homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Shopping de cosmetice-21

#381 2008-03-20 17:06:05

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

Re: shopping de cosmetice

heimdall a scris:

sa ne spui cum sunt, mie Goddbye cellulite mi s-a parut o porcarie, nici macar hidratanta nu pot sa spun ca era....

o sa va spun...scrie ca dupa 3 aplicari pielea e mai neteda si dupa 4 saptamani se vad schimbari majore. sa vedem... hmm

#382 2008-03-20 17:50:23

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

cremele astea sunt asa niste porcarii...nu`s bune de nimic...celulita trece prin masaj...sau deloc neutral eu am cva vergeturi...nu-mi mai bat capu` cu ele,oricum nu trec. apropo,mi-am luat un rimel de la oriflame Lash Overload ii zice,cu 2 capete (unu alb si unu negru) wannabe L`Oreal...sa nu va luati,e o porcarie!am dat o gramada d bani pe el,si era si la reducere..

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#383 2008-03-20 18:26:18

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

claudia78 a scris:

mi-am luat crema de maini nivea cu coenzima Q 10

Claudia, ce culoare are crema?

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#384 2008-03-20 18:57:53

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

maine imi iau coletul de la posta de la yves roche hjarta
abea astept dumbomdumbom

Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-03-20 18:58:09)

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#385 2008-03-20 19:02:15

GreenBubbles
Insomniac member

ce ti-ai luat? big_smile eu am fost incantata de o crema de fata pt tenul mixt/gras,matifia super fain tenu hjarta k sa nu mai zic ca am o groaza de parfumuri YR (gardenie,pere,liliac,ming shu,comme un evidance) si nu ma dau nici cu juma din ele,i le-am dat la mami rotfl gelurile de dush sunt supeeeer si cremele de corp big_smile acu` n-am bani sa-mi iau nik sad

Publicitate

loading...

#386 2008-03-20 19:02:56

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

mi-am comandat si eu catalog Yves rocher

expect the worst , hope for the best!

#387 2008-03-20 19:11:34

angelaflory
Hero member

oana si eu mi-am comandat catalog dar nu mi-a venit nici acum...comanda m-a ajutat persi puss sa o dau si uite ca a venit si comanda ...partea nasoala e ca eu m-am inregistrat sa comand catalogul si cand persi a vrut sa dea comanda pe numele meu sa primesc si gentutzele ca sunt client nou i-a zis ca sunt deja clienta ca am comandat catalogul daca poti crede yikesyikesyikes   a trebuit sa dau pe numele lu mamy  sad
greebubbles pai mi-am comandat cele 3 mostre de parfum sa vad si eu cum miros ,un lapte demachiant ,o lotiune parca cu musetel,un luciu de 10 ron,rimel la 26 ron si primesc unul gratis,gel de dush cu floare de lotus...si un fond de ten efect divin ceva in genul big_smile...plus gentutzele ...sper sa fie bune toate abea astept maine...cred ca deschid posta rotfl tu de ce nu te dai cu parfumurile?nu iti plac? ce altceva v-a mai placut poate comand si eu...oricum revin cu info sa va zic ce mi-a pl si ce nu puss

Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-03-20 19:24:19)

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#388 2008-03-20 19:18:15

GreenBubbles
Insomniac member

ma dau cu parfumurile dar mai rar...comme un evidance l-am dat la mama,poate suna ciudat dar mirosea "matur" parfumul ala,nush cum sa va explic neutral ming shu ma enerveaza putin k nu are pulverizator,trebuie sa te ungi cu capacelu` ala si e tare enervant. cu ala de pere ma dau,miroase delicios hjarta (am avut si gelu de dush,vai ce-mi venea sa-l beau rotfl2 si nah,ma mai dau cu restul rar smile sunt obsedata de parfumuri,am o groaza. la mama i-am luat o data un ruj de acolo,era o nuanta super (de la Yria )...si am avut un rimel Yria cadou...nu era cine stie ce,separa genele ok,aratau natural smile

#389 2008-03-20 19:19:53

persifona
Vizitator

Eu am mai dat azi comanda de un parfum pt mami si un gel de dus nectar de vanilie pt mine big_smile
Si de-abia astept sa vina, ca primesc o geanta verde de strada big_smile si mami niste creme de fata.

Ultima oara a fost editat de persifona (2008-03-20 19:20:07)

#390 2008-03-20 19:20:30

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si eu vreau sa comand tot ceea ce ai zis tu.aceleasi produse big_smile sper sa vina cataloagul....o colega are catalogul i-a venit in coletul cu adidasi rotfl

expect the worst , hope for the best!

#391 2008-03-20 19:20:56

angelaflory
Hero member

gata deja? rotfl
cu adidasi???

Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-03-20 19:22:42)

#392 2008-03-20 19:21:02

persifona
Vizitator

GreenBubbles a scris:

ma dau cu parfumurile dar mai rar...comme un evidance l-am dat la mama,poate suna ciudat dar mirosea "matur" parfumul ala,nush cum sa va explic neutral ming shu ma enerveaza putin k nu are pulverizator,trebuie sa te ungi cu capacelu` ala si e tare enervant. cu ala de pere ma dau,miroase delicios hjarta (am avut si gelu de dush,vai ce-mi venea sa-l beau rotfl2 si nah,ma mai dau cu restul rar smile sunt obsedata de parfumuri,am o groaza. la mama i-am luat o data un ruj de acolo,era o nuanta super (de la Yria )...si am avut un rimel Yria cadou...nu era cine stie ce,separa genele ok,aratau natural smile

Acum in catalogul de luna asta au scos si Ming Shu cu pulverizator. Asta chiar era enervant pana acum, ca nu aveau sad
Mie-mi place mult si Yria parfumul.

#393 2008-03-20 19:21:31

persifona
Vizitator

angelaflory a scris:

gata deja? rotfl

Eu? Nu pierd timpul angel

#394 2008-03-20 19:22:55

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

am incercat eu Goodbye celullite si rezultatul e 0.l-am incercat cu tot cu gelu de dus ala care iti poti face masaj

#395 2008-03-20 19:24:54

angelaflory
Hero member

persifona a scris:

angelaflory a scris:

gata deja? rotfl

Eu? Nu pierd timpul angel

observ rotfl

#396 2008-03-20 19:25:04

GreenBubbles
Insomniac member

nah super atunci,ca miroase minunat big_smile nu mi-l iau cu pulverizator k am plin celalat fara...astept sa-l termin (cred ca o sa-l arunc direct p mine ca sa se simta ceva rotfl ) nush cum miroase parfumul yria...nu e dulce?am citit ingredientele lui,suna fain. vreau parfum de capsuni,si toate alea de la plaisir nature (cred k am scris ok ). cele de la neonatura sunt super dulci,deci puteti comanda dak va plac... mie nu mi-au placut

#397 2008-03-20 19:29:57

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Melany1 a scris:

am incercat eu Goodbye celullite si rezultatul e 0.l-am incercat cu tot cu gelu de dus ala care iti poti face masaj

evident big_smile eu am renuntat de mult sa mai cred in cremele astea anticelulitice....kapitulation

Just like a tattoo
I'll always have you...

#398 2008-03-20 19:33:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Supliform imi place cel mai mult, ca e racoros si-ti face pielea fina, Cellulight ma distreaza pentru senzatia aia pe care ti-o da, de caldura si un fel de furnicaturi big_smile da' efecte spectaculoase nu prea... cele mai nasoale mi s-au parut good-bye cellulite si dove

#399 2008-03-20 19:36:50

angelaflory
Hero member

a aparut acum si de la garnier am vz in carrefour frumos ambalat cu soare cu alea... roll si din cate am citit are si un aparat sa iti faci masaj cand aplici....toate minciuni :f?rbannad:

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.