|
Nu esti logat.
Lichen plan sau altceva?#1 2007-11-30 01:16:51
lichen plan sau altceva?Hi! Am si eu o problema...de vre-o cateva luni mi-au aparut in zona clitorisului vre-o 2 bubite asemanatoare cu cosurile dar imi trec si imi tot apar iar zona aceea e destul de dureroasa pe masura ce se vindeca. La inceput chiar am crezut ca e un cos tinand cont ca fac f mult spor si mai port si haine stramte dar apoi am citit intr-o carte ca ar putea fi lichen plan. Arata exact ca un cos dar e destul de dureros la atingere si mai dur; nu am mancarimi sau alte semne neobisnuite; am grija de corpul meu si am o igiena riguroasa asa ca nu-mi explic..please heeelp!!! Offline #2 2007-11-30 07:14:49
Re: lichen plan sau altceva?nush ce sa zic mai bine te duci la doctor de cat timp le ai ? Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #3 2007-11-30 11:07:26
Re: lichen plan sau altceva?albastra...mergi la medic...pot fi zeci de motive...nu avem cum sa ghicim... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-11-30 11:09:43
Re: lichen plan sau altceva?pai...am spus de cateva luni..dar imi apar..imi dispar..dar tot in ac loc...nu stiu..deja ma streseaza ...doctoressa, te rog..daca poti da-mi un raspuns Offline #5 2007-11-30 11:45:53
Re: lichen plan sau altceva?eu insist sa mergi la un dermatolog...el e cel mai in masura sa spuna ce ai si sa indice tratament Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-02 00:00:05
Re: lichen plan sau altceva?Ok...multumesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|