homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma urasc pe zi ce trece :(-3

#39 2007-12-03 15:43:08

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: ma urasc pe zi ce trece :(

si eu am momente cand ma simt cea mai urata,cea mai grasa,vad orice pata de pe fata,nu-mi convine cum sta parul,nu imi place hainele care le am.eu cred ca ar trebui sa te indragostesti si o sa-ti treaca toate complexele.eu cel putin cand e iubitu acasa si suntem fericiti ma simt perfect big_smile

expect the worst , hope for the best!

#40 2007-12-03 18:08:11

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

eu mereu am fost grasa si totusi am fost printre cele mai populare fete din liceu in a 9-a si a 10-a. Daca stii cum sa te distrezi, cum sa-ti alegi prietenii si cum sa ii faci pe ceilalti sa te respecte, nu conteaza cum arati si nici nu ramai fara iubiti, etc.... In a 11-a, cand am realizat eu k nu in asta consta adevarata "smecherie", am renuntat la distractii cretine, chiul de la ore de dragul prietenilor, si chestii de genu, m-am pus pe invatzat si am terminat liceul printre primii si nu a contat deloc k nu ma mai stie tot liceul si k unii boboci aveau tupeu sa comenteze k fostele relatii oricum se pastrasera si ii puneam la punct f calm, era de ajuns sa zic un "buna" cui trebuia si el sa-0mi raspunda si nu mai erau probleme. Deci nu inteleg ce legatura are look-ul cu popularitatea in liceu...

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#41 2007-12-04 10:02:56

and
New member
Inregistrat: 2007-03-27

vorba lui sibel: fii fericita ca esti sanatoasa. ce n-ar da alti tineri sa aiba aceasta "problema". dar au altele mult mai grave, de fapt, care nu suporta comparatie.
am vazut in ultimele zile ce fragila e viata si cum poti ajunge in spital fara nici o sansa de supravietuire. ce n-ar da prietena mea sa i se refaca plamanii sa poata respira.
asa k stai linistita. cine te place, te place asa cum esti. dak totusi o consideri chiar o mare problema pentru tine, mergi la psihoterapie si o sa treci peste.

#42 2007-12-04 13:44:08

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

and....te putem ajuta?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#43 2007-12-04 15:45:04

and
New member
Inregistrat: 2007-03-27

multumesc doctoressa, nu prea stiu cu ce.
doar ma rog ca o fata de 20 de ani sa-si revina in urma unui accident foarte grav.
imi pare rau daca a fost un comentariu prea rautacios, dar sa faci o tragedie din faptul ca nu te consideri frumoasa mi se pare super exagerat.
poate sunt eu suparata prea mult zilele acestea. nu ma luati in seama ...

Publicitate

loading...

#44 2007-12-04 16:04:44

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

poate are si ea o stare proasta...si eu ma simt urata uneori..nu e de criticat sad

#45 2007-12-04 16:07:15

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

toata lumea cred ca are impresia uneori ca ba e nu stiu cum...ba ca n are nu stiu ce....daca n am fi cat de putin autocritici,cred ca n am mai fi ambitiosi si n am dori sa ne imbunatatim aspectul fizic si chiar cel interior.... big_smile

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#46 2007-12-04 17:33:45

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

are dreptate and, una e sa ai momente in care te simti prea gras, prea urat, si una e k tot timpu sa fi asa. altii nu au o mana un picior...

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#47 2007-12-04 17:38:31

luna_amara
Hero member
Inregistrat: 2007-08-16

deadrose a scris:

are dreptate and, una e sa ai momente in care te simti prea gras, prea urat, si una e k tot timpu sa fi asa. altii nu au o mana un picior...

mai fiecare are frumusetea sa important e sa fi sanatos:)asa mai pui o geana falsa un silicon:))glumeam:d

take me as i am or watch me as i go!

#48 2007-12-04 17:40:39

deadrose
Banat
Inregistrat: 2006-07-21

crek nu m-am exprimat eu bine lol acu imi citi postu si imi reiese k una e sa te simti urat cateodata, si una e sa fi tot timpu urat. vroiam de fapt sa spun k una e sa ai un moment mai nasol, si una e sa fi tot timpu paranoia. si ai dreptate, fiecare are frumusetea sa

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#49 2007-12-07 00:06:25

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

si eu ma urasc pe zi ce trece.mi se pare ca ma ingras incontinuu,orice bag in gura parca si simt ca s-a depus pe coapse.si mai sunt si hainele..tot timpul am o stare de mervi din cauza asta

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#50 2007-12-07 00:21:57

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

si eu am momente d-astea... nici eu nu sunt o slabutza. nu pot sa zic k sunt grasa, dar nici fotomodel. sunt mai plinutza. si pe mine ma dispera burtica si aripioarele de care nu stiu cum sa scap sad daca as scapa de ele as fi cea mai fericita.
si eu am zile in care imi fac complexe k arat asa si asa si mai stiu eu cum, dar imi trece. incerc sa ma gandesc ca cine ma iubeste, ma iubeste si ma accepta asa cum sunt.
cum zicea si tu clarixa si eu am o problema cu hainele. fiind mai plinutza, si cu burtica si aripioare, nu imi pot lua orice bluza, mai ales daca e stramta, sau scurta. deh.... asta e...
am tot incercat sa slabesc, dar nu pot. asta imi este conformatia, un pic plinutza. intotdeauna am fost asa. nu ma vad fotomodel, si chiar daca as reusi sa dau jos burtica si aripioarele tot nu as fi 90-60-90. dar incerc sa ma accept asa cum sunt. daca eu nu ma iubesc, altii de ce m-ar iubi ?

sper sa te ajute mesajul meu clarixa, macar sa nu te mai simti asa puss

Ultima oara a fost editat de Lili_delfi (2007-12-07 00:22:30)

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#51 2007-12-07 01:59:07

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

si eu is plinutza, si am si semne de la acnee pe fata, si mai am multe defecte, dar cand ma gandesc la el ma simt cea mai frumoasa. nu trebuie sa te simti complexata de felul cum arati. fiecare avem si calitati si defecte. si trebuie sa ne acceptam asa cum suntem. eu am o vorba. imi place sa ma aud spunand-o si ma iubesc cand spun asta " fiecare persoana  are ceva special, ceva atragator. eu o numesc scanteie. si depinde de cei din jurul tau daca o observa sau nu. cine nu o observa nu te merita" (o pun mereu in ghilimele pt ca mereu ma citez smile nu stiu cum reusesc dar mereu o spun exact cu aceleasi cuvinte)

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#52 2007-12-07 13:15:33

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

clarixa da-mi te rog un add pe mess (flrramona) sa iti povestesc despre o problema de a mea. poate te ajuta sa rezolvi problema pe care o ai tu. oricum am de gand sa iti schimb imaginea de sine. si asta in bine nu in mai rau. poti sa tragi o privire la topicul port ochelari si sunt sexyyyyyyy ( nu stiu cati de y). citeste ultimul post si poate te ajuta sa te mai gandesti. (topicul e la pagina 5 daca te ajuta cu ceva)

"gandeste-te ca altii o duc mai rau decat noi" (asta e vorba mamei mele)

Ultima oara a fost editat de flrramona21 (2007-12-07 14:10:17)

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.