homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Shopping de cosmetice-82

#1540 2008-06-24 13:28:45

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: shopping de cosmetice

andrutza a scris:

dar nu-ti tb conditii....smile pur si simplu se inteapa fff usor in centrul cosului si pe urma se stoarce cu tifon ca sa iasa ce e acolo...dupa care la sfarsit ca sa inchida porii si sa dezinfecteze tot te da cu un aparat din ala care bazaie smile are nu stiu ce in el....nu stiu cum ii zice exact
eu mi le scot la cosmetica de nu stiu cand asa si e ok.

depinde ...  daca cosmeticiana ta risca .....si nu se inteapa in centru..  ci paralel cu fata...  pe probate. cel putin alea care sunt mai vechi categoric la dermatolog

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1541 2008-06-24 13:32:01

andrutza
Vizitator

ma rog nu stiu daca centru, paralel...eu am doar cateva si de fiecare data cand imi fac curatatre de ten mi le scoate cu acul....doar n-o sa stau sa merg la dermatolog in fiecare luna pt 3 puncte albe smile mi se pare aiurea...plus ca la dermatolog e totul si mai scump si ce-tif ace acolo iti face si la cosmetica....daca ai o pb mai mare care chiar necesita un tratament atunci sunt de acord sa se duca la dermato, dar asa nu vad rostul.

#1542 2008-06-25 17:21:07

pitzipoank
Insomniac member

mi-am cumparat azi lotiune de corp d la dove( nu am fol niciodata din gama asta ) d aia cu sclipici discret pt bronzul d vara big_smile, antiperspirant dove, si crema pt pete si pistrui d la farmec.  c parere aveti d lotiunile d corp d la dove?

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#1543 2008-06-25 17:21:36

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

cum e crema asta pt pistrui?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1544 2008-06-25 17:24:52

pitzipoank
Insomniac member

rrammonna a scris:

e o crema care decoloreaza pistruii si petele de pigmentatie , nu ii face sa dispara. dar am mai folosit si da rezulatate(cel putin la mine), asta daca o fol exact cum e recomandat.

Publicitate

loading...

#1545 2008-06-25 17:26:16

rrammonna
Diamond member

pitzipoank a scris:

rrammonna a scris:

e o crema care decoloreaza pistruii si petele de pigmentatie , nu ii face sa dispara. dar am mai folosit si da rezulatate(cel putin la mine), asta daca o fol exact cum e recomandat.

ce tare,nu am mai auzit de asa ceva.mi-as lua si eu k ma cam enerveaza pistruii astia.e scumpa?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1546 2008-06-25 17:30:29

pitzipoank
Insomniac member

rrammonna a scris:

pitzipoank a scris:

rrammonna a scris:

ce tare,nu am mai auzit de asa ceva.mi-as lua si eu k ma cam enerveaza pistruii astia.e scumpa?

costa in jur de 8.6 lei. dar acum depinde de adaosul fiecarui magazin. o gasesti la mag naturiste . daca iti cumperi, se fol seara pe tenul demachiat( f important), si ziua fol o crema hidratanta. pt k contine acizi din fructe si usuca , chiar dak ai tenul gras.

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-06-25 17:32:01)

#1547 2008-06-25 18:18:51

rrammonna
Diamond member

o sa ma interesez si eu,mai ales k e asa ieftina

#1548 2008-07-01 12:38:06

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

mi-am luat un creion de ochi maro,un parfum de bujori+crema de corp de bujori,o crema de fata de seara...si am primit cadou o trusa de manichiura,o geanta de plaja si o crema pt intretinerea bronzului smile
de la yves rocher

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1549 2008-07-01 12:44:16

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

pana la urma sunt bune produsele de la yves rocher...???

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1550 2008-07-01 12:49:36

GreenBubbles
Insomniac member

eu sunt ff multumita de ele... cremele de fatza sunt super. eu am avut o gramada de creme de fatza dar YR e singura marca ce m-a multumit.
parfumurile sunt fainutze,au si ape de toaleta,si ape de parfum,si ape de colonie...
farduri au mai putine,eu am avut un rimel,era ok,dar sunt ff scumpe si nu merita... mai bine iti iei de la alta firma.
plus k YR au produsele alea ce miros a fructe...divine sunt hjarta tre sa-mi iau un parfumel si o crema de corp de cocos

#1551 2008-07-01 13:13:05

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

mie imi place gelul de dus de la yr .. ala care miroase a bambus si a alte verzituri applause

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-07-01 13:13:19)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#1552 2008-07-01 13:16:04

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

si eu sunt fan al gelurilor de dus de la yr si al crmelor farduri si alte chestii colorate de machiaj nu ma risc sa imi iau si sa nu nimeresc culoarea

#1553 2008-07-01 13:45:48

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

si mie imi plac tare gelurile de dush yr..il am pe cel cu lotus hjarta

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#1554 2008-07-01 14:02:41

GreenBubbles
Insomniac member

si mie imi plac gelurile de dush...am avut cu lotus,cu migdale si inca unu dar nu mai stiu cum ii zice... + unu de cocos si unu de pereee,amandoua asa bune de-ti vine sa le mananci hjarta mama are unu cu boabe de cacao,miroase fain si ala big_smile
cocoleta pai te duci la magazin si testezi fondul de ten sa vezi ce se potriveste smile

#1555 2008-07-01 16:41:07

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

un balsam de par mi-am luat ultima oara...de la kalos...parca era mai grozav acum 1 an cand am mai avut,dar nah...

#1556 2008-07-01 16:42:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu mi-am mai luat de mult cosmeticale... saptamana trecuta o oja de la Sephora, o nuanta atat de frumoasa... dar pe unghiile mele nu arata bine sad , asa ca i-am dat-o mamei

#1557 2008-07-01 20:20:40

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Am vrut sa iau un demachiant de la Vichy ..and surprise: contine parabeni. diablo

#1558 2008-07-01 20:21:23

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

incerca produsele de la elmiplant cred ca nu au parabeni ET.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.