  care de obicei se incheie cu moartea unora dintre pasageri , protagonistii sunt tinerii si asta nu e bine deloc neutral

Avem 1 an si 5 lunite

#34 2008-01-27 12:23:36

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

myname_myry a scris:

foarte trist....prietenul meu este unul din cei care merg beti la volan. eram in dreapta si plangeam, il imploram sa ma lase pe mine sa conduc iar el accelera si mai rau. in ultimul timp s-a mai potolit si atunci cand iese la bere se duce si o lasa acasa.

Doamne fereste!...si tu de ce te urci in dreapta oare?...eu as refuza complet...viata mea e mai pretioasa decat orice altceva sau altcineva...chit ca merg pe jos zeci de km cu asa un om nu m-as urca in dreapta box

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#35 2008-01-27 12:34:36

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Nasol subiect. Din pacate foarte adevarat. Noi am avut niste prieteni care au murit din pacate in vara intr-un accident provocat de un sofer beat. Ei mergeau catre casa cu motorul. Conducea regulamentar tipul, pe banda intai cu 40 km la ora ... iar betivul ( nu-l pot numi altfel ) i-a lovit fara sa incerce macar sa-i evite. Ca apoi sa le spuna politistilor ca ei trebuiau sa se dea la o parte. Ca el era pe 4 roti si ei pe 2, deci avea prioritate. Un nemernic. Si acum imi vine sa plang. Acum este inchis. A luat 10 ani pt omor din culpa si conducere sub influenta alcoolului. Dar ce folos cand 2 vieti s-au stins inainte sa inceapa?

Fericita mamica de Aida Maria!

#36 2008-01-27 14:01:52

skumpi
Vizitator

andreea cop a scris:

skumpi a scris:

unde  skumpi, pe ce strada, cum? fuai de capul meu....Doamne fereste:(

tot cam prin locu ala neutral

http://forum.trafic21.ro/viewtopic.php?p=401#401

#37 2008-01-27 16:47:04

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

neutral pfuai

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#38 2008-01-27 17:43:28

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Vai,ce dureros e grater

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Ce am primit eu pe e-mail azi...trist,foarte trist dar cat de adevarat

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.