|
Nu esti logat.
Shopping de cosmetice-15#267 2008-03-10 17:33:03
Re: shopping de cosmeticeda si mie mi-a dat o monstra la cosmopolitan si mi-a placut f mult si lu iubi i-a placut mult, ma mirosea intr-una, a zis ca-mi aduce din voiaj unul, dar e doar la 50 de ml sau e si la 100? #268 2008-03-10 17:34:04
Re: shopping de cosmeticesi prietenul meu ma mirosea intruna cand ma dadeam cu el e la 30 ml si 50 ml, parca asa stiu Offline #269 2008-03-10 18:06:55
Re: shopping de cosmeticeda oana ala in forma de merisor -1.5 mil la 50 ml sper Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-03-10 18:07:05) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #270 2008-03-10 18:39:38
Re: shopping de cosmeticemhhhmmm, angela. Offline #271 2008-03-10 22:12:37Re: shopping de cosmeticezic de cateva zile k intru la Beauty shop sa caut affinitone-ul ala,cred ca o sa imi fie ok pt k tenul meu e nornal-uscat ...mie imi trebuie cea mai deschisa nuanta..am testat decat zilele trecute dar nu mi l-am luat atunci..si am zis sa imi iau pudra tot de la maybelline..era ok si la pret Ultima oara a fost editat de kimy_adina (2008-03-10 22:13:22) Offline Publicitateloading...
#272 2008-03-11 15:55:44
Re: shopping de cosmeticespuneti-mi si mie o crema anticearcane buna, k desi dorm 8h/noapte (mai mult sau mai putin ), am cateva cearcane si nu-mi plac deloc. sau mkr un baton corector ... cv Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined ! Offline #273 2008-03-11 16:02:39
Re: shopping de cosmeticeMicanarcisa, ti-am trimis un mail. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #274 2008-03-11 16:19:21
Re: shopping de cosmeticeschumi sunt scumpe produsele tale? "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #275 2008-03-11 16:23:32
Re: shopping de cosmeticeCe sa zic, nu sunt ieftine, dar nici exagerat de scumpe. Dar sunt foarte bune. Si sunt naturale. Mai multe nu pot sa spun ca poate iau warn. Daca vrei mai multe detalii, scrie-mi pe mail. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #276 2008-03-11 16:25:06
Re: shopping de cosmeticeoky "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #277 2008-03-11 16:25:23
Re: shopping de cosmeticeti-am raspuns schumi N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #278 2008-03-11 17:22:59
Re: shopping de cosmeticeTi-am raspuns pe celalalt mail, Mica, ai primit? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #279 2008-03-11 17:44:50
Re: shopping de cosmetice
chiar e bun fondu asta de ten?am avut farduri seventeen si si am fost mega multumita...insa nu stiu cum e fondul asta de ten.acopera bine imperfectiunile? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #280 2008-03-11 18:21:54
Re: shopping de cosmeticeschumi nu pot sa ma conectez la comp de la munca...cum intru in mailul de la work iti raspund de acolo sa nu mai incarcam aici treaba oki? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #281 2008-03-11 18:55:07
Re: shopping de cosmeticeO ultima precizare: mi s-a intors mailul ala asa ca ti-am trimis tot pe yahoo. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #282 2008-03-12 21:40:04
Re: shopping de cosmeticeai primit azi mailul de pe adresa reala? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #283 2008-03-12 21:46:19
Re: shopping de cosmeticeDa, am primit, te anunt cand o am! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #284 2008-03-12 21:48:07
Re: shopping de cosmeticeoki...vb pe mail..ms N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #285 2008-03-12 23:18:25
Re: shopping de cosmeticestie cineva un site pt produsele seventeen?veau sa vad si eu fondul de ten time plus?plsss Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|