homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Din ce motiv va certati cu el deobicei?-6

#96 2008-07-06 21:02:51

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?

allysa a scris:

imi zice adesea ca ii vine sa se dea cu capul de pereti cand vede/aude din te miri ce motiv ma supar si nu intelege cum pot pune la suflet atatea lucruri.

subscriu big_smilebig_smilebig_smile angel

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#97 2008-07-06 21:03:24

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

allysa a scris:

noi ne certam intruna. de fapt, mai bine zis, ne ciondanim intruna 90% din cauza mea. recunosc angel
imi zice adesea ca ii vine sa se dea cu capul de pereti cand vede/aude din te miri ce motiv ma supar si nu intelege cum pot pune la suflet atatea lucruri.

cam la fel pe la mine! offf! ce fete releeeee suntem! punish

#98 2008-07-06 21:12:15

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

Din cauza ca sta prea mult la comp....

#99 2008-07-06 22:26:51

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

noi avem cateva motive dinc are ne certam tot timpul:
1. el nu vrea sa iesim noi2, dar daca ils una vrun prieten iesim instant. prietenii lui sunt mai importanti ca mine mereu...
2. sta la munca dupa program. si eu nu prea am timp sa imi petrec cu el..si asta ma infurie... ne ceram mai tot timpul pe tema asta
3. tot timpl cand ies din casa si ma vad cu el tb sa mergem la el si nu intotdeauna am chef de mers la el.si incepe cearta..ca unde emrgem, ca n-avem bani de iesit..chestii.si cedez si mergem la el. aici se aplica dupa aceea punctul 1 daca suna vrun prieten

cam astea ar fi cele 3 motive principale. de aici deriveaza mai multe micute...

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#100 2008-07-07 10:42:29

sarah_ath
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-17

as vrea sa am cu cine sa ma cert....ca ma pricep....

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

Publicitate

loading...

#101 2008-07-07 11:03:12

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

motiv de cearta: sunt irascibila, ridic tonul, el e neatent si uituc, are accese de libertate plus ca sunt unsociable according to him

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#102 2008-07-07 16:09:25

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

inca nu m-am certat cu el. o data m-am suparat pe el ca a facut o gluma proasta dar atat. dar nu suntem de mult timp impreuna si poate asta explica de ce nu ne-am certat inca smile

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#103 2008-07-07 16:11:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cand sunt obosita mie imi sare tandara din orice si mi se pare ca foloseste nu stiu ce ton, chestii de genul...
si cand nu facem suficient sex big_smile

#104 2008-07-07 16:28:19

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

nu ne certem prea des, dar se mai intampla. de fapt, eu ma cert cu el, ca el e prea calm sa se enerveze, si cand il vad asa, ma irita si mai tare.. vreau sa am cu cine sa ma cert, sa ma descarc, sa-mi treaca
a fost o perioada in care ma certam cu el ca nu voia deloc sa iesim. tot timpul ne vedeam la el, si pe mine ma scotea din sarite chestia asta. venea seara obosit acasa, si nu mai avea chef de nimic.
acum am asa, o perioada cand ma apuca niste crize de gelozie groaznice. si ma cert cu el de mama-focului. dupa-aia imi dau seama ca exagerez, dar pe moment nu ma pot abtine. mai sunt si pe stop, cred ca isi fac hormonii de cap

#105 2008-07-07 16:30:46

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Acum ... mai nou motivul e maica-sa. Pana acum ...erau chestii minore care treceau repede.

Fericita mamica de Aida Maria!

#106 2009-11-28 00:01:05

4art
Full member
Inregistrat: 2009-05-14

dap cum am mai zis si la topicul cum ne intelegem cu iubitul...
tot timpul ma cert din prostioare cu el care mai decare mai orgolios insa si asta depinde de momente si ma mai certam cu el ca nu puteam sa raman la el ca la fete puteam si la el nu dar nu intelegea ca parintii nu acceptau ideea fata sa mearga la baiat si imi faceau la teoriii(e bine acum parca ma mai inteleg si ei putin)
si cred ca astea sunt principalele motive tongue

,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..."

#107 2009-11-28 17:59:52

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

noi intr-un an de cand suntem impreuna nu pot sa spun k ne-am certat...sa zicem k au fost 2-3 faze in care s-a suparat unul dintre noi dar ne-a trecut repede:
- o data  m-am luat eu de el din cauza geloziei mele idioate...si el nu avea nici o vina...dar mi-am dat seama rpd k am gresit si mi-am cerut iertare
- o data i s-a parut lui k nu am incredere in el k nu l-am lasat sa-mi faca ceva la calculator

dar astea au fost minore...nu certuri....pt k noi daca il apuca pe vreunul nebuneala are celalalt grija sa-l impace repede fara sa ajungem la cearta big_smile

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#108 2009-11-28 18:35:27

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Eu,periodic simt nevoia de a ma certa.Da chiar trebuie sa ma cert.Si daca nu cu puiu,atunci cu cine? rotfl Dar ne certam,stam 2 h si ne impacam al9leacer

eu,tu si restul lumii...

#109 2009-11-28 21:08:35

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

din prostii mai mereu lol de pliktiseala...ne ciondanim,ne ametim,glumim unul ku altul si apoi ne certam cu adevarat de la ce am glumit rotfl k zicem k "am vb serios"..dar impakarea este dulce hjarta  sexinpat  rotfl

#110 2009-11-28 21:22:18

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

BratzG a scris:

Eu,periodic simt nevoia de a ma certa.Da chiar trebuie sa ma cert.Si daca nu cu puiu,atunci cu cine? rotfl Dar ne certam,stam 2 h si ne impacam al9leacer

Subscriu  lol

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#111 2009-11-29 11:34:47

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

mai fetelor luati-va un job pe langa liceu/facultate si va garantez ca o sa va piara kefu` de cearta   diablo   diablo   diablo   rotfl2

#112 2009-11-29 11:39:17

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

eu nu prea ma cert cu  el,ca nu ne intalnim prea des ca sa mai avem si timp de cearta,insaaa daca ma cert,de obicei ma cert ptr ca in weekend vreau sa fiu scoasa in lume..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#113 2009-11-29 11:50:37

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Culmea e ca noi cand e ceva grav, suntem atat de intelegatori si nu ne certam. Dar ne mai certam din prostii, el zice ca vreau eu sa fac pe "cocosul" si sa fie mereu ca mine, ne certam cand el spune ceva si nu isi asuma apoi, pentru ca eu iau sensul mai peiorativ al cuvintelor lui. Ne certam cand nu are dispozitia necesara sa imi spuna ceva si eu insist...dar asta se intampla cam o data pe luna. Deci nu prea ne certam. tongue
Aa si niciodata, dar NICIODATA nu ne certam cand suntem impreuna. Numai cand e el plecat sau la tel. tongue

#114 2009-12-01 19:09:06

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

LoveChocolate a scris:

Th1nkp1nk a scris:

JanisJoplin a scris:

eu sunt capricorn si sunt tare vorbareatza si iubareatza...nu e vorba de zodie deci:P
si nu cred ca gelozia inseamna iubire...ci doar lipsa increderii in sine..si frustrari:)

Tot capricorn big_smile si oricum ai intoarce-o, suntem ceva mai reci si mai pragmatice de fel tongue Eu am un mecanism al afectiunii tare tampit..... dar cert e ca numai dupa ce am simtit ca ma iubeste la nebunie am devenit mai expansiva si mi-am "dat voie" sa imi pun sufletul cu totul pe tava smile Acum abia imi pot lua mainile de pe el! L-as dragali si giugiuli ca o apucata chiar si de fata cu ai lui big_smile Iar el e tare mandru!

thinkpink sunt cu totul de acord cu tine big_smile
si eu il iubesc de nu mai pot pe dudu al meu si nu ma inchipui fara el!
cand iubim, o facem din tot sufletul...desi noi capricornii intelegem altfel iubirea, nu suntem niste romantici
de ex mie nu imi place sa sun de 100 de ori sa vad ce face si tot de atatea ori sa ii zic "te iubesc"... sau sa facem dragoste inconjurati de petale de tradafiri etc
imi e de ajuns sa il imbratisez si sa il sarut cu toata dragostea sau sa ne tinem in brate sa ne uitam la stelutze... asa imi exprim eu dragostea pentru el... in lucruri simple smile

si eu sunt capricorn , sunt mai putin romantica..si mie imi place sa-mi arat dragostea prin lucruri simple...nu trebuie musai sa fii romantic sa stii daca te iubeste sau nu...de ex valentines day ptr mine nu inseamna nimic doar o zi ca oricare alta ,,in ziua aia prefer sa ma duc la un restaurant sa mananc ceva sau..la o plimbare prin oras dar sa nu primesc cadouri ..nu-mi place ca dupa aia raman cu amintiri si nu vreau.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.