homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(

#1 2007-12-01 23:06:11

Britney
Full member
De la: Somewhere
Inregistrat: 2007-03-16

Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(

Buna.sunt eu .. din nou.Am de vreo sapt ceva pb.Ma simt balonata , am burtica tare:((, si am impresia ca ma doare stomacul... nu prea pot manca ... numai dulciuri big_smile .Aaaa.. si am de ceva timp si dureri in partea stanga in zona splinei/pancreasului:(((imi e teama...Adevarul e ca sunt si constipata ca deobicei:d dar nu cred sa fie asta.A inceput totul odata cu gripa grater( am mai citit un caz asemanator dar fara raspuns :-< .
      De la ce poate sa fie pt ca e suparator... nu va ganditi ca sunt insarcinata ca nu sunt:) ??deci?? sad
                                                                      Multumesc pt raspunsuri! puss

Ultima oara a fost editat de Britney (2007-12-01 23:15:49)

#2 2007-12-01 23:59:42

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Balonare, dureri de "stomac"(cred),burtica tare:(

Britney...nu pot sa mi dau seama exact ce ai...dar bine nu mi suna...mai ales partea cu burta tare...asa ca fuguta la medic...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-12-02 13:10:15

domino
Full member
Inregistrat: 2007-07-08

si eu am fost balonata mai bine de o saptamana...nu mancam nimic altceva decat dulciuri...aveam o pofta imensa de dulciuri si o repulsie fata de mancare iar asta inca nu s-a schimbat...am fost la doctor si mi-a dat sa fac analize la scaun sa nu fie ceva viermisori...ar trebui sa vezi si tu pt ca pofta asta de dulciuri nu e prea buna sad

Nothing happens without a reason...

#4 2007-12-03 15:04:52

oana irina
New member
Inregistrat: 2007-08-23

Britney a scris:

Buna.sunt eu .. din nou.Am de vreo sapt ceva pb.Ma simt balonata , am burtica tare:((, si am impresia ca ma doare stomacul... nu prea pot manca ... numai dulciuri big_smile .Aaaa.. si am de ceva timp si dureri in partea stanga in zona splinei/pancreasului:(((imi e teama...Adevarul e ca sunt si constipata ca deobicei:d dar nu cred sa fie asta.A inceput totul odata cu gripa grater( am mai citit un caz asemanator dar fara raspuns :-< .
      De la ce poate sa fie pt ca e suparator... nu va ganditi ca sunt insarcinata ca nu sunt:) ??deci?? sad
                                                                      Multumesc pt raspunsuri! puss

daca esti constipata ar trebui sa incerci sa bei mai multe lichide, cel putin 1 litru pe zi. si incearca sa iei si niste pastile pentru detoxifierea organismului. la mine a dat rezultate smile

#5 2007-12-03 15:07:33

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

deci bine ar fi sa mergi la dr. ca aici nu stie nimeni ce ai dupa o simpla descriere

Publicitate

loading...

#6 2008-04-26 17:52:55

Britney
Full member

da bun ... se pare ca revin ... de cateva zile ma cam doare burta ,iar scaunul il am cu mucus si "nelegat" , Sau mai rau ... nu am scaun .. doar mucus . Stiu ca suna ciudat ... si nu stiu ce e ... si nu stiu ce sa fac ..Damn... mai sunt si pastile grater medic din oua daca rasare vreunu` ca altundeva nu gasesc.Pff...Poate sa-si dea cineva cu parerea cam ce ar putea fi si ce as putea sa fac ?Va rog puss

#7 2008-04-26 18:48:19

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e clar o problema la sistemul digestiv...in special la intestine...din pacate nu ai ce face...daca nu ai mers pana acum la medic...sper totusi ca vei merge saptamana viitoare...si poti incerca cu ceiuri digestive sa iesi afara...

happy with him...inlove with him...puss

#8 2008-04-26 19:12:04

darkshines
New member
Inregistrat: 2008-04-20

poate sa fie sindromul colonului iritabil
http://www.wrongdiagnosis.com/i/irritab … /intro.htm
uita-te la symptoms si la causes.poate te regasesti...dar cel mai bine ar fi sa mergi la doctor. multa sanatate! puss

#9 2008-04-28 22:45:14

Britney
Full member

mda... ma gandeam eu . E foarte enervant .Chiar nu mai pot manca mai nimic si ma simt slabita grater oof...Nici vointa nu prea am .

#10 2008-08-31 13:25:25

GabiStar
New member
De la: GL
Inregistrat: 2008-04-09

Buna ziua!
asa patesc si eu cu britney exceptand faptul ca mie nu-mi este pofta de dulciuri..mananc la fel ca inainte.. doar ca-mi simt burta tare!!! si nu-mi dau seama ce poate fii ..nustiugrater produce ...se poate ramane insarcinata in penultima zi de menstruatie? ..zic penultima deoarece a 2a zi am observat o scurgere  rosie, maronie.. nici nu mi`am putut da seama ce este!..:-?
ce parere aveti?
multumesc anticipat:*

Just like a tattoo, I'll always have you

#11 2008-08-31 17:06:15

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu se intareste si nu creste burta pana hat spre 4 luni de sarcina.

mami de minuni hjarta

#12 2008-08-31 20:14:46

Ayumi
New member
De la: Japonia
Inregistrat: 2008-08-31
Site

Ceva de genul asta am si eu.Am o burta mare si destul de tare.De mancat,mananc normal.Dar ma doare si ma simt balonata.Dar chiar asa,balonata atata timp?

#13 2008-08-31 20:16:45

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Asa am avut si io, parca inghitisem juma de lubenita, ma strangeau pantalonii; nu o zi doua ci saptamani in sir cu mici pauze.
Nu pot sa-ti zic ce medicament am luat io pt ca tu poate ai alta problema.
Mai bine du-te la dr. Io am fost la dr de familie, n-a mai fost nevoie sa merg la internist sau gastroenterologie.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-01 00:26:59)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#14 2008-08-31 23:54:23

GabiStar
New member

si pana la urma... ce e? toata faza asta cu balonarea si burta tare?neutral

#15 2008-09-01 00:26:37

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Poate fi sindrom de colon iritabil, poate fi colita de fermentatie, poate fi o digestie defectuoasa, poate fi de la sistemul neuro-vegetativ.........de aia am zis ca o vizita la dr te poate lamuri.
Variante pot sa zic multe, dar degeaba, ca io nu-s dr, nu pot sa stiu toate simptomele tale si mai ales nu pot sa-ti pun diagnostic sau sa-ti recomand ce sa iei.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#16 2008-09-01 11:03:41

GabiStar
New member

aa..si inca o intrebare:">
se poate ramane insarcinata in penultima zi de menstruatie..
daca a ejaculat in mine? neutral

multumesc frumos>big_smile<puss

#17 2008-09-01 11:17:42

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

pana ajungi la medic incearca un ceai de chimion, anis(anason), musetel si fenicul. Asta nu inseamna ca nu mai mergi la dr. ok? Sanatate.

Ultima oara a fost editat de baciu (2008-09-01 11:22:57)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#18 2008-09-01 11:23:13

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

ca ceaiul de bebelusi - cel de colici smile

baby drink de la fares tongue

mami de minuni hjarta

#19 2008-09-01 11:26:51

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

azi-noapte m-am trezit din somn ca ma durea foarte tare stomacul... dar undeva asa in spatele stomacului simteam durerea, ca si cand m-ar fi durut de foame, dar mult mai tare...acum vad ca mi-a trecut dar imi e teama sa mananc ca nu stiu de la ce m-a durut.e adevarat ca eu am tinut si  un regim, dar nu foarte sever si ma gandesc ca nu de la el o fi.. intrebare: omezul sau omeranul sunt ok pt durerile astea?daca ma mai tin, ma duc la medicul de familie. dar vreau sa iau ceva astazi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.