|
Nu esti logat.
Shopping de cosmetice-21#381 2008-03-20 17:06:05Re: shopping de cosmetice
o sa va spun...scrie ca dupa 3 aplicari pielea e mai neteda si dupa 4 saptamani se vad schimbari majore. sa vedem... Offline #382 2008-03-20 17:50:23
Re: shopping de cosmeticecremele astea sunt asa niste porcarii...nu`s bune de nimic...celulita trece prin masaj...sau deloc eu am cva vergeturi...nu-mi mai bat capu` cu ele,oricum nu trec. apropo,mi-am luat un rimel de la oriflame Lash Overload ii zice,cu 2 capete (unu alb si unu negru) wannabe L`Oreal...sa nu va luati,e o porcarie!am dat o gramada d bani pe el,si era si la reducere.. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #383 2008-03-20 18:26:18
Re: shopping de cosmetice
Claudia, ce culoare are crema? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #384 2008-03-20 18:57:53
Re: shopping de cosmeticemaine imi iau coletul de la posta de la yves roche Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-03-20 18:58:09) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #385 2008-03-20 19:02:15
Re: shopping de cosmeticece ti-ai luat? eu am fost incantata de o crema de fata pt tenul mixt/gras,matifia super fain tenu k sa nu mai zic ca am o groaza de parfumuri YR (gardenie,pere,liliac,ming shu,comme un evidance) si nu ma dau nici cu juma din ele,i le-am dat la mami gelurile de dush sunt supeeeer si cremele de corp acu` n-am bani sa-mi iau nik i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline Publicitateloading...
#386 2008-03-20 19:02:56
Re: shopping de cosmeticemi-am comandat si eu catalog Yves rocher expect the worst , hope for the best! Offline #387 2008-03-20 19:11:34
Re: shopping de cosmeticeoana si eu mi-am comandat catalog dar nu mi-a venit nici acum...comanda m-a ajutat persi sa o dau si uite ca a venit si comanda ...partea nasoala e ca eu m-am inregistrat sa comand catalogul si cand persi a vrut sa dea comanda pe numele meu sa primesc si gentutzele ca sunt client nou i-a zis ca sunt deja clienta ca am comandat catalogul daca poti crede a trebuit sa dau pe numele lu mamy Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-03-20 19:24:19) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #388 2008-03-20 19:18:15
Re: shopping de cosmeticema dau cu parfumurile dar mai rar...comme un evidance l-am dat la mama,poate suna ciudat dar mirosea "matur" parfumul ala,nush cum sa va explic ming shu ma enerveaza putin k nu are pulverizator,trebuie sa te ungi cu capacelu` ala si e tare enervant. cu ala de pere ma dau,miroase delicios (am avut si gelu de dush,vai ce-mi venea sa-l beau si nah,ma mai dau cu restul rar sunt obsedata de parfumuri,am o groaza. la mama i-am luat o data un ruj de acolo,era o nuanta super (de la Yria )...si am avut un rimel Yria cadou...nu era cine stie ce,separa genele ok,aratau natural i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #389 2008-03-20 19:19:53
Re: shopping de cosmeticeEu am mai dat azi comanda de un parfum pt mami si un gel de dus nectar de vanilie pt mine Ultima oara a fost editat de persifona (2008-03-20 19:20:07) #390 2008-03-20 19:20:30
Re: shopping de cosmeticesi eu vreau sa comand tot ceea ce ai zis tu.aceleasi produse sper sa vina cataloagul....o colega are catalogul i-a venit in coletul cu adidasi expect the worst , hope for the best! Offline #391 2008-03-20 19:20:56
Re: shopping de cosmeticegata deja? Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-03-20 19:22:42) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #392 2008-03-20 19:21:02
Acum in catalogul de luna asta au scos si Ming Shu cu pulverizator. Asta chiar era enervant pana acum, ca nu aveau #393 2008-03-20 19:21:31
Eu? Nu pierd timpul #394 2008-03-20 19:22:55
Re: shopping de cosmeticeam incercat eu Goodbye celullite si rezultatul e 0.l-am incercat cu tot cu gelu de dus ala care iti poti face masaj Offline #395 2008-03-20 19:24:54
observ "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #396 2008-03-20 19:25:04
Re: shopping de cosmeticenah super atunci,ca miroase minunat nu mi-l iau cu pulverizator k am plin celalat fara...astept sa-l termin (cred ca o sa-l arunc direct p mine ca sa se simta ceva ) nush cum miroase parfumul yria...nu e dulce?am citit ingredientele lui,suna fain. vreau parfum de capsuni,si toate alea de la plaisir nature (cred k am scris ok ). cele de la neonatura sunt super dulci,deci puteti comanda dak va plac... mie nu mi-au placut i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #397 2008-03-20 19:29:57
evident eu am renuntat de mult sa mai cred in cremele astea anticelulitice.... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #398 2008-03-20 19:33:52
Re: shopping de cosmeticeSupliform imi place cel mai mult, ca e racoros si-ti face pielea fina, Cellulight ma distreaza pentru senzatia aia pe care ti-o da, de caldura si un fel de furnicaturi da' efecte spectaculoase nu prea... cele mai nasoale mi s-au parut good-bye cellulite si dove Offline #399 2008-03-20 19:36:50
Re: shopping de cosmeticea aparut acum si de la garnier am vz in carrefour frumos ambalat cu soare cu alea... si din cate am citit are si un aparat sa iti faci masaj cand aplici....toate minciuni :f?rbannad: "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|