|
Nu esti logat.
Ce produse va plac de la Oriflame?-3#39 2008-03-18 21:44:22
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?si mie imi place parfumul giordani si freya e super fain...si elvie editia limitata (unul roz) si mai d mult era unu superb...delice ii zicea...dar nu se mai face de ceva ani. ah si lotiunea tonica de trandafiri e mirifica i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #40 2008-03-18 21:49:41
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?am o gramada de produse de la oriflame, am mai facut si acum o comanda, dar niciodata nu mi-au venit toate produsele pe care le-am comandat cel mai mult imi plac parfumurile freya, lucya si giordani gold „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #41 2008-03-18 21:52:53
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?eu adoram volare de la oriflame,dar in ultima vreme mi se pare k are un miros ciudat.am exagerat intr-o zi si am dat mai mult si park mirosea a rosii stricate imediat m-am bagat sub dush.nu o sa mai cumpar asa ceva........... Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #42 2008-03-18 21:53:49
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?expect the worst , hope for the best! Offline #43 2008-03-18 21:55:55
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?vorbesc serios.ma mai uitam si prin jur cum de miroase a rosii stricate la me in dormitor............. bleah............. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#44 2008-03-18 21:56:56
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?mie imi place momentan. expect the worst , hope for the best! Offline #45 2008-03-18 21:58:15
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?si mie mi-a placut dar asta ultimul e ciudat rau............. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #46 2008-03-18 22:05:57
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?si lucia miroase minunat,am pudra de talc. sunt atatea kre-mi plac...le si uit i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #47 2008-03-18 22:14:38
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?nu-mi place nici un produs gen avon sau oriflame. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #48 2009-04-27 14:51:27Re: Ce produse va plac de la Oriflame?Nu stiu cum ziceti voi ca nu va vin produsele,ca la mine vin toate.Rar cand lipseste cate ceva,insa daca vrei sa ai toate produsele mai ales alea la reduceri foarte mari......dati si voi comanda la 12 noapte cand incepe campania si se realimenteaza stocul,in rest numai bine si bafta. ...vand iluzii, cumpar vise!... Offline #49 2009-04-27 23:39:59
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?eu rimel imi cumpar aproape intotdeauna de la oriflame si am fost multumita de cele pe care le-am avut iubesc si sunt iubita Offline #50 2009-04-28 00:40:24
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?eu cumpar multe produse de la oriflame, e un coleg de-al mamei mele reprezentant, si e mai usor sa dai comanda si sa astepti sa vina dar sunt mai de calitate produsele altor firme... Si cele de la avon imi par mai bune „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #51 2009-04-28 11:54:56
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?giordani clasic.....freya....si luciul ala transparent era odata acuma nu lam mai vazut tarre bun era....am avut o graaza dar cum nu am un reprezentant pe aici nam de unde cumpara:(( Offline #52 2009-04-28 12:19:15
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?mie imi place decat uleiul bifazic de la ceva cu spa gama albastru cu alge marina sau ceva de genul ... ala chiar m ise pare super "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #53 2009-04-28 12:55:34
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?Parfumul Divine...e chiar divin...sau era in varianta mai veche, acum are alta aroma si e mai putin intens...ufff Failure teaches Success! Offline #54 2009-04-28 16:51:27
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?auziti cu pudra de talc ce s eface ? te dai pe corp ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #55 2009-04-28 16:58:59
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?pudra de talc? din cate stiu te dai pe zonele iritate (cea mentolata) deobicei pe funduletul bebelusilor din cate stiu eu Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #56 2009-04-28 17:08:36
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?
scuze e vina mea am uitat sa mentionez pudra parfumata, de la oriflame. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #57 2009-04-28 21:22:22
Re: Ce produse va plac de la Oriflame?A.P Giordani White si cremele de corp Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|