homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-140

#2642 2008-09-19 19:42:56

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: vreau sa slabesc :D

eu de sapt asta m-am apucat serios de leg!sunt intr-o continua febra musculara smile)
bv bubles
nicole deci fara sa zic asa de ochi frumosi sau ca na..sa nu ma cert cu careva dar DA tu ai cativa colacei dar in rest..de as fi baiat si ti-as vede bulanasele si aoleu ce ti-as face!asa ca te alerg prin tot copoul sau pe unde vrei tu daca STRICI asa ceva frumos!nu stiu daca ai mai zis dar.. daca tot nu poti sa faci abdomene multe sau diferite din cauza problemei de la spate, de ce nu incerci masaj anticelulitic sau de alt fel numai la nivelul abdomenului?poate da roade wink. din pacate, mi-am adus aminte de o tipa..care a slabit 20 kg prin dieta si aerobic in jumate de an sau un an..oricum..si arata super bine si dupa ce a slabit a continuat sa vina la sala si cand colo..tot i-a ramas un pic de colacei si nici antrenoarea nu stia ce sa ii zica.
deliav dar tu cate kg in plus aveai de ai slabit asa de mult?mi-as lua si eu asa mancare la scarbiciu dar cum sa ii zic mamei sa imi cumpere pui pt mine, plus branza si altele ca la cat de zgarcita e.. imi da o tigaie in cap lol
pitzi dar la aerobic nu mai mergi?si chiar e buna chestia ceea?pt cat timp iti ajunge?o luna?jumate de luna?ca am vazut ca ajunge pana in 50 lei

#2643 2008-09-19 19:45:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ma omorati cu leg magic asta
cat de mare e ? e si pentru coapse ? ca la cat sunt acum de disperata, mai ca mi-as lua, dar n-am loc in cutiuta mea de chibrituri

#2644 2008-09-19 19:46:29

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

little_rabbit a scris:

pitzi dar la aerobic nu mai mergi?si chiar e buna chestia ceea?pt cat timp iti ajunge?o luna?jumate de luna?ca am vazut ca ajunge pana in 50 lei

s-a inchis sala pt renovare... dar ma intorc d indata ce se deschide.... k i love aerobicu'
contine 90 pastile. cate 2 pe zi... calculeaza...
cand o sa incep sala din nou.... o sa iau cate 4/zi. 2 dim si 2 inainte de antrenemant
sunt rele la gust, dar au efect si nu au reactii adverse smile

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#2645 2008-09-19 20:10:44

annabel
Diamond member

aha!mergi la aceeasi sala ca si gugulik?sau ea ca tine?ca si la ea tot cu renovarea lol. eu na..ii spun maine mamei daca poate sa ma finanteze sa pap si eu ordonat..daca nu..asta e..covrigi in continuare si sport

#2646 2008-09-19 20:12:07

pitzipoank
Insomniac member

little_rabbit a scris:

aha!mergi la aceeasi sala ca si gugulik?sau ea ca tine?ca si la ea tot cu renovarea lol. eu na..ii spun maine mamei daca poate sa ma finanteze sa pap si eu ordonat..daca nu..asta e..covrigi in continuare si sport

:f?rv?nad:
eu merg la armony. nush unde merge gugulik...........

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

Publicitate

loading...

#2647 2008-09-19 20:14:59

annabel
Diamond member

nu stiu unde mergea ea dar cica la aerobic erau 3 antrenori in total.
heimdall..ce sa zic..mare nu e..adica , cand il strangi e cat o masa de calcat de subtire si un pic mai micut(adica nu asa de inalt).dar cand sta gata gata sa te pui pe el..e cam..2*distanta dintre picioare cand stai cu ele departate dar la o lungime de umeri...ceva de genu'

#2648 2008-09-19 20:16:25

pitzipoank
Insomniac member

little_rabbit a scris:

nu stiu unde mergea ea dar cica la aerobic erau 3 antrenori in total.
heimdall..ce sa zic..mare nu e..adica , cand il strangi e cat o masa de calcat de subtire si un pic mai micut(adica nu asa de inalt).dar cand sta gata gata sa te pui pe el..e cam..2*distanta dintre picioare cand stai cu ele departate dar la o lungime de umeri...ceva de genu'

e posibil sa fie aceeasi.........

#2649 2008-09-20 09:15:23

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

pitzipoank a scris:

little_rabbit a scris:

s-a inchis sala pt renovare... dar ma intorc d indata ce se deschide.... k i love aerobicu'
contine 90 pastile. cate 2 pe zi... calculeaza...
cand o sa incep sala din nou.... o sa iau cate 4/zi. 2 dim si 2 inainte de antrenemant
sunt rele la gust, dar au efect si nu au reactii adverse smile

despre ce pastile vorbiti?

fetelor eu nush ce noroc a dat peste mine dar sunt tareeeee fericita...am ajuns la 56kg...n-am mai avut atat de vreo 6-7 ani...si ieri m-am dus sa-mi iau pantaloni eleganti care sa vina bine pe mine k restul toti vin k pe gard....mi-a zis mama k sunt o slabanoaga rotfl si ce bine ma simteam....ma mir k tot dau jos pt k mai mereu am calcat stramb...week-end-ul trecut am mancat smbt ziua macaroane cu branza si clatite...multe...noaptea la nunta sarmale,carnat,tort,prajituri, duminik soia si cartofi la cuptor plus altele.....in cursul sapt m-am incadrat intre 1100-1200 cal...iar ieri cam 1400 k am mancat pizza de post aseara....acum am mancat orez cu lapte....
chiar ma mir k dupa toate astea am mai dat jos....si sport am facut doar 2 ore de dans sapt asta...mai vreau sa fac azi si maine....eu cred k e si datorita faptului k nu am mai fost asa stresata cu dieta...si a ajuns sa-mi placa cum mananc si sa nu ma mai simt vinovata cand calc stramb ....
asa k fetelor aveti grija cu psihicul...face minuni
krampuss

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-09-20 09:19:30)

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#2650 2008-09-20 09:19:19

annabel
Diamond member

#2651 2008-09-20 12:24:20

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

am ajuns in stadiul in care parca nu mai slabesc. sport mi se pare ca fac aiurea. ma muncesc o ora si nu transpir deloc. sper sa ajung curand sa imi iau si eu biomed slip.
ella stiu ca psihicul este foarte important...acum incep sa ma stresez ca parca nu slabesc....ceea ce nu e bine. imi da senzatia ca ma ingras

#2652 2008-09-20 12:25:54

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

eu sunt in a 6 zi de abtineri! rotfl de data asta nu ma mai las!si in plus dansez prin casa cel putin o ora pe zi!

#2653 2008-09-20 12:39:11

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

eu de vreo luna si ceva, poate chiar doua sunt pusa pe slabit rotfl
sper sa mai slabesc pana de sarbatori

#2654 2008-09-20 12:57:45

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

vaai..eu m-am ingrasat vacanta asta aproape 4 kg roll imi vine sa moor...!
asa de usor pun pe mine..dar de dat jos nici cu slujbe! ma kinui acuma sa ma mai abtin de la mancare si sa nu mai mananc nimic dupa ora 6..k diete nu pot sa tin tongue si o sa ma apuc si de sport..dar nu cred k o sa am timp sad..k de sapt viitoare ma mut la cj neutral poate os a mai slabesca colo un pic tongue

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#2655 2008-09-20 13:14:20

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

heimdall legu e super
pt coapse da
il poti baga sub pat sau in dulap smile
si eu il mai folosesc k suport de haine
dar asta numa seara
k ziua lucrez pe el big_smile

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2656 2008-09-20 13:18:04

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

daca n-as avea deja abs plus, stepper si bicla, mi-as lua si eu leg magic... poate mai incolo.. green, se subtiaza coapsele de la el?

#2657 2008-09-20 13:36:31

GreenBubbles
Insomniac member

dap ioana
mai ales pe interior
chiar e bun
dar ai si tu destule aparate tongue
orice aparat e bun dak te tii de el smile

#2658 2008-09-20 17:06:09

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

GreenBubbles a scris:

dap ioana
mai ales pe interior
chiar e bun
dar ai si tu destule aparate tongue
orice aparat e bun dak te tii de el smile

ai dreptate, dar m-ar tenta si legu.. mai ales ca zici ca lucreaza coapsele pe interior..

#2659 2008-09-20 19:39:26

GreenBubbles
Insomniac member

pai ia legu atunci big_smile
eu am facut intens pe el
15 min/zi
si se vede putin...dar se vede big_smile

#2660 2008-09-20 19:41:45

Emma.28
Full member
Inregistrat: 2008-07-21

Eu mi-am cumparat ieri Biomed slip. L-am folosit ieri si astazi. Cred ca functioneaza - transpir, dar fac 30-50 minute gimnastica imbracata in el (nu il tin 3 ore). Oricum, in zona coapselor si a feselor nu transpiram niciodata, indiferent de efortul depus. Acum transpir...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.