|
Nu esti logat.
HPV-6#96 2008-02-05 12:37:43
Re: HPVadinush, ti-am raspuns dincolo Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #97 2008-02-05 18:56:39
Re: HPVsunt virgina si am luat acest virus din caminul studentesc.am fost la medic si mi-a spus ca trebuie sa fac o analiza pentru detectia tipurilor oncologice.dar sincer imi este frica ca virusul sa nu creeze candiloame si in interior....ce analize pot sa mai fac?sunt f speriata... Offline #98 2008-02-05 19:02:46
Re: HPVgenotiparea hpv dar nu numai a tipurilor oncologice ci si a celor low risk care determina condiloame mami de minuni Offline #99 2008-02-05 21:20:57
Re: HPV
mai dar daca e virgina nu prea are cum sa faca genotiparea.in plus cum sa il ia din camin se transmite el usor dar nici chiar asa.in plus cum a stabilit doctorul ala ca are virusul ca nu zice nimic fata de excrescente sau ceva de genul asta. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #100 2008-02-05 21:25:46
Re: HPVMda, nici eu nu inteleg cum a stabilit doctorul ca ai HPV. Si cum ai fi putut sa il iei??? poate e o greseala. Genotiparea se face cu analiza de sange, deci n-ar trebui sa fie probleme, chiar daca e virgina. Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline Publicitateloading...
#101 2008-02-05 21:26:46
Re: HPVgenotiparea nu se face din sange se face din secretie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #102 2008-02-05 21:28:34
Re: HPVHm, nu stiam :-) dar ramane intrebarea de cum a stabilit doctorul ca are HPV? Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #103 2008-02-05 21:30:28
Re: HPVpoate avea candiloame la exterior.dar se paote foarte bine sa fie altceva.daca are prieten si face petting si are virusul se poate sa il fi luat asa sunt mai multe sanse asa decat de la camin VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #104 2008-02-06 14:11:52
Re: HPVam candiloame la exterior, si l-am luat din mediul exterior pt ca nu am mai avut prieten de ffff mult timp iar de petting nu am facut niciodata. Offline #105 2008-02-06 15:25:40
Re: HPVdiagnosticul a fost pus de genecolog sau dermatolog? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #106 2008-02-08 00:07:23
Re: HPVa fost pus de ginecolog...dar eu vreau sa stiu ce analize ce teste pot sa fac pt a vedea daca am condiloame si in interior. Offline #107 2008-02-08 07:48:13
Re: HPVfiind virgina nu prea ai cum.mergi si la un dermatolog sa iti comfirme diagnosticul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #108 2008-02-08 12:26:47
Re: HPVAcum vreo 5 ani am avut un fel de neg in regiunea vulvei care crestea destul de repede. Dupa vizita la ginecolg am aflat ca se chema condilom, l-am tratat cu o substanta care practic l-a " ars" , disparand relativ repede cam in 6 zile. De atunci nu a mai aparut! Mentionez ca in urma cu cateva saptamani fusesem internata in spital, unde urmasem si un tratam indelungat cu antibiotice( drept pt care am facut si candidoza). Acum citind pe forum am inceput sa-mi fac probleme! Offline #109 2008-02-08 12:30:39
Re: HPVla papanicolau nu apre sigur prezenta hpv-ului.trebuie facuta o genotipare.se poate transmite prin istrumente nesterilizate dar in general sexual se transmite. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #110 2008-02-08 12:42:07
Re: HPVevilpink, eu in transmiterea BTS-urilor prin prosoape nu cred....parerea mea e ca astea sunt texte menite sa salveze casnicii....e posibil sa gresesc(posibilitatea insa insist sa cred ca e extrem de mica) insa eu asta cred Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #111 2008-02-08 12:46:48
Re: HPV dap asta zic si eu texte.intreb pt. ca are mama si sa intamplat sa mai pun mana pe prosopul ei nu l-am folosit pt.zona genitala dar ma cam ingrijora aspectul asta.personal faza cu prosoapele nu mi se pare plauzibila.in schimb ca poti lua hpv de la instrumente nesterilizate corespunzator da. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #112 2008-02-08 12:46:49
Re: HPVDaca se transmite doar sexual nu treb sa apara si partenerului? Nu ma refeream la instrumente nesterilizate din spital ci la mediul si conditiile care erau acolo! In concluzie daca am avut acel condilom treb sa fac o genotipare? chiar daca de atunci nu am mai avut nici o problema? Iar testul Papa Nicolau nu treb sa depisteze ceva suspect? daca era cazul?? Offline #113 2008-02-08 12:49:15
Re: HPVdaca era cazul(adica leziune) depista...absenta leziunii nu inseamna insa si absenta virusului Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #114 2008-02-08 12:49:40
Re: HPVar fi trebuit sa apara suspiciune de hpv. nu e obligatoriu sa apara si la partener la barbati apar mai rar candiloamele.eu personal as face genotiparea scad de un stres asa si aflu ce si cum. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|