|
Nu esti logat.
Va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudate#1 2007-12-04 02:34:14
va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudateBuna Offline #2 2007-12-04 11:12:48
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudatedin cate am inteles eu cred ca este vorba de Candidoza,daca mergi la un medic si iti vei face examenul de secretie el iti va putea da medicamentele care iti vor fi buna organismului tau,eu zic sa nu ie-i medicamente asa dupa "auzite"... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #3 2007-12-07 12:03:34
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudateBuna ziua, Offline #4 2007-12-07 12:05:40
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudatein primul rand nurofenul nu scade efectulm ac.,nici insarcinata nu esti scurgearea aia se numeste spotting si poate sa papara in primele luni de utilizare a ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-12-07 15:12:41
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudateapropo de spooting.. scuzati-ma k deviez de la subiect...este normal sa apara spooting-ul? si de la ce? mai ales cand folosesti deja de 2 ani.... Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-07 15:53:12
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudatedaca folosesti de 2 ani nu este ok sa apara.daca fenomenul are loc de mai mult de 2 luni mergi la doctor sa le schimbe VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-12-07 16:23:31
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudateMultumesc mult de raspuns, chair ma-ti linistit.....dupa ce am postat mesajul, am descoperit si eu acest termen spotting-ul dar nu am reusit inca sa obtin prea multe informatii despre ce inseamana. Offline #8 2007-12-07 16:26:22
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudatedaca nu ai uitat nici o pastila mai mult de 12 ore,nu ai luat antibiotice nu ai avut mai mult de 4 scaune moi pe zi sau nu ai vomat la mai putin de 4 ore dupa ce ai luat pastila nu ai cum sa fi insarcinata.se poate sa trebuiasca schimbate si gata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-01-12 17:55:58
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudate...saptamana trecuta am luat postinor, e posibil sa imi fi afectat lubrifierea vaginala naturala?pana acum nu am mai avut genul asta de probleme,mentionez ca sunt in a 12-a zi a ciclului...azi am observat o secretie maronie care nu mi se pare deloc normala...sa fie din cauza postinor?...multumesc anticipat Offline #10 2008-01-12 22:47:49
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudatedaca azi esti in a 12-a zi de cilcu de ce ai luat postinor saptamana trecuta? nu cred ca ai fi ramas insarcinata daca nu il luai. oricum erai dupa menstra deci slabe sanse sa fi fost in perioada fertila. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #11 2008-01-16 07:59:27
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudatebuna fetelor! a mai auzit cineva de "fina lama cu lichid intracavitar" necesita cauterizare pe col? mi s-a spus sa mai fac o ecografie pelvina dupa o perioada de la incetarea anticonceptionalelor Offline #12 2008-01-16 12:18:43
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudatecostina...eu din "intracavitar" inteleg ca lama de lichid e in uter sau, eventual in cavitatea abdominala...de ce sa necesite cauterizare ca nu are nici o legatura!!!!! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2008-01-16 21:25:02
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudatepai eu de la chestia asta am o scurgere maronie si inainte de a face ecografia asta dna dr mi-a zis ca ar putea sa imi faca o cauterizare eu nu mai inteleg nimic se vindeca in vreun fel ? e grav? Offline #14 2008-01-16 21:26:29
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudatecauterizarea ti-o face pt o rana pe col cel mult nu pt lama de lichid. sunt 2 lucruri diferite. mami de minuni Offline #15 2008-01-17 08:14:17
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudatede cand ai secretia aia maronie?iei anticonceptionale sau ai renuntat de curand la ele? mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #16 2008-01-17 15:12:07
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudatecostina, secretia aia maronie e o usoara singerare...nu pare a fi nimic grav, asa la prima vedere Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2008-01-17 19:32:02
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudate
si eu am aceleasi simtome.Si eu de 2 saptamani am aceste scurgeri.Manacarimi am avut la inceput si mi-au trecut...acuma folosesc in permananta proterslipuri de zii...k sa nu imi patez chilotzeii dar este extrem de jenanta..chestia>si mie imi este ff frica sa merg si.....nu stiu mai bine o las asaaaa dar nu stiu pentru cat timp. Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #18 2008-01-17 19:34:29
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudatesa stie ca nu e mai bine s o lasi asa...pt ca nu va trece de la sine... happy with him...inlove with him... Offline #19 2008-01-17 19:37:42
Re: va rog sa ma ajutati: secretii vaginale ciudatecodynna mergi la medic. crezi ca adca o lasi asa trece de la sine? nu trece. mergi la medic pt tratament. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|