|
Nu esti logat.
Ce parere avem? pro sau contra?#1 2006-08-06 20:44:01#2 2006-08-06 20:56:49
Re: ce parere avem? pro sau contra?2 zile am facut si eu topless. dar in rest imi descheiam sutienul sus si la spate. si nu am "urme inestetice". Nobody home Offline #3 2006-08-06 22:32:37
Re: ce parere avem? pro sau contra?eu nu am nik nici cu toplessul nici cu tanga...eu nu stau decat 30 min in apa dupa care ma infofolesc in prosoape si dorm...iau ma trezesc sa intru in apa 20 min...ma usuc un pik...tot infofolita in prosoape...si o tulesc la hotel...nu prea ma inteleg cu soarele si nu ma simt prea bine dezbracata sub privirile numerosilor oameni c ma inconjoara... Offline #4 2006-08-06 22:48:29
Re: ce parere avem? pro sau contra?ankusha, la cate tipe dezbracate sunt, nimeni nu iti va acorda o atentie prea mare. plus ca majoritatea arata mai rau ca tine, pun pariu... eu am vazut tare putine care sa merite atentia sau care sa nu te faca sa te strambi... si doar 2 de-am zis si eu "WOWWWWWWWWWW!!!!" Nobody home Offline #5 2006-08-06 22:53:52
Re: ce parere avem? pro sau contra?Nu am nimic impotriva. Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline Publicitateloading...
#6 2006-08-06 23:15:50
Re: ce parere avem? pro sau contra?eu sunt de acord cu nashira. mi se pare aberant sa ne ghidam dupa moda "in halul" asta. pe mine ma distreaza ca ashtia dau exemple din franta si grecia, care sunt doua tari de sute de ori mai destupate decat noi si unde lumea incearca sa fie cat mai "nuda". parerea mea e ca fenomenele astea (topless si tanga)au luat prea mare amploare ca sa dispara, asa, peste noapte numai pt ca a zis un designer de moda. sunt de acord cu faza ca expunerea sanilor la soare poate cauza nu shtiu ce, dar daca folosim lotiuni de plaja si nu ne expunem la soare intre anumite ore(chestie pe care trebuie sa o faca toata lumea, nu numai femeile), e totul ok. ar fi culmea acum, dupa ce unele femei fac topless poate de peste 20 de ani, sa vina cu paltonul pe ele la plaja. si hai sa fim serioase, faza cu dungile NU este o scuza, dupa cum zic ashtia. e chiar inestetic sa te bronzezi asha. fiecare are dreptul sa aleaga. e penibil articolul din pct meu de ved. imi si imaginez acuma un politist alergand o blonda pe plaja, incercand sa o prinda ca sa-i dea o amenda pt ca face topless. ) Offline #7 2006-08-07 08:25:52
Re: ce parere avem? pro sau contra?intotdeauna mai exista si solarul ce-i drept cu anumite riscuri...... What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry? Offline #8 2006-08-07 08:27:00
Re: ce parere avem? pro sau contra?si produsele autobronzante care dupa ce te-ai spalat zici ca ai jeg pe tine ))))))))))))))))))))))) proprie experientza )))))))))) What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry? Offline #9 2006-08-07 09:58:43
Re: ce parere avem? pro sau contra?Eu personal nu cred k voi renuntza vreodata la tanga...ador urma aia alba in forma de triunghi care ramane la spate Dream as if u`ll live forever...Live as if u`ll die today... Offline #10 2006-08-07 14:37:11Re: ce parere avem? pro sau contra?eu una nu am nimic cu tanca sau sa ti arati sani dar nu as face niciodata si nu de rusine dar nu mi place la mine altor fete le sta mai bine Iubeste daca esti iubit , cel mai minunat lucru e sa auzi cuvintele "te iubesc ".! Offline #11 2006-08-07 14:43:41
Re: ce parere avem? pro sau contra?babymik, esti gand la gand cu mine (si cu omu' meu, care considera triunghiul ala mic tare sexy...) Nobody home Offline #12 2006-08-11 14:10:44
Re: ce parere avem? pro sau contra?Fetelor, si eu sunt perfect de acord si cu tanga, si cu topless.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2006-08-20 11:17:17
Re: ce parere avem? pro sau contra?eu acum m-am intors de la mare. doctoressa, trebuie sa recunosc ca sunt de aceeasi parere. dar mi-era cam jena sa zic eu merg la nudishti de cand eram bebe mic. acuma, in fine, daca merg cu prietenul, in gashk etc. merg pe plaje normale, unde oricum fac topless. pana acum cativa ani mergeam la plaja aceea de nudishti dintre jupiter si neptun. Offline #14 2007-06-18 00:18:34
Re: ce parere avem? pro sau contra?hmm...chiar...a mai fost cineva la nudisti? k ma bate gandul sa dau o fuga p acolo cand ajung la mare cum este ? Offline #15 2007-06-18 00:35:08
Re: ce parere avem? pro sau contra?Eu una sunt cam rusinoasa si nu as face toples pt nimic in lume.Nici tanga nu as purta daca ar fi posibilitatea sa ma vada altcineva in afara de iuby meu.Numai cand mergem in locuri retrase,doar noi 2 imi iau tanga.Si nici lui nu ii convine sa ma vada altcineva asa.Am auzit ca nu este sanatos pt sani sa faci toples.Oare asa este? #16 2007-06-18 00:45:30
Re: ce parere avem? pro sau contra?daa...am auzit si eu asta..dar dak t expui la ore adecvate si folosesti crema....nu cred k e asa rau...iar la nudisti..ma gandesc k dak toti sunt goi d c le-ar pasa alora fix d mine...sau poate o sa stau intr-un loc mai izolat mai bine ( zic eu asa dar cred k n-am curaj, abia m-am dezbracat in fata lui bebe ) Offline #17 2007-06-18 00:49:56
Re: ce parere avem? pro sau contra?eu nu am nimic pt cele care se expun..fiecare face cum crede ... nu judec nu nimic ... eu fac topless eventual la mine in curte si atunci rar ... nu am nimic cu dungile de la costumu de baie ,...chiar imi plac it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #18 2007-06-18 01:20:26
Re: ce parere avem? pro sau contra?eu nu ma prea omor cu bronzatu. ce e drept nu imi place sa imi ramane fundu si sanii albi( de fapt sa nu fie contrastu prea mare) da ce sa-i faci, topless am mai facut si ma usturau sfarcurile de mai rar si nu mai practic, iau tanga... n-am eu silueta http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #19 2007-06-18 11:27:54
Re: ce parere avem? pro sau contra?tanga ink nu port..mai am de lucrat la forma... anu asta am zis k ma apuk si yo de modelat forme personale... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|