homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Aparat foto digital...-6

#96 2008-03-30 17:48:43

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: aparat foto digital...

Am si eu o intrebare, pentru micanarcisa in special, ca am vazut ca se pricepe... vrem si noi sa ne luam un aparat foto, pentru uz "casnic" ca sa zic asa, nu suntem neaparat amatori de fotografiat peisaje -, pentru fotografiat bebelul cand va fi sa fie.... variantele intre care oscilam sunt urmatoarele:

http://www.mediagalaxy.ro/catalog/item/ … temId=1826

http://www.mediagalaxy.ro/catalog/item/ … temId=1816

http://www.mediagalaxy.ro/catalog/item/ … temId=2372

http://www.mediagalaxy.ro/catalog/item/ … temId=3486

http://www.mediagalaxy.ro/catalog/item/ … temId=2524

Primele sunt mai in bugetul nostru, ultimele 2 sunt ceva mai scumpe....sincer, mie mi-ar place mult ultimul, dar mi se pare mult 800 ron pt un aparat foto deocamdata.... dintre celelate optiuni, sony am inteles ca e cel mai bun, insa nu are stabilizator de imagine...noi in principiu am vrea sa luam de la media galaxy, ca mai luam si o masina de spalat si e promotia aia cu rate fara dobanda...pe de alta parte, am vazut in carrefour un olympus cu 800 ron cu proprietati mai bune decat sony-ul la acelasi pret... acum nu stiu la ce sa ma opresc...nici nu vreau un aparat superperformant pe care sa nu-l folosesc la capacitatea lui...insa nici unul ieftin si slabut...ce ma sfatuiti? puss

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#97 2008-03-30 18:54:42

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

eu il am pe al treilea, cel la 399 ron. am ramas cu gura cascata cand am vazut pretul pt ca eu il am din noiembrie si am dat pe el 7 milioane cu tot cu card. Sunt f f multumita de el, am cumparat incarcator pt acumulatori si 2 seturi de acumulatori si e totul ok. zoom optic de 6x...suuper, stabilizator de imagine..super...7.2 megapixeli..de aseamenea suuper...acum depinde si de cati bani esti dispunsa sa dai pe aparat. oricum pentru poze normale, obisnuite(deci nu profesioniste) eu zic ca e cel perfect. bafta la alegeri tongue

and love saves the day...

#98 2008-03-30 22:21:54

Soleil
Addicted member

mersi mult, geo de raspuns.....pai intre astea 2 care sunt cam la acelasi pret, oscilez intre panasonic si sony...
mica, poate iti dai si tu cu parerea puss

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#99 2008-03-30 22:30:19

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

din alea ieftine asta Camera foto digitala PANASONIC DMC-LZ7EG-S...e foarte bun pt home made si daca iti permiti si ai bani tot pt home made dar calitate mai buna Camera foto digitala SONY DSC-H3B...depinde de banutii care ii ai.

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#100 2008-03-30 22:37:53

Soleil
Addicted member

Mersi tare mult, Mica! Banuti nu am...vreau sa fac o rata, impreuna cu o masina de spalat...chestia e ca mi se pare destul de mult 8 milioane pt un aparat foto...adica, e aproape cat o masina de spalat rotfl nu prea ma pricep la fotografii, pana acum am folosit un pda unde calitatea e... :f?rbryllad: in principiu, vrem ceva care sa faca poze bune si sa ne tina cativa ani...acu ma uit ca unu' e 4 milioane, celalat e 8.... e atat de bun cel la 8 incat sa merite diferenta de bani? recunosc totusi ca asta mi s-a lipit de suflet de la inceput...

Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#101 2008-03-30 22:39:14

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

eu sunt de parere ca de la 6-7 zoom optic in sus si 7-8 megapixeli in sus deja vorbim de aparate care se folosesc de profesionalisti...nu pt poze facute in vacantze sau poze comune.

cel sonny la acelasi pret cu panasonicul este mai slabutz pt ca are zoom optic de 3x..iar zoomul optic este foarte important.

Ultima oara a fost editat de geo.b (2008-03-30 22:41:07)

and love saves the day...

#102 2008-03-30 22:41:05

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

nicolle_rox dar gasesti aparate bune si mai ieftine,mi-am luat eu un sony cyber shot in toamna cu 500 lei(am mai dat si 100 lei pe card) .si face niste poze super.

Mamica de 2 pui scumpi

#103 2008-03-30 22:43:22

Soleil
Addicted member

astea pe care le-am pus le au in magazinul de unde vreau sa-mi fac rata...cam asta e principiul.
multumesc pentru raspunsuri!

reina, ce model e al tau?

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-03-30 22:43:55)

Thé à la menthe hjarta

#104 2008-03-30 22:46:11

micicutza
Banat

roxana e clar ca merita diferenta de bani..acuma daca esti pretentios in ale pozelor se observa diferenta la pozele facute intre cele 2...exista net o diferenta la calitate...victor clar ca prefera pe ala la 8...eu am dat pe unul mai slab dar f bun la vremea lui tot 8 mil acum 2 ani...dar nu nu e profesionist cel la 8...cele profesionale sunt mult mai scumpe de 8 milioane...si rh iti poate confirma pt ca sotul ei e profesionist...diferenta de pret e diferenta si la calitate normal dar depinde de pretentiile care le ai si de inima cu care faci o rata mai mare sau mai mica:)) ...de ex vic la pretentiile lui nici pe asta nu l-ar lua ci unul si mai si...bine ca banii stau la mine lol

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#105 2008-03-30 22:48:03

Reina
Hero member

Mamica de 2 pui scumpi

#106 2008-03-30 22:50:27

micicutza
Banat

da dar asta al tau reina nu are stabilizator de imagine pe cand chiar si ala la 4 mil care i-am zis eu are stabilizator ceea ce e un lucru extrem de important

#107 2008-03-30 22:53:39

Soleil
Addicted member

da, imi dau seama ca asta nu e unul profi.....sincer, eu sunt tare nehotarata...ne-am hotarat sa facem rata asta asa din scurt si trebuie sa ne hotaram repede...iar in ale aparatelor foto recunosc ca suntem amandoi "virgini" rotfl 8 milioane e adevarat, cam mult fata de ce imi propusesem...mai ales ca si masina de spalat voiam mai ieftina si a  sarit bugetul si la aia cu vreo 2 milioane...offff, greu tare

Thé à la menthe hjarta

#108 2008-03-30 22:54:57

Soleil
Addicted member

micanarcisa a scris:

da dar asta al tau reina nu are stabilizator de imagine pe cand chiar si ala la 4 mil care i-am zis eu are stabilizator ceea ce e un lucru extrem de important

si nici ala la 8 milioane nu are stabilizator.... sad sau n-am vazut bine?

Thé à la menthe hjarta

#109 2008-03-30 22:55:36

micicutza
Banat

orice ai alege e bun dar sa fie dintre cele 2 spuse de mine...celelalte nu prea merita...iti asculti inima si ce zice ea aia faci...oricum te bagi la nani caci noaptea e un sfetnic bun

#110 2008-03-30 22:55:52

Reina
Hero member

micanarcisa a scris:

nu i-am zis sa il ia pe asta.Am spus doar ca mie imi plac pozele facute.cu siguranta altele sunt si mai bune

Mamica de 2 pui scumpi

#111 2008-03-30 22:57:39

blue.butterfly
Full member
De la: Din tara si din strainatate
Inregistrat: 2008-03-13
Site

Eu am canon de vreo 2 ani si e foarte ok...dar, cum ziceau si fetele, depinde de ce caracteristici are fiecare...Totusi, canon ramane o firma recunoscuta pentru domeniu...O prietena are sony...cica si ala e foarteee bun...acu nah, tu decizi.

Nu avem probleme, ci doar solutii!

#112 2008-03-30 22:58:16

micicutza
Banat

intradevar nu scrie ...dar la 8 milioane si zoom optic 10x nu are cum sa nu aiba...ma uit eu maine si pe alte situri sa gasesc detalii si la asta si la cel al reinei...poate gasesc si alte informatii

#113 2008-03-30 22:59:03

Soleil
Addicted member

micanarcisa a scris:

orice ai alege e bun dar sa fie dintre cele 2 spuse de mine...celelalte nu prea merita...iti asculti inima si ce zice ea aia faci...oricum te bagi la nani caci noaptea e un sfetnic bun

acu' incercam sa ne convingem sa luam panasonicu'...ca in vreo 2 ani se face si sony-ul ala vreo 4 milione si-l luam atunci rotfl oameni rabdatori! rotfl puss mica

Multumesc la toata lumea de raspunsuri! Ca intotdeauna, lumea e saritoare cu sfaturi bune...ce m-as face fara voi?

Mai revin maine seara pe topic, ca ziua sunt plecata in deplasare sad .

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-03-30 23:02:36)

Thé à la menthe hjarta

#114 2008-03-30 23:19:53

lara205
Full member
Inregistrat: 2007-07-20

http://www.emag.ro/foto_digitale/aparat … nePixS5700
mie asta mi se pare ok.zic ca e suficient de bun pentru poze de familie.eu zic ca asta e ceva mai performant decat lumix-ul ala cu 8mil.stabilizatorul ala de imagine e mai mult pentru pozele facute la lumina slaba si nu doresti sa folosesti blitul,in rest nu influenteaza cu nimic.avand in vedere ca nu doresti sa faci fotografii artistice cred ca ai putea opta pentru blit.pe langa asta poti folosi un ISO mai mare (asta in cazul in care nu doresti sa folosesti blitul si este lumina mai slaba) si se rezolva.

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.