|
Nu esti logat.
avatarevreau si eu fetele un link cu site de unde pot sa downloadez avatare pt mess gratuit..de pe majoritatea nu pot sa descarc nu stiu de ce naiba.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #2 2007-11-30 09:52:58
Re: avatarestiu eu un site super dragut http://www.sweetim.com/ ...faci download si apoi instalezi ...si sub smiley astia de la mess iti mai apare un meniu cu smiley mai mari si misto cu sunete cu avatare suuuuper...dar daca vrei sa trimiti smiley la cineva trebuie sa aiba si persoana aia instalat...aaa si nu merge pe messul ala beta ultimul Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2007-11-30 09:54:50) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #3 2007-11-30 10:05:28
Re: avatareaa stiu de el am auzit..dar mi`era lene sa`l instalez Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-11-30 10:08:07
Re: avatarepai eu il am si imi place la nebunie...dar se instaleaza in 30 de secunde...si daca vrei ti-l pot da pe mess ca eu il am downloadat...gata am deschis si messul N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2007-11-30 10:12:43
Re: avatarel`am bagat acasa..cand ajung o sa`l instalez si o sa iau avatare de acolo:) mersi Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-04 00:29:39
Re: avataremicanarcisa help !!! am instalat si eu ala si nu imi place !! vreau sa il scot si nu stiu cum. am dar din add/remove programs, de acolo mi-a aratat k l`a scos dar tot apare in fereastra de mess. tot merge. de unde il scot k ma dispera!!! Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #7 2007-12-04 09:17:20
Re: avataretrebuie sa te duci pe discul C in Program file este un folder care se cheama Macrogaming...acolo e programul asta ...trebuie sters folderul acesta...dar inainte de asta verifica in add/remove programas sa fie dezinstalat si Sweet IM for internet explorer si Macrogaming SweetIm 2.1 sau ceva de genul asta...deci in add/remove trebuie amadoua astea date afara si apoi daca nu si nu trebuie sters din C\Program files....eu cred ca ai lasat acolo in add/remove ala cu Macrogaming Sweet IM si de aia tot apare Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2007-12-04 09:17:55) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #8 2007-12-04 11:39:21
Re: avataream dezinstalat si Macrogaming si am sters si folderul de pe dicul C si tot nu au iesit Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #9 2007-12-04 11:42:38
Re: avatare
pai de ce nu le salvezi cu clic dreapta si save as. de ce vrei sa le descarci? Offline #10 2007-12-04 12:12:06
Re: avataream reusit pana la urma.... am reinstalat mess-ul Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #11 2007-12-04 12:12:07
Re: avatarenu merg de pe unele siteuri..am incercat si asa Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #12 2007-12-04 13:19:13
Re: avatareeu te-as fi invatat sa intri in registri dar e mai dificil si daca stergi ceva din greseala trebuie reinstalat windows-ul....bine ca ai rezolvat asa... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|