homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida sau rana pe col

#1 2007-11-29 12:33:53

leti
Membru
Inregistrat: 2006-12-19

candida sau rana pe col

am doua probleme

1- o candida care nu mi-a trecut dupa tratament(pe care l-am urmat si eu si sotul)
2- o rana pe col( pt rana am facut testul si iesise c 2 daca nu ma inseala memoria) iar domnul doctor spusese ca si rana era destul de mare?

acestea doua, lama pentru candida si testul le-am facut prin august

acum am fost iarasi la doctor mi-a zis ca am candida dar nu mi-a mai facut nici un test (doar din ce i-am spus eu) si mi-a

aratat rana pe col care din ce am vazut eu s-a mai micsorat( am facut spalaturi cu pelin si am folosit ovule monofemina 2)

acum domnul doctor mi-a zis sa ma hotarasc cu ce incep (sa tratez candida sau sa cauterizez rana)

cum credeti ca este mai bine? daca as incepe cu candida ar trebui sa aman cauterizarea cu vreo luna pana la urmatoarea menstruatie, are vreo importanta cu ce incep?

si care este mai buna varianta cu laser sau cealalta?  exista anumite avantaje la cea cu laser( o mai buna sansa de reusita, o vindecare mai rapida?)

va multumesc anticipat

#2 2007-11-29 12:37:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: candida sau rana pe col

dc nu mai incerci cu tratamente sa vezi daca nu poti cumva scapa de cauterizare...caci daca intradevar s a ameliorat poate ai o sansa...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.