|
Nu esti logat.
Nu mai pot#1 2007-11-28 21:29:00
nu mai potnu stiu unde as putea sa scriu si cui sa mai scriu dar nu mai pot!am un an juma de cand am renuntat la AC , tratament, doctoritza imi spune ca sunt ok atat eu cat si sotul meu si nu raman insarcinata.cred ca a devenit o obsesie dar credeti-ma disper.imi doresc atat de tare si nu reusesc si cvad atatea femei care poate nu au posibilitati si nu-si doresc la fel de mult ca mine si numai "cat se uita" la "ea" raman!nu e drept! Infrangerea nu este decat a celor care o accepta Offline #2 2007-11-28 21:32:38
Re: nu mai potiubita eu cred ca si stresul asta al tau si grijile si tot te afecteaza...de ce nu incercati o a doua luna de miere sa zic asa...poate fiind relaxati se intampla minunea N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #3 2007-11-28 21:38:50
Re: nu mai potam incercat si a 3 luna de miere si nimc!nu stiu ce sa mai fac!daca suntem ok de ce nu iese nimic? Infrangerea nu este decat a celor care o accepta Offline #4 2007-11-29 22:05:20
Re: nu mai poteu cred ca daca nu v-ati mai concentra atat de mult pe idee asta lucrurile s-ar rezolva de la sine..am auzit cazuri in care a functionat "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #5 2007-11-29 22:44:05
Re: nu mai potati cerut parerea mai multor medici? ... sau mai multe randuri de analize..? daca sunteti absolut siguri k sunteti ok amandoi, mai incercati. Unii incearca si cate 7 ani si pana la urma reusesc. Cand va fi momentul potrivit, o sa se intample si asta Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-29 23:00:15
Re: nu mai potAtunci knd nu te ashtepti Dumnezeu iti da...ai rabdare...totul va fi bine.. vei vedea ... poate nu e timpul inca http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #7 2007-11-30 07:19:22
Re: nu mai poteu zic sa nu va mai stresati lasati sa vina totul de la sine si va fi bine....se zice ca dupa ce renuntam la anticonceptionale ori ramanem imediat ori ramanem f greu nush daca e adevarat sau nu ....oricum cu multa rabdare si fara stres o sa reusiti bafta! Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #8 2007-11-30 07:48:51
Re: nu mai potdaca ai luat mai mult timp e posibil sa se prelungeasca efectul AC un timp http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #9 2007-11-30 08:14:19
Re: nu mai pot
sa stii ca si noi am incercat un an si am pierdut doua sarcini...si am suferit enorm...eu zic ca toate se intampla atunci cand trebuie sa se intample...din pacate nu putem sa avem controlul in astfel de cazuri. daca te ajuta cuc eva id-ul meu de mess este ralucaghisa. Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-11-30 08:15:37) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|