homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de ajutor si de-o recomandare eventual

#1 2007-12-02 19:50:25

_angel_
Membru
Inregistrat: 2007-12-02

am nevoie de ajutor si de-o recomandare eventual

am o scurgere urat mirositoare - mirosul difera, ori a umezeala,  ori a soarece .
ma scoate din sarite! sad
trebuie sa am grija tot timpul sa fiu curata si mirosul tot persista. vreu sa spun ca nu mi-am inceput viata sexuala dar cu toate astea himenul meu e perforat (cine stie de unde?). pe mine nu ma deranjeaza ca nu e intact dar am un sentiment de culpabiitate ca si cum as fi facut ceva rau. ginecologul poate sa-mi spuna de ce natura e? nu-mi amintesc sa-i fi curs o picatura de sange vreodata inafara de menstruatia in sine.
vreau sa ma duc la ginecolog dar mai am nevoie de putin timp pt ca deocamdata am strans doar un milion. de ce analize am nevoie, poate sa-mi spuna cineva? pur si simplu nu mai am rabdare sa ajung la medic. pot sa opresc cumva mirosul? pe un forum (nu mai stiu unde) cineva i-a recomandat unei fete niste ovule pana ajunge la medic. ati putea sa-mi ziceti ce pot sa iau deocamdata fara reteta? nu vreau sa scap doar de simptome, vreau sa ma tratez efectiv pt ca stiu ca o boala netratata poate sa duca la complicatii, si in nici un caz nu vreau sa ma norocesc cu probleme mai mari decat cele pe care le am deja. doar ca pur si simplu nu mai am rabdare pana atunci. ma streseaza mirosul. am inceput sa citesc despre toate bolile si deja simt ca innebunesc.

#2 2007-12-02 19:55:23

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: am nevoie de ajutor si de-o recomandare eventual

draga _angel_ nu ti putem recomanda nimic...pt ca nu avem de unde sti ce ai...si punand ceva de capul tau iti poti face mai mult rau decat bine...e nevoie de un control ginecologic si o analiza de secretie in prima faza...care (nu stiu din ce oras esti) dar nu trec de un milion...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.