|
Nu esti logat.
Din ce motiv va certati cu el deobicei?-3#39 2007-12-01 22:07:04
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?
inainte faceam asta f des... 4-5 ori pe zi ... pentru ca era singura, pe vremea aceea greutatea mea era prioritate pt mine... acum El e pe locul 1.. i-am povestit, si m-a pus sa-i promit ca nu voi mai face asta intentionat Ultima oara a fost editat de tres.malade (2007-12-01 22:07:40) Offline #40 2007-12-01 22:11:25
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?am incredere ca daca o faceai de 4 ori pe zi si acum 1 data pe luna incepi sa iti revii:P tin pumnii sa shtii! si eu tot treptat am renuntzat 6 ani de dragoste Offline #41 2007-12-01 22:18:00
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?dar nu e vorba de asta janis !! in a 8a, faceam 3 ore pe zi sala, cardio }+ exercitii si mancam numai fructe si legume, legume fierte sau la gratar - si numai 100g dadeam jos pe zi ! in vacanta de vara am tinut atkins si am slabit 10 kg, m-am speriat ca mama cand mi-a adus rezultatele la analize nici n-a vrut sa mi le arate, nu pot da vina pe AC, dar am un metabolism mai lent decat mersul melcului .. vroiam sa incerc dieta grupelor sangvine ca am B3, dar... exact alimentele care-mi plac sa le mananc, tocmai acelea's excluse ! Offline #42 2007-12-01 22:22:59
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?daca tu ai din familie chestia asta e imposibil sa o schimbi(e sistemul ereditar),iti dau un sfat:nu-ti bate joc de sanatatea ta,daca asta nu ai si iti distrugi organele interne,degeaba ai silueta si esti bolnava. Offline #43 2007-12-02 00:03:39
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?Daca nu as fi asa de dificila nu ne-am certa ncd.El chiar nu imi da motive sa ma supar,se poarta exemplar,e mereu atent,dar eu gasesc mereu cate ceva .Ba ca iara fumeaza,ba ca iara bea cafea,ba ca ma pupa prea mult...Nu sunt certuri adevarate,doar ma iau eu de el,dar de cele mai multe ori primesc un pupic drept rasplata .Eu devin violenta cand ma enervez oricum,asa ca sper sa nu fie cazul... ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline Publicitateloading...
#44 2007-12-02 00:26:13Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?hmmm de ce ne certam? pentru ca e impulsiv si ii sare tandara repede, pentru ca e inca un copil comod si rasfatat, care crede cateodata ca totul i se cuvine... pentru ca are momente cand nu isi recunoaste greselile... pentru ca uneori e prea inchis in el si nu vorbeste sa stiu ce are si ce e in sufletul lui :-? pentru ca tip ca nebuna cand ma calca pe coada, pentru ca ma super muult prea repede uneori... de fapt, intr-un an jumate de vreo 3 ori n-am certat mai rau asa... oricum niciodata dintr-un motiv serios, bine intemeiat, cu argumente concrete... intotdeauna din motive prostesti, adevarate nimicuri.. de unde au izbugnit multe reprosuri si chestii aiurea! Ultima oara a fost editat de annna (2007-12-02 00:27:58) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #45 2007-12-02 00:39:08
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?cu fostul meu prieten ma certam intr-una din nimic si tot... a fost o cearta de la inceput pana la sfarsit... iar sfarsitul a fost fffff urat... am suportat atat de mult timp certurile pt ca tineam f mult la el si ma amageam ca poate intr-o zi o sa inteleaga ca nu are de ce isi faca griji... geloziile si ideile lui au nimicit relatia... viata alaturi de un om atat de posesiv si indoielnic nu o doresc nimanui... inca nici acum nu imi vine sa cred pentru ce am suportat atata chin... Offline #46 2007-12-02 08:41:02
bulimie se numeste.ehhhh eu slaba am fost de cand ma stiu acum ma chinuiesc sa ma ingras.voma nu mi-am provocat niciodata.dar am a avut anul trecut o perioada in care stateam nemancata ca proasta si cate probleme am avut din cauza asta........... si nu faceam asta ca sa slabesc sau ceva de genul asta.offfff prosta am fost acum ma chinuiesc sa ma ingras 4 kg. si nu se pune VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #47 2007-12-02 09:41:32
miroase a apropo cumva?..poate vrei sa ne certam Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #48 2007-12-02 10:26:42
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?Si la noi tot gelozia e de vina, mai ales din partea lui... dar deh il inteleg, lucrez intr-un birou numai cu 7 barbati. Cand ma analizez ma sperii, cand ma compar ma linistesc! Offline #49 2007-12-02 10:39:16
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?ce zodie esti??? sa vad daca ne potrivim hahaha Offline #50 2007-12-02 10:46:05
aici ma regasesc cu totul... ma obliga sa port sutien cand ies fara el, daca am vreun hanorac imi ridica fermoarul pana la gat, sa nu mai vada nimeni ce-i al lui...dar eu nu ma cert cu el din cauza asta. ma distreaza si imi place ca e gelos.. inseamna ca ma iubeste You are the sunshine of my life.. Offline #51 2007-12-02 11:27:24
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?si al meu face din astea ...dar chiar e amuzant.Cand merg in magazin si probez haine el sta in fata cortinei ca un bodyguard si se uita urat la toti baietii,sa nu cumva sa se uite la mine....e un dulce ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #52 2007-12-02 11:49:19
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?Sunt capricorn, tu? Cand ma analizez ma sperii, cand ma compar ma linistesc! Offline #53 2007-12-02 12:11:15
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?noi ne ciondanim mai mult dekt sa zik k ne certam..si ciondanelile sunt la ordinea zilei.. Dar imi plac la nebunie,recunosc,sunt sarea si piperul relatiei (excludem sexul ) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #54 2007-12-02 19:02:53
hahahahah tot capricorn!!! inseamna ca e chiar legata de zodie treaba asta!!! vai cat de tareeeeeeeeeeeee Offline #55 2007-12-02 19:04:36
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?eu sunt capricorn si sunt tare vorbareatza si iubareatza...nu e vorba de zodie deci:P 6 ani de dragoste Offline #56 2007-12-02 19:36:30
Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?la noi cearta e modu nostru de comunicare, dupa o zi dk nu ne-am certat ne uitam ciudat unu la celalt si tot gasim ceva pe care sa ne certam (eu sunt rac-leu si el varsator) Offline #57 2007-12-03 00:23:07
thinkpink sunt cu totul de acord cu tine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|