homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-86

#1616 2008-08-09 20:25:16

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: vreau sa slabesc :D

daniela1985 a scris:

fetele voi aveti idee cum sa scap de burtica? m-am umflat rau de tot...parca as fi in luna a 5-a de sarcina sad...

si eu am probleme. adica atunci cand ma trezesc burtica mea e ok...destul de plata...dar daca beau sau mananc ceva...imediat se umfla. sad nu stiu care e faza. mi-a zis vara-mea ca si ea avea o problema de genul asta...si i-a dat doctorita niste pastile si a fost mai bine. adica pastile pentru balonat sau ceva de genul, nu pentru slabit.
p.s. tot iau lipostop si eu nu prea vad rezultate. nici la cantar...tot am ba 51 ba 52 kg (depinde de perioada zilei cand ma cantaresc...si...nu mai stiu exact de ce depinde...dar ma tot invart intre 51 si 52 kg) si nu reusesc sa scad sub 51. grater cat despre aripiaore...mi se par ca sunt cam la fel....aa...aprdon...acum mi se pare ca intr-o parte e putin mai putin (e mai ok) si in alta parte e mai pronuntata grasimea. :f?rv?nad: e posibil asa ceva sau nu oi sta eu drept...sau poate mi se pare? Sau chiar sunt...diforma? :f?rv?nad:

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#1617 2008-08-09 20:48:03

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

deci nu sunt nebuna?!
si eu am aceeasi problema: o aripioara mai plinuta si alta mai supla. ma uit de cateva zile in oglinda si tot vad ca nu scade deloc din ea.
ma intreb oare cat vrei sa mai slabesti....51 de kg e foarte ok

#1618 2008-08-09 20:58:33

Andreea86
Hero member

am 1.60. 51 nu e deloc ok. smile anul trecut pe vreme asta aveam 42 kg. smile iar prin toamna cam 45kg. Nu am avut niciodata mai mult de 47, pana cand nu am inceput cu AC. sad Si chair si atunci cand aveam 47, fara vreo cura de slabire...doar vreo 2 zile nu mancam seara si gata ajungeam inapoi la 45. Maica-mea se mira ce repede dadeam eu jos kg....fara vreun pic de efort sau regim. si acum....ma chinui  de cateva luni bune...si regim si sala...si tot ce e posibil si nu pot sa scad sub 51. grater e groaznic. sad
Prima oara cand m-au vazut colegii de la fac dupa ce am luat kg alea in plus...vreo 2 mi-au zis ca erau sa nu ma recunoasca...si ca m-am mai ingrasat. sad o alta fata m-am intalnit cu ea pe strada dupa vreo 2 ani si-mi zice "ce burtica ai facut" sad un alt tip se uita la pozele mele de pe hi5 si-mi zice pe net ca a vazut ca m-am mai ingrasat. grater deci nu-s eu nebuna. n-oi fi acum cine stie ce grasana...dar fata de cum eram inainte....sunt grasa. grater

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#1619 2008-08-09 21:24:24

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

deci... cum gasesc si eu vointa sa dau jos cateva kg? vreo 10 cam asa... sad

#1620 2008-08-09 21:36:02

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

andreea nu pui o poza sa vad si eu cum erai inainte ca sunt curioasa ? big_smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Publicitate

loading...

#1621 2008-08-09 23:22:46

loredana_tatiana
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2007-10-02

si eu vreau sa slabesc...am ajuns  asa o grasana de ma-ntreaba mama daca nu cumva sunt gravida grater

It's over!

#1622 2008-08-09 23:39:11

bogdanroxy1
New member
Inregistrat: 2008-08-09

salut...eu am 20 de ani...1,70 inaltime si 75 de kg...as vrea sa mai da jos mult...cel putin vreo 10 kg...dar problema mea este ca am probleme cu glanda tiroida si din cauza ei nu pot sa slabesc nici macar un kg si nici sa ma ingras...nush ce sa ma mai fac...inainte sa am probleme  cu glanda tiroida am fost foarte slaba...aveam 60 de kg...am incercat o gramada de cure de slabit si am facut foarte mult sport dar tot deageaba:(...dak stiti ceva si ma puteti ajuta va rog scrieti`mi.Mersi mult

#1623 2008-08-10 00:03:19

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

bogdanroxy1 a scris:

salut...eu am 20 de ani...1,70 inaltime si 75 de kg...as vrea sa mai da jos mult...cel putin vreo 10 kg...dar problema mea este ca am probleme cu glanda tiroida si din cauza ei nu pot sa slabesc nici macar un kg si nici sa ma ingras...nush ce sa ma mai fac...inainte sa am probleme  cu glanda tiroida am fost foarte slaba...aveam 60 de kg...am incercat o gramada de cure de slabit si am facut foarte mult sport dar tot deageaba:(...dak stiti ceva si ma puteti ajuta va rog scrieti`mi.Mersi mult

cred k cel mai bine ar fi sa apelezi la un medic care sa iti prescrie si ceva medicamente pt glanda pe langa o dieta si mult sport...

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1624 2008-08-10 02:00:16

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

Andreea86 a scris:

Andra123 a scris:

andreea nu pui o poza sa vad si eu cum erai inainte ca sunt curioasa ? big_smile

hm...bine pun....dar poate imi vad pozele pe la pitipoance. rotfl

In pozele astea am intre 43-47kg...in functie de perioada. De acum 2 ani cand aveam 42 kg nu am poze. adica am facut cu mobilul...si nah...doar fata noastra, ca la camera vga nu mergea sa ma iau de departe asa ca nu se vede prea bine.
Andra, imi zici cand le-ai vazut ca sa le sterg.

bai serios esti bunaciune!.. ce as vrea sa arat si eu ca tine.. adik sa ma mai ingras un pic.. ai forme numa bune.. uf meriti punish pun pariu ca nu sunt singura care zice ca vrea corp ca al tau

edit:
si burtica.. uf eu am 47-48 la 1.70 si vreau sa mai pun pe mine si am burtica ca a ta.. da a mea se umfla tare dupa mancare da m-am obisnuit(nu voit) sa stau cu ea mai trasa

Ultima oara a fost editat de copilu (2008-08-10 02:02:31)

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#1625 2008-08-10 02:03:48

Andreea86
Hero member

nuu...eram bunaciune. smile andra a vrut poze cum eram inainte.as vrea eu sa fiu din nou asa. sad
hai ca pun imediat poze cum sunt acum. sad

hjarta Eu si puiu hjarta

#1626 2008-08-10 02:14:37

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

una la mana.. ai sani marfa de tot smile a doua la mana, si eu am aripioare exact la fel.. dar sa stii ca se vad asa si din cauza blugilor..

#1627 2008-08-10 02:15:22

copilu
Sr. member

Andreea86 a scris:

uite poze de acum:cry:

p.s. in poza asta ultima, nu-i asa ca se evde ca o aripiaora e mai mare si alta e mai mica (si mai ok)? sau vad eu aiurea?

iar poza asta e de azi:

voiam sa vad cand de alung imi e parul...si mi se vad in schimb aripile. grater

E o mare diferenta fata de cum era inainte. si la fund si picioare m-am mai ingrasat...iar aripioarele sunt groaznice. din burta am mai dat parca la sala, ca inainte era mai mare.

si vrei sa zici ca esti grasa? punish te-ai mai ingrasat un pic dar nu esti asa de grater mai.. uite si tu ce talie frumoasa ai punish ai pus cum ai zis si tu aripioare da putin in rest arati numa bine  mai nu esti asa de grater cum te simti tu serios ai corp fumos de femeie cu talie
puss nu mai fi asa de grater ca arati frumos serios!

#1628 2008-08-10 02:20:13

copilu
Sr. member

ioana_4 a scris:

. dar sa stii ca se vad asa si din cauza blugilor..

exact.. mi se pare mie sau in ultima poza te strange cat de cat cureaua? in penultima daca aveai blugi cu talie un pic mai sus uu ce corp iti facea drool iti zic eu ca multiii baieti se dau in vant dupa fete cu corp ca al tau..
ti-am zis eu am cu 10 cm mai mult ca tine si 47 de kg si tot glumeste al meu ca is slabatura punish no e mai bine asa?.. sa nu aiba de ce apuca?
iti trebe bataita tie ca arati numa bine ... bunaciune cu forme drool si nu te perii acu kiar zic ce cred !

#1629 2008-08-10 02:26:08

Andreea86
Hero member

ioana, de sani nu ma plang...numai bine ca nu are ce sa se lase cand oi fi batrana. lol gasesc greu sutien bun (nu prea exista 70A cat mi-ar trebui mie...si in B-uri mi se pierd sanii). Dar oricum sunt micuti....si fiind mici se vede imediat daca butica e putin mai mare. adica daca mananc ceva mai mult sua beau suc...ajunge burta sa fie la nivelul sanilor...si se vede urat.... asa cu niste sani mai mari dadea si impresia de burta mai mica (am vazut si pe la operatii extetice la tv...le faceau sanii mai mari si deja nu se mai vedea asa aiurea burta). cand despre blugi, in afara de poza cu curea (in care intr-adevar mi i-am strans) sa stii ca asa stau aripiaorele si cand sunt goala. tot la fel. mai ales blugii din penultima poza cad de pe mine practic...deci sunt largi largi, nu ma strang (i-am luat dupa ce m-am ingrasat si nu mai aveam cu ce sa ma imbrac, sa nu credeti ca am blugi largi de inainte)
copilu...asa arat dupa 6 luni de mancat cat mai putin si 2 luni de sala...si o luna de lipostop. inainte parca aveam burta mai mare (la aripioare nu-mi dau seama exact daca au scazut sau nu...ca ma vad in oglinda mereu...si cat timp sunt inca acolo ma simt aiurea). talia intr-adevar a ramas...tot ce am pus am pus mai jos de talie (la sani nici un pic nu am pus...doar la aripiaore, la fund si la picioare).
sa-ti zic ca am 2 perechi de blugi care nu-i mai pot incheia? pur si simplu i-am spalat, s-au stramtat putin si acum nu ma mai ajunge de nici o culoare sa-i inchei. Nu stiu daca o fi dela arioare sau si de la fund (ca oricum stau mai stramti pe mine decat de obicei).
ca sa nu zic ca-mi trimisese mama acum vreo 1-2 ani o preche de blugi draguta....dar daca ii puneam pe mine practic imi cadea...deci nu ca erau largi...imi cadeau. Acum imi vin. :f?rv?nad: Nu-s nebuna...m-am ingrasta destul fata de cum eram. Sunt constienta ca nu-s grasa (ceea ce s-ar numi grasa), dar fata de cum eram eu inainte, m-am ingrasat destul. si nu ma simt bine cum arat acum. eu sunt obisnuita sa port bluzite scurtute, pana in talie...care nah, daca ma misc sau ma intind se mai ridica. de cand cu aripiaorele astea mi-am schimbat garderoba si am luat bluze mai lungi (sa nu se mai ridice), mai largute...si nu-mi place. nu ma simt bine asa. sad

hjarta Eu si puiu hjarta

#1630 2008-08-10 11:55:29

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

Andreea86 tu zici ca ai burtica?
ma lasi...sa fac eu o poza sa vezi ce burtica am eu lol...
dim cand ma trezesc e ok..adik un pic maricica...daca bag ceva in gura sau beau apa se umfla de zici ca sunt gravida in luna a 5
mie medicu de familie mi-a dat sa iau redigest pentru imbalonare...

#1631 2008-08-10 13:54:13

fallen_angel
Insomniac member

Intr-adevar aratai super inainte.Iti sta bine asa slaba,poate ca este mai mica de inaltime.Dar grasa nu esti acum,esti normala.Eu burtica mi-am facut-o plata doar prin abdomene,iar de aripioare am scapat f repede spre surprinderea mea,doar cu exercitii .Banuiesc ca si tu faci,mai ales daca mergi si la sala...Ma mir ca in 2 luni nu ai scapat de ele hmm.Oricum nu le ai asa mari cum spui tu,doar putin acolo.

#1632 2008-08-10 14:11:24

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Andra, ce fel de exercitii? Eu am inceput de cateva zile si parca se vede ceva. smile

#1633 2008-08-10 14:15:24

fallen_angel
Insomniac member

pai stau intinsa pe o parte si ridic piciorul,fandari mai fac si unul special pt picioare...imi pun mainile la ceafa si ma las usor(ca si la genoflexiuni)si apoi ma ridic...astea sunt super bune pt picioare

#1634 2008-08-10 14:18:08

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Aha! In cat timp s-au vazut rezultatele?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.