|
Nu esti logat.
Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(#1 2007-12-01 23:06:11
Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(Buna.sunt eu .. din nou.Am de vreo sapt ceva pb.Ma simt balonata , am burtica tare:((, si am impresia ca ma doare stomacul... nu prea pot manca ... numai dulciuri .Aaaa.. si am de ceva timp si dureri in partea stanga in zona splinei/pancreasului:(((imi e teama...Adevarul e ca sunt si constipata ca deobicei:d dar nu cred sa fie asta.A inceput totul odata cu gripa ( am mai citit un caz asemanator dar fara raspuns :-< . Ultima oara a fost editat de Britney (2007-12-01 23:15:49) Offline #2 2007-12-01 23:59:42
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(Britney...nu pot sa mi dau seama exact ce ai...dar bine nu mi suna...mai ales partea cu burta tare...asa ca fuguta la medic... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-12-02 13:10:15
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(si eu am fost balonata mai bine de o saptamana...nu mancam nimic altceva decat dulciuri...aveam o pofta imensa de dulciuri si o repulsie fata de mancare iar asta inca nu s-a schimbat...am fost la doctor si mi-a dat sa fac analize la scaun sa nu fie ceva viermisori...ar trebui sa vezi si tu pt ca pofta asta de dulciuri nu e prea buna Nothing happens without a reason... Offline #4 2007-12-03 15:04:52
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(
daca esti constipata ar trebui sa incerci sa bei mai multe lichide, cel putin 1 litru pe zi. si incearca sa iei si niste pastile pentru detoxifierea organismului. la mine a dat rezultate Offline #5 2007-12-03 15:07:33
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(deci bine ar fi sa mergi la dr. ca aici nu stie nimeni ce ai dupa o simpla descriere Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-26 17:52:55
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(da bun ... se pare ca revin ... de cateva zile ma cam doare burta ,iar scaunul il am cu mucus si "nelegat" , Sau mai rau ... nu am scaun .. doar mucus . Stiu ca suna ciudat ... si nu stiu ce e ... si nu stiu ce sa fac ..Damn... mai sunt si pastile medic din oua daca rasare vreunu` ca altundeva nu gasesc.Pff...Poate sa-si dea cineva cu parerea cam ce ar putea fi si ce as putea sa fac ?Va rog Offline #7 2008-04-26 18:48:19
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(e clar o problema la sistemul digestiv...in special la intestine...din pacate nu ai ce face...daca nu ai mers pana acum la medic...sper totusi ca vei merge saptamana viitoare...si poti incerca cu ceiuri digestive sa iesi afara... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-04-26 19:12:04
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(poate sa fie sindromul colonului iritabil Offline #9 2008-04-28 22:45:14
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(mda... ma gandeam eu . E foarte enervant .Chiar nu mai pot manca mai nimic si ma simt slabita oof...Nici vointa nu prea am . Offline #10 2008-08-31 13:25:25
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(Buna ziua! Just like a tattoo, I'll always have you Offline #11 2008-08-31 17:06:15
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(nu se intareste si nu creste burta pana hat spre 4 luni de sarcina. mami de minuni Offline #12 2008-08-31 20:14:46Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(Ceva de genul asta am si eu.Am o burta mare si destul de tare.De mancat,mananc normal.Dar ma doare si ma simt balonata.Dar chiar asa,balonata atata timp? Offline #13 2008-08-31 20:16:45
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(Asa am avut si io, parca inghitisem juma de lubenita, ma strangeau pantalonii; nu o zi doua ci saptamani in sir cu mici pauze. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-01 00:26:59) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #14 2008-08-31 23:54:23
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(si pana la urma... ce e? toata faza asta cu balonarea si burta tare? Just like a tattoo, I'll always have you Offline #15 2008-09-01 00:26:37
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(Poate fi sindrom de colon iritabil, poate fi colita de fermentatie, poate fi o digestie defectuoasa, poate fi de la sistemul neuro-vegetativ.........de aia am zis ca o vizita la dr te poate lamuri. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #16 2008-09-01 11:03:41
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(aa..si inca o intrebare:"> Just like a tattoo, I'll always have you Offline #17 2008-09-01 11:17:42
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(pana ajungi la medic incearca un ceai de chimion, anis(anason), musetel si fenicul. Asta nu inseamna ca nu mai mergi la dr. ok? Sanatate. Ultima oara a fost editat de baciu (2008-09-01 11:22:57) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #18 2008-09-01 11:23:13
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(ca ceaiul de bebelusi - cel de colici mami de minuni Offline #19 2008-09-01 11:26:51
Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(azi-noapte m-am trezit din somn ca ma durea foarte tare stomacul... dar undeva asa in spatele stomacului simteam durerea, ca si cand m-ar fi durut de foame, dar mult mai tare...acum vad ca mi-a trecut dar imi e teama sa mananc ca nu stiu de la ce m-a durut.e adevarat ca eu am tinut si un regim, dar nu foarte sever si ma gandesc ca nu de la el o fi.. intrebare: omezul sau omeranul sunt ok pt durerile astea?daca ma mai tin, ma duc la medicul de familie. dar vreau sa iau ceva astazi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|