|
Nu esti logat.
Vreau sa slabesc :D-17#305 2008-05-19 00:47:36
Re: vreau sa slabesc :D
hmmm interesanta chestia asta adica mi-ar fi la indemana k tai alea 400 500 de calorii prin sport deci s-ar putea spune k sunt la regim http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #306 2008-05-19 11:24:29
Re: vreau sa slabesc :Dati citit? http://www.stilfeminin.ro/sanatate/Keba … lorii.html "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #307 2008-05-19 11:31:58
Re: vreau sa slabesc :Dpai nah, tu ce credeai ? poti sa o papi fara lipie si fara cartofi prajiti, fara maioneza... doar piept de pui, salata, muraturi, sos picant... in loc de cartofi poti sa-ti faci tu acasa dovlecei sau vinete pe grill, mie-mi plac la nebunie Offline #308 2008-05-19 11:44:33
Re: vreau sa slabesc :Dmai, chiar la 1000 cal nu ma gandeam...poate 500-700 asa... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #309 2008-05-19 11:49:49
Re: vreau sa slabesc :Dmi-am calculat pe un site si cica daca vreau sa slabesc trebuie sa consum 738 kcal... deci cu 3/4 de shaorma ma scoteam pe o zi Offline Publicitateloading...
#310 2008-05-19 11:51:47
Re: vreau sa slabesc :D738? ce e sub 1000 se numeste malnutritie....deci eu zic mai bine nu! - numai eu in liceu voiam sa traiesc cu 500 de cal pe zi "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #311 2008-05-19 11:52:45
Re: vreau sa slabesc :Dpai sunt mica... sunt low-maintenance oricum Offline #312 2008-05-19 18:29:52#313 2008-05-19 20:07:58
eu cu 350 calorii pe zi am slabit 1 kg in 2 zile. si nu l-am mai pus inapoi...dar dupa 5 zile m-am lasat de "dieta"...dar am reusit sa dau 2 kg jos in perioada asta. Daca vad ca alta dieta nu da rezultate ma apuc iar de numarat calorii sa mai dua cateva kg...vine vara si trebuie sa fiu sexy sexy. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #314 2008-05-19 20:10:29
Re: vreau sa slabesc :Dtrebuie sa fi sexi dar nu infometata Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #315 2008-05-19 20:16:03
Re: vreau sa slabesc :Deu tocmai am terminat 30 min de gimnastica.nu mai pot dar asta e,daca vreau sa slabesc dau un pic si din buci/burta iar ultima masa am luat-o la 17 Offline #316 2008-05-19 20:19:47Re: vreau sa slabesc :Dhai sa va spun ce am facut eu si inca mai fac ca sa slabesc: Cu zambetul pe buze... Offline #317 2008-05-19 20:21:01
Re: vreau sa slabesc :Doauuuuuuuuuuuuuu,asta da performanta Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #318 2008-05-19 20:23:07Re: vreau sa slabesc :Dsunt chiar mandra de mine si de reusita mea. dar nu ma mai suportam. in fiecarea seara mancam chipsuri si beam suc sau bere si ma uitam la filme. zilnic cartofi prajiti si carne prajita. nu se mai putea. m-am ingrasat peste 20 de kg si trebuia facut ceva. ma bucur ca am ambitia necesara. cred ca de asta este nevoie Cu zambetul pe buze... Offline #319 2008-05-19 20:24:06
pai daca altceva nu da rezultate...ma duc de o luna la sala si nu am mai slabit nici 1 kg . Am pus pe mine si de la AC...poate din cauza asta se dau mai greur jos...cine stie. Ideea e ca m-am saturat...in momentul asta sunt in stare sa incerc orice numai sa dau jos kg alea in plus...nu as mai manca deloc daca nu as avea probleme cu gastrita... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #320 2008-05-19 20:27:48
Re: vreau sa slabesc :Dte inteeleg andreea k si eu am facut la fel.degeaba am tinut diete k nu am reusit sa slabesc .si am mancat mai putin.am dat jos vreo2 kg.dar si probleme apoi cu stomacul,mai ales k si eu am gastrita Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #321 2008-05-19 20:29:50Re: vreau sa slabesc :Dsi eu m-am gandit de multe ori la infometare. dar kg ce le pierzi asa le pui dublu pt ca nu te poti infometa la infinit. mai bine mergi la un nutritionist, faci un set de analize si iti da o dieta personalizata; daca zici ca nici o dieta nu da rezultate. si mult sport Cu zambetul pe buze... Offline #322 2008-05-19 20:30:44
Re: vreau sa slabesc :Deu sper sa scap de stresul asta cu scoala,si sa pot urma apoi o dieta cum trebuie Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #323 2008-05-19 20:35:08
pai alea 2 kg nu le-am mai pus inapoi....desi pot sa zic ca a fost pastele unde chiar am mancat...fara sa mai tin cont de ore si calorii...dar au ramas pierdute. In schimb...de la alea 2 kg nu am mai dat jos deloc...desi m-am dus la sala si faceam cateva sute de abdomene (intr-o zi am facut chiar 900 abdomene...simteam ca mor acolo)...plus vibromasaj, bicicleta, la un pendul pentru picioare...dar nici un rezultat. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|