homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudate

#1 2007-12-04 02:34:14

ralca-maria
Membru
Inregistrat: 2007-12-04

va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudate

Buna
am si eu o problema care ma sperie si nu stiu ce sa fac, intrucat nu m-am mai confruntat cu asa ceva pana acum.
de doua zile am avut contact sexual neprotejat...in urma lui am avut o durere locala (in zona vaginului) nu foarte puternica dar destul de suparatoare...senzatie de discomfort, plus o secretie extrem de abundenta...la inceput maronie, verzuie, galbuie...laptoasa!..acum este alba...dar tot laptoasa...fara miros puternic, acrisor. de cand am avut contactul simt intruna ca parca curge ceva din mine..chilotul este in permanenta umed.
am examinat zona genitala si am constatat prezenta secretiei laptoase in abundenta in vagin precum si o roseata in zona inspre clitoris...unde banuiesc ca simt durerea la aingerea chilotului.
Menstruatie am avut cu cateva zile inaintea contactului...deci nu astept sa se intample momentul...
As vrea sa stiu, aceste simptome unde s-ar incadra?...si ce ar trebui sa fac..
Mi-e un pic teama sa merg la doctor...nu am mai fost niciodata...si as incerca un tratament cu clotrimazol...ca e singurul medicament pe care il cunosc si pe care l-am mai folosit...
Va rog mult sa ma ajutati..orice raspuns imi poate fi folositor...

#2 2007-12-04 11:12:48

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudate

din cate am inteles eu cred ca este vorba de Candidoza,daca mergi la un medic si iti vei face examenul de secretie el iti va putea da medicamentele care iti vor fi buna organismului tau,eu zic sa nu ie-i medicamente asa dupa "auzite"...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#3 2007-12-07 12:03:34

ioanadbc
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-12-07

Buna ziua,
Am si eu o problema carema framanta foarte tare si v-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde cat de curand. Am inceput de luna asta sa iau Novinette, din prima zi de ciclu menstrual. Aseara am luat a 11-a pastila, si totusi mai am scurgeri in gen ciclu menstrual. Adica de vreo 2 zile erau inca parti roz-rosiatice....acum sunt scurgeri maronii....si sunt tot timpul umeda, am o scurgere abundenta.
In a doua zi de ciclu am luat si un Nurofen pentru durere 1 apstila.....am vorbit telefonic la planning si mi-a zis ca din moment ce am laut Nurofen, nu mai am protectie deoarece contine paracetamol.
Intre timp am avut contacte sexuale dese, din a 7-a zi neprotejate si cu prezervativ.
Ce se intampla, se poate sa fiu insarcinata? CE pot fi acerste scurgeri continue?...Sunt foarte nelinistita
Multumesc anticipat de raspuns,

#4 2007-12-07 12:05:40

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

in primul rand nurofenul nu scade efectulm ac.,nici insarcinata nu esti scurgearea aia se numeste spotting si poate sa papara in primele luni de utilizare a ac.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2007-12-07 15:12:41

deea02
New member
Inregistrat: 2006-03-19

apropo de spooting.. scuzati-ma k deviez de la subiect...este normal sa apara spooting-ul? si de la ce? mai ales cand folosesti deja de 2 ani....

Publicitate

loading...

#6 2007-12-07 15:53:12

evilpink
Banat

daca folosesti de 2 ani nu este ok sa apara.daca fenomenul are loc de mai mult de 2 luni mergi la doctor sa le schimbe

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2007-12-07 16:23:31

ioanadbc
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-12-07

Multumesc mult de raspuns, chair ma-ti linistit.....dupa ce am postat mesajul, am descoperit si eu acest termen spotting-ul dar nu am reusit inca sa obtin prea multe informatii despre ce inseamana.

E normal sportting-ul acesta, nu inseamana ca as putea fi insarcinata sau ceva .....sau ca nu am protectie in perioada asta....nu?

Imi cer scuze daca sunt insistenta...insa d-na de la Planning(care am pretentia ca stie ce vorbeste) m-a cam speriat. Plus ca luni m-a programat la ceva control...chiar daca am facut recent test de secretie si Papanicolau si sunt ok din pctele astea de vedere.

PS: MA BUCUR ca existati:)
Va pup,
Ioana

#8 2007-12-07 16:26:22

evilpink
Banat

daca nu ai uitat nici o pastila mai mult de 12 ore,nu ai luat antibiotice nu ai avut mai mult de 4 scaune moi pe zi sau nu ai vomat la mai putin de 4 ore dupa ce ai luat pastila nu ai cum sa fi insarcinata.se poate sa trebuiasca schimbate si gata smile

puss puss puss

#9 2008-01-12 17:55:58

devilinluv
New member
Inregistrat: 2008-01-06

...saptamana trecuta am luat postinor, e posibil sa imi fi afectat lubrifierea vaginala naturala?pana acum nu am mai avut genul asta de probleme,mentionez ca sunt in a 12-a zi a ciclului...azi am observat o secretie maronie care nu mi se pare deloc normala...sa fie din cauza postinor?...multumesc anticipat

#10 2008-01-12 22:47:49

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

daca azi esti in a 12-a zi de cilcu de ce ai luat postinor saptamana trecuta? nu cred ca ai fi ramas insarcinata daca nu il luai. oricum erai dupa menstra deci slabe sanse sa fi fost in perioada fertila.
secretia maronie se numeste spotting. nu stiu daca e din cauza postinorului (mai asteapta pareri) dar poate fi de la ac (daca iei)

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#11 2008-01-16 07:59:27

costina
New member
Inregistrat: 2007-06-23

buna fetelor! a mai auzit cineva de "fina lama cu lichid intracavitar" necesita cauterizare pe col? mi s-a spus sa mai fac o ecografie pelvina dupa o perioada de la incetarea anticonceptionalelor

#12 2008-01-16 12:18:43

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

costina...eu din "intracavitar" inteleg ca lama de lichid e in uter sau, eventual in cavitatea abdominala...de ce sa necesite cauterizare ca nu are nici o legatura!!!!!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#13 2008-01-16 21:25:02

costina
New member
Inregistrat: 2007-06-23

pai eu de la chestia asta am o scurgere maronie si inainte de a face ecografia asta dna dr mi-a zis ca ar putea sa imi faca o cauterizare eu nu mai inteleg nimic  se vindeca in vreun fel ? e grav?

#14 2008-01-16 21:26:29

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cauterizarea ti-o face pt o rana pe col cel mult nu pt lama de lichid. sunt 2 lucruri diferite.

mami de minuni hjarta

#15 2008-01-17 08:14:17

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

de cand ai secretia aia maronie?iei anticonceptionale sau ai renuntat de curand la ele?

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#16 2008-01-17 15:12:07

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

costina, secretia aia maronie e o usoara singerare...nu pare a fi nimic grav, asa la prima vedere

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#17 2008-01-17 19:32:02

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

ralca-maria a scris:

Buna
am si eu o problema care ma sperie si nu stiu ce sa fac, intrucat nu m-am mai confruntat cu asa ceva pana acum.
de doua zile am avut contact sexual neprotejat...in urma lui am avut o durere locala (in zona vaginului) nu foarte puternica dar destul de suparatoare...senzatie de discomfort, plus o secretie extrem de abundenta...la inceput maronie, verzuie, galbuie...laptoasa!..acum este alba...dar tot laptoasa...fara miros puternic, acrisor. de cand am avut contactul simt intruna ca parca curge ceva din mine..chilotul este in permanenta umed.
am examinat zona genitala si am constatat prezenta secretiei laptoase in abundenta in vagin precum si o roseata in zona inspre clitoris...unde banuiesc ca simt durerea la aingerea chilotului.
Menstruatie am avut cu cateva zile inaintea contactului...deci nu astept sa se intample momentul...
As vrea sa stiu, aceste simptome unde s-ar incadra?...si ce ar trebui sa fac..
Mi-e un pic teama sa merg la doctor...nu am mai fost niciodata...si as incerca un tratament cu clotrimazol...ca e singurul medicament pe care il cunosc si pe care l-am mai folosit...
Va rog mult sa ma ajutati..orice raspuns imi poate fi folositor...

si eu am aceleasi simtome.Si eu de 2 saptamani am aceste scurgeri.Manacarimi am avut la inceput si mi-au trecut...acuma folosesc in permananta proterslipuri de zii...k sa nu imi patez chilotzeii dar este extrem de jenanta..chestia>si mie imi este ff frica sa merg si.....nu stiu mai bine o las asaaaa dar nu stiu pentru cat timp.

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#18 2008-01-17 19:34:29

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

sa stie ca nu e mai bine s o lasi asa...pt ca nu va trece de la sine...

happy with him...inlove with him...puss

#19 2008-01-17 19:37:42

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

codynna mergi la medic. crezi ca adca o lasi asa trece de la sine? nu trece. mergi la medic pt tratament.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.