homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa ma ajutati si pe mine!

#1 2007-11-29 21:22:24

1314
New member
Inregistrat: 2007-07-27

Va rog sa ma ajutati si pe mine!

Buna fetelor!
Va rog sa va faceti un pic de timp sa cititi si mesajul meu deoarece am nevoie mare de o lamurire:
In urma cu o luna am fost la control la ginecolog si am aflat ca am facut o candida clasica .M-am tratat si eu si partenerul  timp de 6 zile cu ovule si lomexin.  Am revenit la control dupa o saptamana de la terminarea tratamnetului ,si i am spus ca tot simt ca e ceva neinregula (aveam sangerari la fiecare contact sexual si o secretie mai alb-galbui).
Mi a recomandat sa fac urmatoarele analize: secretie vaginala ,examen pt ureoplasma si microplasma , examen antifunginita(nu stiu dc am sctis corect)si un papanicolau .
Rezulatele sunt :
Secretie vaginala : epitelii superficiale: absente
                            epitelii intermediare: frecvente
                            epitelii parabazale: leucocite
                            epitelii bazale: absente
                            alte celule: absente ; germeni : lactobacili ; levuri : absente
                            cultura : Doderlein ;  cultura pt ciuperci :negativa
Secretie endocervicala :  Detectie antigen Chlamydia trachomatis valoare test : 3261   -pozitiv
Ureaplasma :absenta (> 10 la a patra )
Mycoplasma : absenta (> 10 la a patra )
Test Papanicolau :
       Exocol : Clasa C II/ C III CS+ CI; inflamator (++);
                    koilocite(+);
                    Celule de regenerare cu BNC;
       Endocol: Clasa C II fond mucoid ; inflamator (+++);
                    RBC(+++);
                    celule de regenerare cu BNC ;
                    CE aspect moderat hyperplazic;

TBS: ASC inflamator

Asta era scris pe buletinul de analize.am mersu c ele la doctorul  ginecolog ...si mi a povestit cam ce inseamna in mare. cu toate ca am citit aici  ca clasa II si III totusi nu sunt asa de periculoase ,nu am putut sa nu ma sperii .
Mi- a dat urmatorul tratament  : 10 zile dixiciclina eu si partenerul de luat pastile la 12 ore
                                               ovule Meclon de 500mg +100mg,ovule
                                               crema lomexin pt amandoi.
Dupa acest tratamnet sa ma duc sa im fac iar o cultura sa vad dc am scapat de chlamydie
Sa imi fac o colposcopie, o depistare de HPV ... si cam atat.

Acum sunt destul de speriata de situatie.nu ma asteptam sa mai aflu nimik inafara de candida recidivata. Cu toate ca am citit despre cancerul de col ...si cum se manifesta prin clasele lui ,tot m am speriat foarte tare.
Mai am o nelamurire: am citit ca testul papanicolau se face in a 10-20 zi de la menstruatia precedenta .Eu m am dus la recoltare chiar in prima zi de ciclu .Adik am facut examenul la ora 8 dimineata si menstruatia mi-a venit in jur de ora 13:00.
As vrea sa stiu dc acest lucru ,imi afecteaza foarte mult analizele si e posibil sa fi infuletat cu ceva ...Sper sa fie asta faptul ca a iesit clasa III si cu mare drag refac testul ,numai sa stiu ca nu fac cancer de col .....
Va rog frumos sa imi raspundeti curand ,deocarece sunt foarte speriata !
Va multumesc!
(Va rog sa imi scuzati greselile de scriere si sintaxa, dar ma grabeam sa va scriu !)

Ultima oara a fost editat de 1314 (2007-11-29 21:43:30)

#2 2007-11-29 21:27:37

andrutza
Vizitator

Re: Va rog sa ma ajutati si pe mine!

1314 editeaza de acum, nu mai scrie imediat dupa postul anterior...sunt niste reguli ale forumului si daca nu le respecti te sanctioneaza moderatorii .....asteapta pana maine sa-ti raspunda doctoressa la mesajul tau ea e cea mai in masura zic eu

#3 2007-11-30 21:53:32

1314
New member

Va rog frumos,nu poate sa imi raspunda si mie cineva mai "informat" ca mine?.....astept raspunsul vostru .
Multumesc

#4 2007-11-30 22:13:54

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Din pacate doar doctoressa iti poate da un raspuns mai competent... Probabil luni iti va raspunde.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#5 2007-11-30 22:26:34

1314
New member

va multumesc foarte mult ....asteptam cu sufletul la gura raspunsul ....
oricum ,aveam de gand sa imi refac papa' pt ca mi am dat seama ca am ales prost momentul sa l fac ,dar abia acum ....problema este ca perioada aceea benefica sa mi -l fac este pe 30 decembrie,din calculele mele ,si nu cred ca imi face nimeni in ajunul anului nou smile
voi astepta pana la anul ...smile
mai am o intrrebare: sa imi fac colposcopia si depistarea de Hpv inainte de urmatorul papanicolau sau sa refac papa si dupa in functie de ce iese ( daca iese la fel ) sa fac aceste analize?

Publicitate

loading...

#6 2007-11-30 22:27:19

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

pai de la antibiotic nu ai face din nou candidoza?

#7 2007-11-30 22:28:44

1314
New member

pai cred ca pentru asta e crema ,sa ma protejeze de candida .....

#8 2007-11-30 22:48:38

1314
New member

va mai sacai cu o intreabre : el ce tip de analize trebuie sa faca? adik ce va cere ?

#9 2007-11-30 23:50:59

1314
New member

eu de chlamydia am aflat prin examen de secretie.... dar e bine de stiu ca doar prin exam de sange poate afla dc a scapat de ea ( bineinteles ,dupa tratamnet
multumesc .

#10 2007-12-01 00:11:06

1314
New member

Secretie endocervicala :  Detectie antigen Chlamydia trachomatis valoare test : 3261   -pozitiv

asta a fost ,de aceea intrebam smile

#11 2007-12-01 00:20:26

1314
New member

nu i nimik ,acum m am mai linistit ce i drept ,de cand mi ai raspuns ...dar parca totusi vreau sa aud si parerea doctoressei ,luni ....
voi astepta cuminte pana atunci
va multumesc tuturor care au raspuns!

#12 2007-12-03 19:57:02

1314
New member

Buna fetelor !
De 4 zile de cand am inceput tratamentul pt chlamydia ,m am simtit foarte rau ...... am avut probleme mari in a respira. cum inspiram simteam o durere mare in piept si in spate mai mult pe zona dreapta si in permanenta un nod in gat....
am fost azi la doctor sa imi schimb tratamentul.Doctora a ramas uimita ca nu reactionez bine la doxiciclina ,deoarece a zis ca nu crede ca a mai auzit cazuri sa nu se suporte bine medicamentul . Cu toate astea, mi l a inlocuit cu Sumimed ( Aztromicina Sandoz) 500mg . Tratamentul este urmatorul : in prima zi iau 2 pastile la 12 ore ,si urmatoarele 2 zile cate una pe zi .
Nu stiu daca am facut cel mai bine ca sa schimb tratamentul dar nu ma simteam bine deloc  si nu mancasem de o zi ....pt ca de fiecare data aveam dureri sau respiram greu ....Aseara mi a fost foarte rau dupa ce am luat pastila ,si asa ca am oprit .
Asistenta mi a spus ca am facut rau ca am deschis capsula ,deoarece rolul capsulei era sa pastreze continutul pana in stomac si abia acolo sa se dizolve ,iar eu nu am facut decat sa l imprasti in tot organismul ....probabil si de aici durerea aceasta acuta in piept si spate. As vrea sa aud o parere in plus .Daca am facut bine sau nu .....eu simt ca nu mai suportam si de aceea m am oprit (cu toata ca stiu ca doxiciclina e cea mai indicata pt chlamydia).
Inca ceva si sper ca nu v am scris prea mult : I am spus ca vreau sa refac papanicolau deoarece am fost in prima zis de ciclu ,si a zis ca nu e nevoie ca testul este cat se poate de valid ,si ca nu mi a influentat menstruatia rezultatul....si mi a zis sa ma gandesc serios sa fac vaccinul (eu am citit ca chiar de faci acest vaccin-cel in 3 dati- nu esti protejata total de riscul de a face cancer de col )....
M am demoralizat si mai mult acum afland ca testul e cat se poate de valid sad
Va multumesc pt rabdarea de care a ti dat dovata ,ajungand la finalul mesajului ,si sper sa existe cineva sa isi dea cu parerea si in cazul meu ...
O seara placuta !

Ultima oara a fost editat de 1314 (2007-12-03 20:00:16)

#13 2007-12-03 20:21:25

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

continua acumcu noul tratament si in caz ca nu va trece mai incerci iar cu doxicilina si o iei klumea de data asta...eu stiam ca papule bine sa l faci in zilele 10-14 ale ciclului menstrual...iar in cazul vaccinului..ai facut testul de low sau high risc Hpv?

happy with him...inlove with him...puss

#14 2007-12-03 20:29:24

1314
New member

nu l am facut  ! tocmai de aceea mi se pare aiurea sa ma si vaccinez deja cand nu stiu ce fel de tulpini am ....nu de alta ,dar e si destul de scumpicel si nu imi permit sa il fac ,doar asa....
deocamdata ma gasesc ca e bine sa fac tratamentul si pe urma sa le iau in ordine : examen secretie dinnou (sa vad dc am scapat de chlamydia) ,colposcopie si depistare....si pe urma in fct de rezultate...
nush grater

#15 2007-12-03 20:33:48

crys_ty_na
Platinum member

eu zic ca nu are rost sa l faci daca ai HPV...orice tulpini...sunt bani aruncati pe fereastra...si bafta cu tratamentul smile

#16 2007-12-03 20:47:35

1314
New member

sa nu l fac dc AM hpv ? pai ......nu e bun pt asa ceva ?.....

#17 2007-12-03 22:21:36

crys_ty_na
Platinum member

e bine sa l faci daca nu ai hpv...ca sa nu l contactezi...cauta pe forum sau pe net despre vaccin si hpv...gasesti cate informatii vrei...sunt surprinsa ca medicul nu te a informat corect...

#18 2008-01-22 17:17:57

1314
New member

buna fetelor . am luat o pauza in a va scrie deoarece nu  am mai trecut pe la doctor si am incercat sa uit de problemele mele macar de sarbatori .
Insa, am facut in urma cu 2 saptamani examenul pt chlamydia si azi  am luat rezultatul .A iesit negativ. sunt f fericita ....ma asteptam la rezultatul aceasta deoarece simteam si imbunatatiri (nu am mai sangerat deloc cand aveam contacte sexuale, de cand am terminat tratamentul pt chlam. )
Urmatorul pas este sa fac colposcopia. Am si trimitere si vroiam sa merg maine ....dar am citit si pe aici pe forum si pe net ca trebuie sa o fac intre zilele 8-12 de la inceputul ciclului menstrual.Problema mea este ca mi am calculat si maine ar fii abia 6-7 zi ....
Vreau sa stiu dc ma pot duce totusi sa o fac maine....dar nu mai vreau sa gresesc si sa stau cu emotii ca imi iese rezultatul gresit....sau ca eu am avut de-a face ceva cu influentarea lui.... Astept raspunsul vostru ....ca sa pot merge maine....trimiterea o am catre Spitalul judetean Ilfov...

Re-editez pt ca nu vreau sa incalc regulile de a scrie 2 mesaje consecutive
Dar tot citesc aici pe forum si nu reusesc sa imi gasesc singura raspunsul ...
Va rog ,poate cineva sa imi raspunda ,poate stie mai bine ca mine ce trebuie facut ?
Multumesc

Ultima oara a fost editat de 1314 (2008-01-22 18:00:44)

#19 2008-01-23 10:12:51

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu cred ca poti sa faci colposcopia linistita..o zi intarziere nu mi se pare mult

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.