homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Shopping de cosmetice-49

#913 2008-05-11 00:31:00

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: shopping de cosmetice

andrutza a scris:

mi-am luar rimel magnif eyes de la rimmel

si cum e? satisfacator?

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#914 2008-05-11 16:01:53

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

mi-am dat comanda de la Avon de o crema de corp ci gel de dusi cu capsuni nu stiu din ce gama erau dar daca va suna cunoscut imi spuneti si mie cum sunt?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#915 2008-05-11 16:04:20

andrutza
Vizitator

GreenBubbles a scris:

andrutza a scris:

mi-am luar rimel magnif eyes de la rimmel

si cum e? satisfacator?

e super....cel mai bun rimel pe care l-am avut pana acum...face genele lungi, le curbeaza si le da si volum. sunt super multumita si e doar 18 ron...are periuta din aia cu dintisori smile

#916 2008-05-11 16:08:52

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

mi-am luat un set Schwarzkopf Gloss pentru par deteriorat cu sampon, balsam si masca. si gentuta big_smilebig_smile e bun oare? cand ma spal pe par data viitoare il incep big_smile
si imediat fac comanda la Avon. imi iau rujul ala compact care a aparut acuma big_smile abia astept sa vina comanda retas

#917 2008-05-11 16:14:40

GreenBubbles
Insomniac member

camysh si eu am avut setul ala...galben,cu uleiuri de nushnce,pt varfuri deteriorate. mie samponul imi ingrasa parul la radacina. balsamul nu prea mi-l descalcea...dar masca e aur hjarta e super groasa,asa k untul cumva...ff buna

Publicitate

loading...

#918 2008-05-11 16:15:34

evilpink
Banat

da nimeni nu stie nimic d crema aia de la Avon cu capsuni sad

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#919 2008-05-11 16:16:29

GreenBubbles
Insomniac member

evilpink a scris:

mi-am dat comanda de la Avon de o crema de corp ci gel de dusi cu capsuni nu stiu din ce gama erau dar daca va suna cunoscut imi spuneti si mie cum sunt?

sunt supeeer. eu am crema d corp,gelul de dus,sprayul + samponul 2 in 1. miros mirific hjarta
andruta,rimelul e cumva roz? adik ambalajul.

#920 2008-05-11 16:16:49

andrutza
Vizitator

eu am descoperit samponul care imi face bine in sf...garnier fructis pt matreata pt par normal, are si pt par gras...si balsamul crema fortifiant tot de la garnier, e a 4-a oara cand ma spal si sunt multumita, nu mi se ingrasa parul rpd, mi-l lasa matasos, stralucitor, inlatura si matreata, se aranjeaza si bine...e ok, sunt bucuroasa ca l-am gasit in sfarsit ca la cate am tot schimbat...nici unul nu ma multumea pe deplin.

#921 2008-05-11 16:17:59

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu  am incercat o lotiune tonica revitalizanta de la nivea ... e super buna, mai ales pt ten gras, iti face pielea asa curata k straluceste smile ... asa cum e axion la vase lol scartaie big_smile si nu usuca pielea

#922 2008-05-11 16:18:00

andrutza
Vizitator

GreenBubbles a scris:

evilpink a scris:

sunt supeeer. eu am crema d corp,gelul de dus,sprayul + samponul 2 in 1. miros mirific hjarta

nu...e negru si scrie cu rosu

#923 2008-05-11 16:23:06

evilpink
Banat

GreenBubbles a scris:

evilpink a scris:

multumesc Green dar sprayul ala ce face? am vrut sa il cumpar dar nu stiam la ce e bun lol

puss puss puss

#924 2008-05-11 16:24:16

GreenBubbles
Insomniac member

pai te dai cu el p corp,si dupaia eventual te dai cu crema din aceeasi gama,se pastreaza mai bine mirosul. sau te dai numai cu sprayul...eu ma simt asa fresh dupa,mai ales cand e cald... si la puiu ii place mult big_smile ii vine sa ma mance hjarta

#925 2008-05-11 16:25:04

evilpink
Banat

big_smile data viitoare imi cumpar si asta .

puss puss puss

#926 2008-05-11 16:26:21

GreenBubbles
Insomniac member

asa sa faci big_smile
io mi-am mai luat un ulei vitaminizant pt par de la elmiplant smile nu l-am incercat inca...abia astept

#927 2008-05-11 16:34:27

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

GreenBubbles a scris:

pai te dai cu el p corp,si dupaia eventual te dai cu crema din aceeasi gama,se pastreaza mai bine mirosul. sau te dai numai cu sprayul...eu ma simt asa fresh dupa,mai ales cand e cald... si la puiu ii place mult big_smile ii vine sa ma mance hjarta

de gama cu capsuni nush. dar eu am spray de corp de cirese si nucsoara salbatica. e mortaaaaaaaaaaaaal. imi place cum miroase de mor. sor-mea si-a luat de mandarine dar pe mine nu ma incanta.. aveam o clienta careia ii placeau mirosurile dulci, si isi lua te toate de la Avon Naturals cu vanilie, cocos si ce gasea mai dulce...

#928 2008-05-11 16:35:46

GreenBubbles
Insomniac member

si ala cu nucsoara si cirese e super fain big_smile ala cu mandarine si aloe e ok... restul nu ma incanta. mai d mult era cu piersici si ink ceva...ala iar mirosea super

#929 2008-05-11 16:37:31

evilpink
Banat

asa mi-au zis si fetele ca cele de capsuni si cirese sunt misto.eu mi-am luat si gelul si crema cu 15 roni acum imi pare rau ca nu am luat si sprayul ca erau toate 3 la doar 20 de roni grater

puss puss puss

#930 2008-05-11 16:37:49

andrutza
Vizitator

eu am avut de la avon spray de corp cu pepene galben...doamne era demential, dar nu mai baga demult am observat sad pe Victor il inebunea cand ma dadeam cu ala sarea pe mine direct smile
mi-as mai luat unul acum dar nu stiu de care...oricum sa nu fie dulce...ala de capsuni e dulce sau ala de cirese? eu sunt reprezentat si nu stiu tongue

#931 2008-05-11 16:42:15

GreenBubbles
Insomniac member

ala d capsuni e mai dulce... ala d cirese e dulce-acrisor,mie imi plac f mult ambele... imi iau in curand ala cu cirese,mi-ati facut chef...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.