homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclu abundent

#1 2007-12-02 12:45:17

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

ciclu abundent

ciclul meu este ffabundent,asa pier mult fier, hemoglobina mie mica.asa  am fost la enocrinolog si pt mastoza mi a dat orgametril insa ginecologul pt ciclu abundent mi a dat anticonceptionale(iara endocrinologu a zis sa nu le iau ca nu sunt bune pt mastoza).ink nu am luat nimic pt ca am auzit ca orgametrilul nu e asa stralucit.ce as putea sa fac ce e mai bine?sa stopez sangerarea(sa fie mai putin abundent)voi care luati anticonceptionale ce spuneti?ma gandesc sa incep de luna viitoare...

take me as i am or watch me as i go!

#2 2007-12-02 12:49:11

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Re: ciclu abundent

eu de cand iau anticonceptionale nu mai am ciclul asa de abundent ca inainte. e o metoda de a modera un ciclu abundent. poate ar trebui sa incepi de acum anticonceptionalele ca sa vezi care e diferenta smile

iubesc+Camelia+Matei

#3 2007-12-02 12:53:40

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

am mastiza chistica si iau ac.sunt sanse ca ea sa treaca su ac.si oricum diminueaza si ciclul

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2007-12-02 13:09:47

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

si eu am luat orgametril si m-a dat peste cap cativa ani de la intreruperea tratamentului si nici nu mi-a scazut debitul la ciclu...e cel mai crunt tratament dat de endocrinilogi cred eu...de cand iau ac am ciclu normal si cu debit scazut si mi-a trecut si mastita si ovarele polichistice si uterul care il aveam cu ulceratii sau cam asa ceva...de cand iau ac sunt lacrima jos...bine in afara de o rana pe col...ac sunt foarte bune pt ciclul abundent si pe perioada ,mare de timp...inainte ma tinea 8-9-zile iar acum doar 4 zile

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#5 2007-12-02 13:13:56

luna_amara
Hero member

da..nu sh ce sa iau pt ca endocrinologul il contrazicea pe ginecolog,ciclul mi a venit de ieri deci o sa iau data viitoare anticonceptionalele.ideea e ca eu nu trebuie sa pierd mult pt ca am probleme cu  hemoglobina care mie mika si de aceea vruiam sa  vad care este mai indicat,nu sh de ce mi  a zis dr endocrinolog ca anticoncept nu st bune pt mastoza:-?

Publicitate

loading...

#6 2007-12-02 13:16:38

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

pai daca si ralucaelena ia anticonceptionale pentru mastoza si ginecologul ti-a recomandat ai deja doua pareri pro. plus experienta noastra ca ciclul se reduce in cantitate smile .

iubesc+Camelia+Matei

#7 2007-12-02 13:32:10

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu ac. nu iau pt. mastoza ci pt. protectie.eu acografii pt. san imi fac la 6 luni iar prima data cand am fost sa imi fac am intrebat doc.daca pot sa iau ac. si a zis ca este ok.in plus si doctoressa mi-a zis ca pot sa iau ac.chiar daca am mastoza.sunt sanse ca ac. sa faca bine la noduli si sa ii micsoreze sau nu depinde de cum reactioneaza organismul asa mi-a zis doctoressa smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#8 2007-12-02 15:48:10

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

pai chiar daca ti-a venit ieri ai timp sa incepi pastilutele

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#9 2007-12-02 16:02:34

luna_amara
Hero member

pai eu stiam ca se ia din prima zi a sangerari sau ma insel eu?:-?

#10 2007-12-02 17:43:30

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

poti sa le incepi si din urmatoarele zile ale menstrei...cu conditia ca e nevoie sa te protejezi suplimentar primele 7 pastilute...

happy with him...inlove with him...puss

#11 2007-12-04 14:17:35

anelice
Membru
Inregistrat: 2007-12-03

Buna ziua. Am si eu o nelamurire daca ma-ti putea ajuta.Din luna septembrie am sangerari ff abundente.Am fost la medic si mi sa zic ca am vaginita nespecifica si am facut tratament cu ketanol injectii,augumentin si ovule meclon.Ovulele nu le am putut termina ca am inceput sa imi curga din nou.Ce trebuie sa fac?E normal?Pe 20 trebuia sa imi vina penstruatia dar am si acum:(. VA MULTUMESC

#12 2007-12-04 14:19:31

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu are nimic menstra ta abundenta cu vaginita....
cred ca trebuie mers la alt medic sa dezlegi problema menstrei abundente...nu e normal

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#13 2007-12-04 14:31:29

anelice
Membru
Inregistrat: 2007-12-03

Pai si tratamentul inseamna ca l am facut degeaba?Sa mai astept cateva zile?Poate acum am ciclu normal si curge mai mult:(Sau ar fii mai indicat sa fac un ecograf?La un cab ginecologic nu ar avea cum sa ma consulte:(

#14 2007-12-04 14:37:50

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

anelice...excluzind meclonul, tratamentul tau pare potrivit mai de graba pentru anexita decit pentru vaginita....nu l-ai facut deci degeaba.
mergi la ginecolog acum, cind singerezi, spune-i toata povestea, va decide el ce e de facut

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.