homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-17

#305 2008-05-19 00:47:36

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: vreau sa slabesc :D

Wildhoney a scris:

Eu prin clasa a 11-a am tinut un regim foarte fain care consta in numaratul caloriilor si anume:
Necesarul de calorii zilnic se stabileste in functie de greutate si de efortul fizic pe care il depunem, adica
-pentru munca fizica usoara 25-30*greutatea
-pentru munca fizica moderata 30-35*greutatea
-munca fizica sustinuta 35-40*greutatea
-munca fizica grea 40-45*greutatea

De exemplu eu aveam 75 de kg la momentul respectiv si aveam munca fizica usoara, deci aveam nevoie zilnic de 2250 calorii. Ca sa slabesti sanatos si fara sa pui inapoi dublu dupa ce termini dieta e ideal din numarul asta sa scazi 400-500, deci ca sa slabesti trebuia sa consum, in cazul meu 1750 de calorii.
E important sa se consume 5 mese/zi(3 mese principale si 2 gustari) la ore fixe cu numarul de calorii repartizat astfel pentru micul dejun 25%, pentru fiecare gustare 10%, pranzul 35% si cina 25%. Cina e recomandat sa nu fie mai tarziu de 19:00.

Se slabesc 1-1.5 kg pe saptamana, care, spun nutritionistii, e modul sanatos de a slabi.

Eu una sunt o lenesa deci la sala nu m-am dus dar presupun ca folosind dieta asta si exercitii fizice se slabeste mai mult. Partea buna e ca ai voie sa mananci absolut orice de exemplu daca ti se face intr-o zi pofta de ciocolata mananci si scazi din cantitatea de alt aliment...

hmmm interesanta chestia asta big_smile adica mi-ar fi la indemana k tai alea 400 500 de calorii prin sport big_smile deci s-ar putea spune k sunt la regim big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#306 2008-05-19 11:24:29

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ati citit? http://www.stilfeminin.ro/sanatate/Keba … lorii.html
no shaorma for me de-acum incolo... neutral neutral neutral

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#307 2008-05-19 11:31:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai nah, tu ce credeai ? smile poti sa o papi fara lipie si fara cartofi prajiti, fara maioneza... doar piept de pui, salata, muraturi, sos picant... in loc de cartofi poti sa-ti faci tu acasa dovlecei sau vinete pe grill, mie-mi plac la nebunie

#308 2008-05-19 11:44:33

Soleil
Addicted member

mai, chiar la 1000 cal nu ma gandeam...poate 500-700 asa... rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#309 2008-05-19 11:49:49

heimdall
Diamond member

mi-am calculat pe un site si cica daca vreau sa slabesc trebuie sa consum 738 kcal... deci cu 3/4 de shaorma ma scoteam pe o zi smile

Publicitate

loading...

#310 2008-05-19 11:51:47

Soleil
Addicted member

738? ce e sub 1000 se numeste malnutritie....deci eu zic mai bine nu! - numai eu in liceu voiam sa traiesc cu 500 de cal pe zi neutral

Thé à la menthe hjarta

#311 2008-05-19 11:52:45

heimdall
Diamond member

pai sunt mica... sunt low-maintenance oricum lol

#312 2008-05-19 18:29:52

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

nicolle depinde de greutate smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#313 2008-05-19 20:07:58

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

nicolle_rox a scris:

738? ce e sub 1000 se numeste malnutritie....deci eu zic mai bine nu! - numai eu in liceu voiam sa traiesc cu 500 de cal pe zi neutral

eu cu 350 calorii pe zi am slabit 1 kg in 2 zile. rotfl si nu l-am mai pus inapoi...dar dupa 5 zile m-am lasat de "dieta"...dar am reusit sa dau 2 kg jos in perioada asta. Daca vad ca alta dieta nu da rezultate ma apuc iar de numarat calorii sa mai dua cateva kg...vine vara si trebuie sa fiu sexy sexy. rotfl

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#314 2008-05-19 20:10:29

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

trebuie sa fi sexi dar nu infometata

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#315 2008-05-19 20:16:03

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

eu tocmai am terminat 30 min de gimnastica.nu mai pot dar asta e,daca vreau sa slabesc dau un pic si din buci/burta iar ultima masa am luat-o la 17

#316 2008-05-19 20:19:47

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

hai sa va spun ce am facut eu si inca mai fac ca sa slabesc:
1. merg la sala oricat de des pot, cand nu pot nicicum sa ajung la sala fac exercitii acasa seara: abdomene, exercitii pt picioare si maine cam 20-30 de minute...depinde de situatie
2. mancarea: am eliminat din alimentatie: painea (si am inlocuit-o cu mamaliga), sarea, zaharul, prajelile si grasimile, dulciurile, bauturile acidulate
acuma ce mananc: fructe, legume, carne de pui sau peste (fiarta sau facuta la aburi sau gratar), branza slaba, iaurt si lapte (pentru calciu), sardine, orez, linte, cartofi fierti (goi), albus de ou, apa 2-3 l pe zi, 1-2 cani de ceai verde (dar nu la plic), 1 cana de ceai antiadipos
3. mult masaj: pe cat [osibil si seara si dimineata. folosesc ulei anticelulitic de la hemel (e super bun, cel putin in cazul meu) si mai alternez cu supliform (la fel de bun). peria de masaj o am de la oriflame
ce am reusit sa obtin pana acum: de cantarit nu ma cantaresc, dar ma masor. in 5 saptamani am dat jos 9 cm de pe fund, 4 de la "colacei" , 3 de la talie si 3 de pe piept (si spate). cred ca am dat cateva kg bune jos fiindca simt si pe haine, imi sunt largi si cam atarna...mai ales blugii...
ce imi propun: sa dublez performanta. si atunci va fi super

Cu zambetul pe buze...

#317 2008-05-19 20:21:01

rrammonna
Diamond member

oauuuuuuuuuuuuuu,asta da performanta

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#318 2008-05-19 20:23:07

innana
Sr. member
Site

sunt chiar mandra de mine si de reusita mea. dar nu ma mai suportam. in fiecarea seara mancam chipsuri si beam suc sau bere si ma uitam la filme. zilnic cartofi prajiti si carne prajita. nu se mai putea. m-am ingrasat peste 20 de kg si trebuia facut ceva. ma bucur ca am ambitia necesara. cred ca de asta este nevoie

Cu zambetul pe buze...

#319 2008-05-19 20:24:06

Andreea86
Hero member

rrammonna a scris:

trebuie sa fi sexi dar nu infometata

pai daca altceva nu da rezultate...ma duc de o luna la sala si nu am mai slabit nici 1 kg . Am pus pe mine si de la AC...poate din cauza asta se dau mai greur jos...cine stie. Ideea e ca m-am saturat...in momentul asta sunt in stare sa incerc orice numai sa dau jos kg alea in plus...nu as mai manca deloc daca nu as avea probleme cu gastrita...
sunt mai dusa cu capul eu putin in privinta asta....nu ma intereseaza ce e sanatos sau nu...ci ce are rezultate mai rapide... rotfl Si cateva zile acolo nu oi muri daca ma infometez.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#320 2008-05-19 20:27:48

rrammonna
Diamond member

te inteeleg andreea k si eu am facut la fel.degeaba am tinut diete k nu am reusit sa slabesc .si am mancat mai putin.am dat jos vreo2 kg.dar si probleme apoi cu stomacul,mai ales k si eu am gastrita

#321 2008-05-19 20:29:50

innana
Sr. member
Site

si eu m-am gandit de multe ori la infometare. dar kg ce le pierzi asa le pui dublu pt ca nu te poti infometa la infinit. mai bine mergi la un nutritionist, faci un set de analize si iti da o dieta personalizata; daca zici ca nici o dieta nu da rezultate. si mult sport

Cu zambetul pe buze...

#322 2008-05-19 20:30:44

rrammonna
Diamond member

eu sper sa scap de stresul asta cu scoala,si sa pot urma apoi o dieta cum trebuie

#323 2008-05-19 20:35:08

Andreea86
Hero member

corii a scris:

si eu m-am gandit de multe ori la infometare. dar kg ce le pierzi asa le pui dublu pt ca nu te poti infometa la infinit. mai bine mergi la un nutritionist, faci un set de analize si iti da o dieta personalizata; daca zici ca nici o dieta nu da rezultate. si mult sport

pai alea 2 kg nu le-am mai pus inapoi....desi pot sa zic ca a fost pastele unde chiar am mancat...fara sa mai tin cont de ore si calorii...dar au ramas pierdute. In schimb...de la alea 2 kg nu am mai dat jos deloc...desi m-am dus la sala si faceam cateva sute de abdomene (intr-o zi am facut chiar 900 abdomene...simteam ca mor acolo)...plus vibromasaj, bicicleta, la un pendul pentru picioare...dar nici un rezultat.
Daca mai dau jos macar inca 5 kg...o sa fiu ok...nu o sa fiu sexy sexy si slabatura (pt asta trebuie sa dau jos vreo 8kg...sa ajung la forma mea cea mai buna)...dar ma multumesc doar sa dau jos din burtica si aripioare.

hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.