|
Nu esti logat.
Ai voie sa te speli in vagin atunci cand faci tratament cu ovule?#1 2007-11-30 12:22:16
ai voie sa te speli in vagin atunci cand faci tratament cu ovule?fetele m'a intrebat o prietena daca are voie sa se spele in vagin daca face un tratament cu ovule eu stiam ca ai voie sa te speli dar nu in vagin?ce sa'i spun? Avem 1 an si 5 lunite Offline #2 2007-11-30 12:23:49
Re: ai voie sa te speli in vagin atunci cand faci tratament cu ovule?depinde de ovule la unele are voie dar la marea majoritate nu se poate.cum se numesc ele? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-11-30 12:24:22
Re: ai voie sa te speli in vagin atunci cand faci tratament cu ovule?canesten se numesc Avem 1 an si 5 lunite Offline #4 2007-11-30 12:26:04
Re: ai voie sa te speli in vagin atunci cand faci tratament cu ovule?nu are voie sa faca spalaturi.scrie si pe prospect daca nu ma insel si mi-am pus si eu iar mie doctora a zis sa ma apal in vagin dupa ce termin cu ovulele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-11-30 12:28:32
Re: ai voie sa te speli in vagin atunci cand faci tratament cu ovule?intrebam ca a zis ca are mancarimi si s'a si iritat Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2007-11-30 12:30:53) Avem 1 an si 5 lunite Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-30 12:31:14
Re: ai voie sa te speli in vagin atunci cand faci tratament cu ovule?poate are reactie alergica la caneste din pacate ceva asemanator am patit si eu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-11-30 12:33:01
Re: ai voie sa te speli in vagin atunci cand faci tratament cu ovule?si ce ai facut ai oprit tratamentul?ea mai are 3 ovule deci e cam pe la sf. tratamentului, dar daca o sa continue asa cred ca cel mai bine ar fi sa intrerupa tratamentul nu? Avem 1 an si 5 lunite Offline #8 2007-11-30 12:34:14
Re: ai voie sa te speli in vagin atunci cand faci tratament cu ovule?eu trebuia sa imi pun 6 mi-am pus doar 4,abia dupa aia mi-am dat seama ca se poate sa fi facut o reactie alergica dar trat. l-am intrerupt din alte motive VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-11-30 12:37:17
Re: ai voie sa te speli in vagin atunci cand faci tratament cu ovule?si ea tot 6 trb sa puna, dar a zis ca o si ustura si nu stie ce sa faca Avem 1 an si 5 lunite Offline #10 2007-11-30 12:41:41
Re: ai voie sa te speli in vagin atunci cand faci tratament cu ovule?o ustura si cand introduce ovulul??? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-11-30 12:44:06
Re: ai voie sa te speli in vagin atunci cand faci tratament cu ovule?da o ustura dar putin ,mai rau ustura cand se elimina compozitia ovului Avem 1 an si 5 lunite Offline #12 2007-11-30 12:45:14
Re: ai voie sa te speli in vagin atunci cand faci tratament cu ovule?eu personal nu as mai pune ovulele.dar nu poate sa vb. cu ginecologul ei sa intrebe ce si cum? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2007-12-01 10:34:39
Re: ai voie sa te speli in vagin atunci cand faci tratament cu ovule?gata am vb cu ea si mi'a spus ca nu mai are nimic Avem 1 an si 5 lunite Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|