Mesaje de sarbatori-2
- dia2010
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-26
Re: Mesaje de sarbatori
mersi
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- Lili_delfi
- Sr. member
- De la: nowhere and everywhere
- Inregistrat: 2007-09-26
Pe la colturi unii spun ca Mos Craciun exista, ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca-n pumni lumina, langa brad si langa foc sa te umple de noroc. La multi ani !
Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !
- dia2010
- Hero member
De Sarbatori daruieste! Nu doar ciocolata si felicitari, ci cuvinte magice "Te iubesc", "Multumesc", "Iarta-ma" !
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- Lili_delfi
- Sr. member
Cand clopotele vor suna vestind ca noul an a luat sfarsit Prin crengi de brad si fulgi de nea Eu iti urez din partea mea Un an nou si fericit. Atunci, luminile se-aprind Si micul clopot de argint Cu clinchet viu va rasuna Soptindu-ti bland din partea mea: La multi ani !
- iasmin
- Full member
- Inregistrat: 2007-04-16
Pt. el....
Te iubesc de Craciun....
Craciunul trecut piveam fulgii de nea cum se lovesc de geam transformandu-se in lacrimi ce se prelingeau la fel ca ale mele. Atunci nu stiam ca existi, ca totul poate fi atat de minunat, ca fericirea tine doar de o scanteie, de o privire aruncata gales, de un zambet frumos ca al tau. Craciunul acesta o sa rad o data cu fulgii care se joaca in parul tau, iti voi saruta buzele calde cu gust de scortisoara si vin fiert. Ne vom cuibari unul in bratele celuilalt, uitand de lume, lacrimi, tot. Te iubesc de Craciun mai mult ca-n orice alta zi...
Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten. Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist. Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben. Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen.
- ancutika
- Sr. member
- De la: Unirea, Alba
- Inregistrat: 2007-11-19
iasmin a scris:Pt. el....
Te iubesc de Craciun....
Craciunul trecut piveam fulgii de nea cum se lovesc de geam transformandu-se in lacrimi ce se prelingeau la fel ca ale mele. Atunci nu stiam ca existi, ca totul poate fi atat de minunat, ca fericirea tine doar de o scanteie, de o privire aruncata gales, de un zambet frumos ca al tau. Craciunul acesta o sa rad o data cu fulgii care se joaca in parul tau, iti voi saruta buzele calde cu gust de scortisoara si vin fiert. Ne vom cuibari unul in bratele celuilalt, uitand de lume, lacrimi, tot. Te iubesc de Craciun mai mult ca-n orice alta zi...
Foarte frumos iasmin. M-am emotionat citind mesaju tau.
16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy
- iasmin
- Full member
- Inregistrat: 2007-04-16
mersi
Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pt. a o aduce apoi in casa si inima ta.
Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten. Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist. Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben. Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen.
- dia2010
- Hero member
Doresc, pe aceasta cale, sa transmit tuturor ca din data de 1 decembrie (ma rof 17 decembrie ) sunt deja disponibila sa primesc cadouri pentru a evita aglomeratia din zilele traditionale. Pe langa cadouri clasice (care bineinteles pot include si autoturisme, apartamente/case, autovehicole, bijuterii, telefoane mobile etc.), accept bani cash, cecuri, carduri cu PIN valabil si valuta. Am facut aceasta ca sa nu va inghesuiti in ultimul moment (exemplul anilor trecuti - noaptea dinspre 24 spre 25 a lunii in curs) si sa nu cumva sa nu apucati sa-mi dati cadoul. Va multumesc si va rog sa profitati din timp de oferta!
- Lili_delfi
- Sr. member
Mos Clǎciune, Mos Clǎciune, Anul ǎsta tot, pe bune, Cǎ am fost bǎiat cuminte, Am la tine-o lugǎminte : Noaptea aia de-ai sǎ vii, Nu-mi aduce giucǎlii, N-am nevoie de patine Sau vle-un tlenuleţ pe sine, Nu vleau puscǎ, niţi pistol, Oli vle-un ulsuleţ nasol, Sǎ n-aud de tlotinetǎ, Niţi volbǎ de tliţicletǎ, Sau vleo balcǎ cu motol, Vleau si io un flǎţiol, Cǎ fiind singul meleu Habal n-ai c?t mi-e de gleu, N-am cu ţine mǎ giuca, Povesti sau discuta Chestiuni ca ?ntle flaţi, Sau gagici, ca-ntle bǎlbaţi, Cǎ volbind io cu mǎmica Si tǎticu? si bunica, Am concluzionat, sǎ stii, Cǎ doal tu mǎ poţi selvi : Stii tu balza aia chioalǎ Lǎtǎţitǎ-odinioalǎ La adlesa de mai sus C?nd pe mine m-a adus ?! Fǎlǎ bǎscǎlie-ţi spun? ?ţi plomit c-am sǎ fiu bun ?nc-un an, poate chial doi, La? cǎ ne-nţelegem noi !... Ia-o tu, mai pe depalte Si esplicǎ-i, cǎ ea poate, Vino cu o stangǎ nouǎ, Dǎ-i cadou o panǎ, douǎ Sǎ mai fac-un gest, de milǎ, Nu c-as poseda vleo pilǎ, Doal asa, un mic ocol, Sǎ-mi aduc-un flǎţiol, C?t mai lepede, ulgent, Stiu c?t esti de competent, Ialǎ de va faţe g?t Cǎ timp n-ale pentlu-at?t, Tleţem deţi, la planul doi, Da? lǎm?ne intle noi : Dǎluiestele-o vacanţǎ, Asta-n ultima instanţǎ, Cǎ la fel, si-ai mei pǎlinţi, Sunt de-o vleme-asa cuminţi, Timp nu au, de-i noapte, zi, Sǎ mai facǎ nebunii !
aaa ce naspa ca nu se vede a-ul. in loc de patratica aia, e a. adik a cu caciulitza deasupra
Ultima oara a fost editat de Lili_delfi (2007-12-18 01:45:24)
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
Fetele va pup pe toate. Eu plec in vacanta doua saptamani! Va pup, va doresc multa sanatate si un an viitor de 10000000000000000000 de ori mai bun. Numai bine!
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
fetelor,eu plec vineri acasa,nu o sa mai intru pe forum pana pe 6 ianuarie asa ca va doresc de pe acum sarbatori fericite si liniste sufleteasca! sa va bucurati de ce aveti! La multi ani!
- Lili_delfi
- Sr. member
multumim la fel si voua !!
- Lili_delfi
- Sr. member
Inchide ochii si gandeste-te la tot ce te-a facut sa razi in acest an, uita restul. Va doresc ca aceste zambete sa se inmulteasca cu 2008 !
La multi ani fetelor !!
- dia2010
- Hero member
Nu e compozitie proprie, dar mi-a placut cum suna:
In 2008 iti doresc: * Sa ai un job care sa iti ofere nu doar un salariu bun, ci si satisfactia muncii si o atmosfera placuta la serviciu; * Sa ai curajul sa ceri acea promovare pe care o meriti; * Sa obtii postul pentru care lupti de atata timp; * Sa iti completezi CV-ul cu cele mai bune competente/cursuri/joburi/obiective de cariera, pentru a fi chemat la interviul de angajare pe care il pregatesti de ceva vreme; * Sa castigi banii care sa te faca stapan pe propria viata si sa iti ofere sansa de a-ti constientiza valoarea; * Sa ai parte de un manager intelegator, care nu doar sa iti ofere zile libere, ci si sa te ajute sa te dezvolti personal; * Sa ai timp pentru tine, pentru a te cunoaste si dezvolta, doar asa vei sti ce cariera vrei sa urmezi si ce pasi ai de facut pentru a atinge telul dorit; * Sa iti faci jobul din pasiune, ca atunci cand te intorci acasa la familie sa fii vesel si gata de a petrece timpul liber cu cei dragi; * Sa inveti cum sa te menajezi la job, sa delegi atributii si sa obtii succesele dorite; * Sa iti construiesti cariera dupa bunul plac, fie ca acest lucru inseamna sa obtii un job visat, fie ca vrei sa ai propria afacere; * Sa ai parte de un an plin de succese, atat in cariera, cat si in viata personala!
Adauga, pe langa acesta lista, indeplinirea tuturor telurilor si visurilor personale, curajul de a fi tu insuti si de a obtine ceea ce vrei fara a face compromisuri. La Multi Ani!
- dia2010
- Hero member
La Multi Ani Tudor Arghezi
Cititor de vreme buna, Sa-ti urez pe nai si struna, Lautar si de condei, Ce-i mai bine din ce vrei.
Sa-ti traiasca toti ai tai De prin munti si de prin vai, De prin t?rguri, de prin sate Risipite prin bucate Semanate, secerate Tarii tale-mbelsugate. Jignitele fie-ti pline C?t si zilele senine. Deie-ti anul buna ploaie, T?rle lungi de oi balaie Si frumosi ca soarele Caut?nd ogoarele. Fie-ti dragule, copiii Struguri albi, ciorchini de vie, Fetele ca piersica. Sa-ti traiasca vitele, Cele cu copitele C?t si potcovitele. Si sa aibi vitei c?ti vrei, Nascuti multi, tot c?te trei, Si femeia ta din casa Fie-ti zvelta si frumoasa Ca vlastarii pomului, Bucuria omului.
Si copii Cu ochi caprii Si frumosi ca soarele Pazindu-ti ogoarele. Baietii ca mugurii, Fetele ca strugurii. Piersicile sa le cada ?n camase, din livada.
O urare pentru voi, Cititori de slove noi. Anul care, iata-l, vine Sa v-aduca numai bine.
- lorellay
- New member
- Inregistrat: 2007-02-15
La Multi Ani pt 2008 ! sper ca acest an sa va aduca la toate/toti sanatate, fericire, impliniri si realizarea tuturor dorintelor ! sa aveti parte de tot ce-i mai frumos pe lumea asta ! va imbratisez si un calduros La mUlti Ani
" Ce e amorul? E un lung prilej pentru durere, Căci mii de lacrimi nu-i ajung Şi tot mai multe cere." (Mihai Eminescu)
- Admin
- Administrator
- Inregistrat: 2005-05-10
- princesss
- Banat
- De la: plaja
- Inregistrat: 2008-08-11
un mesaj care mi'a dat palpitatii,caci l'am primit de la o prietena noaptea tarziu,adormisem suparata dupa o discutie cu iubi: Eu si tu am terminat pentru totdeauna. Pana aici a fost, am aflat ce ai spus si ce ai facut. Nu mai pot sa ma prefac ca nu stiu nimic, nu-ti permit sa zici toate aceste lucruri. De la tine nu m-as fi asteptat niciodata, eu am avut incredere in tine si ce am obtinut cu asta? De ce te duci si spui tuturor ...
CA MOS CRACIUN NU EXISTA? ...partea funny e ca stiam mesajul,l'am primit parca si anul trecut de la cineva,dar mama ce m'a speriat
- allys
- Full member
- De la: Galati
- Inregistrat: 2007-09-03
si eu am primit mesajul asta de la o prietena si m-am gandit ca iar s-a despartit sau s-a certat cu iubitul ei si mi-a trimis mie din greseala mesajul
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|