homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida - mai multe tratamente fara nici un efect

#1 2007-11-30 16:42:08

danicristea7511
New member
De la: Brasov
Inregistrat: 2007-08-21

candida - mai multe tratamente fara nici un efect

Buna fetelor,

Revin la problema mea de care nu pot scpa nici in ruptul capului si nu stiu ce sa mai fac........

Am facut 3 tratamente pt candidoza si tot nu trece, ultimula fost cel cu gynozol 400mg, flucovim si biotics pastile, de o saptamana l-am terminat.

Va rog frumossa-mi spuneti ce sa mai fac? caci m-am saturat de candida asta.
Am facut analize la sange si al secretie si a iesit doar candida dar cum scap de ea,  nu stiu!!!!

#2 2007-11-30 17:13:10

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

Re: candida - mai multe tratamente fara nici un efect

ai incercat sa consulti mai multi doc sa vezi parererea fiecaruia

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#3 2007-11-30 17:46:09

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

te mai deranjeaza ,ai simptome de candida? daca nu las-o in pace tratezi cand apar simptomele

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2007-11-30 18:36:00

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

fa si un test de chlamidya...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2007-12-03 15:19:04

oana irina
New member
Inregistrat: 2007-08-23

danicristea7511 a scris:

Buna fetelor,

Revin la problema mea de care nu pot scpa nici in ruptul capului si nu stiu ce sa mai fac........

Am facut 3 tratamente pt candidoza si tot nu trece, ultimula fost cel cu gynozol 400mg, flucovim si biotics pastile, de o saptamana l-am terminat.

Va rog frumossa-mi spuneti ce sa mai fac? caci m-am saturat de candida asta.
Am facut analize la sange si al secretie si a iesit doar candida dar cum scap de ea,  nu stiu!!!!

cred ca ar fi bine sa faci o antifungigrama, ca sa vezi la ce este sensibila. daca esti din bucuresti, poti sa o faci la cantacuzino.  vezi si tu , poate nu ai facut totul ca la carte.  ai respectat indicatiile doctorului/ prospectului? partenerul tau a urmat un tratament? ai renuntat la lenjeria intima din materiale sintetice si la sapunurile dure care modifica ph normal?
si eu am avut candidoza si mi-a trecut cu gynofort si mycosist, dar repret ar trebui sa faci o antifungigrama pentru ca s-ar putea sa nu dea rezultat si pt tine.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.