|
Nu esti logat.
Dureri in timpul contactului sexual#1 2007-12-04 23:31:52
Dureri in timpul contactului sexualpana acuma contactul sexual dintre mine si prietenul meu era ok, adica nu simteam pic de durere. Dar de o saptamana incoace am inceput sa simt o senzatie de disconfort, si azi ma simteam de parca as fi avut aer sau lichid in vagin in timp ce el ma penetra. Nu ma ustura la urinare, dar simt adeseori niste mici furnicaturi in zona vaginului. Sa fie vreo anexita sau cistita? Pentru ca sunt racita si am cam umblat "dezgolita" de cand a venit frigul. Sau poate fi faptul ca am marit numarul de contacte sexuale din saptamana, iar organismul meu nu este obisnuit cu asa ceva (o cant mai mare de hormoni)? [intrebare stupida, dar nu stiu daca se poate sau nu asa ceva ] Multzam Nimic nu e fara folos Offline #2 2007-12-04 23:43:37Re: Dureri in timpul contactului sexualPoate ai avut starea de disconfort din cauza insuficienţei lubrifierii. Offline #3 2007-12-05 10:35:51
Re: Dureri in timpul contactului sexualzic sa incerci un preludiu mai eficient. in caz ca nu da rezultate,mergi la dr! Offline #4 2007-12-05 11:51:21
Re: Dureri in timpul contactului sexualincearca sa folosesti durex play lubrifiant mie mi-a rezlvat problema Offline #5 2007-12-05 16:30:42
Re: Dureri in timpul contactului sexualNu e vorba de lubrifiere, aia exista doar ca am o senzatie foarte nasoala... adica simt, dupa cum am zis , ca as avea aer sau chiar lichid si ca el imi impinge uterul in sus ... Nimic nu e fara folos Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-05 17:37:31
Re: Dureri in timpul contactului sexualmai vezi cum e cu senzatia aia de discomfort...s ar putea sa fi nevoita sa mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-12-06 14:07:21
Re: Dureri in timpul contactului sexual
deci nu e lubrifierea ci lipsa de excitatie in general.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|