homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau parerea voastra...poate exagerez eu-2

#20 2007-12-06 14:52:28

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

Re: vreau parerea voastra...poate exagerez eu

eu nici macar nu las mai suna dak ar raspunde o tipala tel lui pt ca in fon si al urma ii telul lui dc sa raspunda ea......ma rog eu sunt un pik mai geloasa si ffff hotarata in decizii

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#21 2007-12-06 18:35:43

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Andra123 a scris:

?! a scris:

Auleooo ....eu divortam daca ii raspundea una la telefon lui man

Subscriu

Si eu. smile
Plus ca nici nu ti-a zis...daca era ceva nevinovat...te anunta si pe tine ca iese cu tipa...nu vorbesti cu elpe mess...si pleaca deodata fara sa-ti zica....si se intalneste cu o fata...care-i mai si raspunde la telefon.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#22 2007-12-06 19:27:17

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

nici  nu  cred  k  merita  osteneala  sa'i  raspunzi  cu  aceeasi  moneda...o  discutie  deskisa  si  pus  pct  pe "i", fara  ocolisuri, cred  k  ar  limpezi  neintelegerile...nu  este  normal   k  dupa  o  relatie  de  2 ani  sa  aibe astfel  de  iesiri .. impuna'te...fa'i  lista  cu  ce  te  deranjeaza, dc timp  de  2 ani  nu  a reusit   sa  te  cunoasca... sau  inkide'ti  tel  si  nici  p  mess  nu  mai  intra  online,  sa  vezi  dc'i   trezesti  interes  si  te cauta...bafta

#23 2007-12-06 19:45:52

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

nashpa moment... dar oricum dupa o relatie de 2 ani trebuie sa existe o deschidere si o comunicare foarte buna intre voi; deci stand de vorba despre ce s-a intamplat sunt convinsa ca se va rezolva problema! nici sa "divortezi" acum ca a raspuns o tipa la telul lui! tongue

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#24 2007-12-06 19:49:36

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

capcaun a scris:

nici  nu  cred  k  merita  osteneala  sa'i  raspunzi  cu  aceeasi  moneda...o  discutie  deskisa  si  pus  pct  pe "i", fara  ocolisuri, cred  k  ar  limpezi  neintelegerile...nu  este  normal   k  dupa  o  relatie  de  2 ani  sa  aibe astfel  de  iesiri .. impuna'te...fa'i  lista  cu  ce  te  deranjeaza, dc timp  de  2 ani  nu  a reusit   sa  te  cunoasca... sau  inkide'ti  tel  si  nici  p  mess  nu  mai  intra  online,  sa  vezi  dc'i   trezesti  interes  si  te cauta...bafta

subscriu

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#25 2007-12-08 01:28:06

Kitty_Cry
New member
Inregistrat: 2006-09-29

Sa va zic ce dilema am eu...de ceva vreme..principalul motiv pentru care ne certam este oboseala lui..:Pda pare aiurea dar asta-i adevarul!toata ziua aproape e la lucru un tel nu poate sa dea(fie vb intre noi cam freak menta la lucru)si cand il sun eu vb 2-3 min dupa care imi spune ca are treaba...Vine seara(asta insemnand dupa ora 20)vine la mine si dupa 30min incpe si casca de numa numa...si adoarme.Nu stiu cate apucam sa vb pana sa-l viziteze mos Ene.E drept se mai trezeste ma mai pupa 1-2 ori,imi zice"iarta-ma k si in seara asta adorm,fii intelegatoare,stii k te iubesc doar?"si de multe ori cand se face 24 si ceva pleaca p motiv ca oricum dak eu n-am somn(asta e intr-adevar o pbl de-a mea,am insomnii)n-are rost sa te uiti la mine cum dorm!Mai nou dupa ce i-am zis ca asa nu s mai poate ..nu ne vedem toata ziua si seara apucam sa vb cateva min si sa stam impreuna a gasit el repede solutia:"ok at de-acum incolo cand sunt obosit nu ne mai vedem vb la tel sau p mess si atat k n-are rost sa vin pt 30 min si sa plec aks;n vom vedea at cand nu sunt obosit asa tare!"bunnnnn...pana aici nu e asa rau ..pbl e ca e obosit in fiecare seara de 2 luni si-i pik ochii in gura de somn de fiecare data!Deci,eu c sa inteleg k nu ne vom mai vedea decat at cand are el chef?vreau si eu sa petrecem mai mult timp impreuna,sa stam de vb despre vrute si nevrute cum faceam odata...nu sa-l privesc cum doarme(sa nu intelegeti gresit..imi place sa-i veghez somnul,e dulcik k un copilash dar...)nu mai tin minte de cand n-am mai iesit in oras doar noi 2,tot timpul iesim cu toata trupa si sincer mi s-a cam luat!Ba mai mult(de unde vine se trage si nervozitatea mea)se intampla sa nu pot iesi mereu cu el in oras cadn au ei chef si sambata seara pierde noptile prin cluburi pana dimineata...si nu mai e obosit!!!! i-am explicat toate astea si k solutia data de el nu va rezolva nimk iar distantzarea asta nu va duce la nimk bun si vom ajunge sa ne departam unul de altul indiferent cat de mult ne iubim.A zis ca nu-i asa k voi vedea k nu vor fi pbl de genu asta.Sunt eu nebuna oare??voi ce credeti,chiar sunt absurda si nu-l inteleg sau am si eu dreptate p undeva?voi ati patit asa ceva cu pr vostri?
Pls vreau un raspuns ...cum s-o mai dau cu el sa priceapa k nu e bine pt relatia noastra ce trrebe sa fac ?Multumesc

Ultima oara a fost editat de Kitty_Cry (2007-12-08 01:40:47)

Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!!

#26 2007-12-08 07:51:55

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

kytty_cry....o  prietena  a  patit  exact  la  fel...a  gasit  drept  motiv "oboseala"  k  sa  nu  se  mai  intalneasca...la  2-3  luni  tipa  a  aflat  de  la un prieten  al  individului  in  cauza, k  acesta  umbla  cu  o pipitza  de  la  el  de  la  liceu... dar   faza  cea  mai  dura.este  k  inainte  cu  2  zile  sa  se  desparta, el  si'a  petrecut  noaptea  cu  my  friend,  si  ii  mai  si  spunea  "te  iubesc" desi  nu  mai  era  adevarat....cum  s'au  despartit???   prin tel, o  convorbire  de  7  min, in care numai  el  a  vorbit...deci...pune  mana  si  fa  investigari, si  afla   motivul  pt  care  te  ocoleste..multa bafta smile

#27 2007-12-08 09:20:03

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Kitty_Cry a scris:

Sa va zic ce dilema am eu...de ceva vreme..principalul motiv pentru care ne certam este oboseala lui..:Pda pare aiurea dar asta-i adevarul!toata ziua aproape e la lucru un tel nu poate sa dea(fie vb intre noi cam freak menta la lucru)si cand il sun eu vb 2-3 min dupa care imi spune ca are treaba...Vine seara(asta insemnand dupa ora 20)vine la mine si dupa 30min incpe si casca de numa numa...si adoarme.Nu stiu cate apucam sa vb pana sa-l viziteze mos Ene.E drept se mai trezeste ma mai pupa 1-2 ori,imi zice"iarta-ma k si in seara asta adorm,fii intelegatoare,stii k te iubesc doar?"si de multe ori cand se face 24 si ceva pleaca p motiv ca oricum dak eu n-am somn(asta e intr-adevar o pbl de-a mea,am insomnii)n-are rost sa te uiti la mine cum dorm!Mai nou dupa ce i-am zis ca asa nu s mai poate ..nu ne vedem toata ziua si seara apucam sa vb cateva min si sa stam impreuna a gasit el repede solutia:"ok at de-acum incolo cand sunt obosit nu ne mai vedem vb la tel sau p mess si atat k n-are rost sa vin pt 30 min si sa plec aks;n vom vedea at cand nu sunt obosit asa tare!"bunnnnn...pana aici nu e asa rau ..pbl e ca e obosit in fiecare seara de 2 luni si-i pik ochii in gura de somn de fiecare data!Deci,eu c sa inteleg k nu ne vom mai vedea decat at cand are el chef?vreau si eu sa petrecem mai mult timp impreuna,sa stam de vb despre vrute si nevrute cum faceam odata...nu sa-l privesc cum doarme(sa nu intelegeti gresit..imi place sa-i veghez somnul,e dulcik k un copilash dar...)nu mai tin minte de cand n-am mai iesit in oras doar noi 2,tot timpul iesim cu toata trupa si sincer mi s-a cam luat!Ba mai mult(de unde vine se trage si nervozitatea mea)se intampla sa nu pot iesi mereu cu el in oras cadn au ei chef si sambata seara pierde noptile prin cluburi pana dimineata...si nu mai e obosit!!!! i-am explicat toate astea si k solutia data de el nu va rezolva nimk iar distantzarea asta nu va duce la nimk bun si vom ajunge sa ne departam unul de altul indiferent cat de mult ne iubim.A zis ca nu-i asa k voi vedea k nu vor fi pbl de genu asta.Sunt eu nebuna oare??voi ce credeti,chiar sunt absurda si nu-l inteleg sau am si eu dreptate p undeva?voi ati patit asa ceva cu pr vostri?
Pls vreau un raspuns ...cum s-o mai dau cu el sa priceapa k nu e bine pt relatia noastra ce trrebe sa fac ?Multumesc

daca are o slujba foarte stresanta e de inteles.eu la fel acum 2 saptamani avea aceiasi problema nu ieseam pe nicaieri stateam in casa.i-am zis de toate astea si s-au rezolvat lucrurile smile.incearca sa vb. cu el sa vezi ce si cum

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#28 2007-12-08 13:04:35

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

si eu tot asa am patit si chiar era obosit(2 servicii)si eu eram bosumflata..dar mai nou uite ca si eu sunt super obosita dar sambata si duminica e doar al meu!si il plimb de il dor picioarele(si pe mine)prin tot orasul si pe la toate magazinele si compenseaza cat de cat!aceste 2 zile sunt cam singurele cand putem sta cu adevarat de vorba(daca voi nici atat nu aveti..e cam f rau..mai ales ca ai zis ca dureaza de 2 luni nu?)

#29 2007-12-08 13:34:00

amrita
Full member
Inregistrat: 2007-09-16

si la noi s-a mai intamplat in cate o sapt... e de inteles din moment ce munceste, dar daca ti se pare cam exagerata oboseala lui, fa investigatii (cum spunea mai sus capcaun)

You are the sunshine of my life..

#30 2007-12-08 14:21:48

piticaAntipatica
Full member
De la: orasul celor 7coline mioritice
Inregistrat: 2007-04-26

depinde de relatie fiecaruia.eu zic ca sfaturile date de noi sunt in nestiinta de cauza.pentru ca niciuna din noi nu stim cum sunt lucrurile intre ei.si nici chestiile cu ''ii dadeam papucii imediat" nu mi se par ok.pentru ca niciuna din noi nu a dat un exemplu concret ca a si facut asta.mai bine sa vorbeasca cu iubitii lor(ambele fete) si sa lase luatul sfaturilor de pe forum.cel putin cea care are o relatie de doi ani..daca nici dupa 2 ani nu comunica... in fine,eu nu dau cu parerea.

judeca fiecare raspuns

#31 2007-12-12 21:09:14

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

ane_mona, te-a mai cautat?

#32 2007-12-12 21:21:22

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Eu am o solutie mai funny smile Dak faci investifatii si nu aflii nika suspicios,k nah,e si asta o posibilitate,mai ales raspunsul lui-sa nu va mai vedeti seara,mi se pare dubios...
  DAR,dak se dovedeste k suntem noi paranoice...dc nu il servesti cu un red bull knd vine la tine? Sa prinda baiatul aripi... sau...la ce ma gandeam si mai si,fa-i cadou de craciun intr-o maniera mai traznita-vitamine,suplimente de genul supradyn sau extremevita... Uneori astea kiar au rezultat si dau un randament mai bun...poate nu mai are resurse omul in organims...k pana la urma,iarna stam mai prost cu vitaminele,nu?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#33 2007-12-12 21:30:47

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

adrianastoichitoiu a scris:

ane_mona, te-a mai cautat?

da m-a mai sunat o data ieri seara dar nu i-am raspuns asta dupa doua zile in care nu mai daduse nici un semn de viata...cred ca in sfarsit a inteles ca nu mai era cale de impacare intre noi...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#34 2007-12-12 21:34:47

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

e cel mai bine.iti zic eu, k si eu am trecut prin acelasi lucru.nu mai lua legatura eloc cu el.sub nicio forma.e pe undeva, pe aproape, si alesul tau. smile

#35 2008-01-31 19:28:33

balaurulfurios
New member
Inregistrat: 2008-01-31

angel_mik a scris:

sambata am fost cu prietenul meu sa vedem luminitele, mi-a propus sa vin sa dorm la el, iar eu i-am zis ca nu vin asa ca m-a adus acasa pe la 10, si mi-a spus ca ne vedem a doua zi.
vorbim pe net, apoi iese brusc. o intreb pe sora lui daca stie ceva de el, mi-a zis ca abia a iesit pe usa nu stie unde si cu cine. apoi l-am sunat cu numar necunoscut, nu stiu ce mi-a venit, si mi-a raspuns o fata...am inchis pt ca m-am socat. apoi dupa vreo ora il sun sa vad "ce mai face". Incepe sa rada, ca e si el pe afara la o bere cu baietii, cand i-am zis sa lase gluma mi-a zis ca e la Unirea la brad cu o fosta colega de liceu, prietenul cel mai bun si cu prietena acestuia. m-am enervat foarte rau in seara aia ,nu mai vroiam nici makr sa il vad, si mai tarziu m-a sunat el si mi-a zis despre ce colega era vorba,printre nervii mei. nu mi s-a parut normal sa nu imi spuna makar si sa mearga fara mine. daca era doar cu baietiii era ok, are si el o viata, dar eu nu mai aveam loc duminica cu ei?eram in plus? mi-a zis ca exagerez...asa este?

Exagerezi!
Ti-a zis sa dormi la el in seara aia? N-ai vrut, ok! El vroia sa fie cu tine! S-a plictisit omul in casa, a gasit ceva mai bun de facut si a iesit cu prietenii! Tu erai acasa, clar nu mai ieseai, asa ca nu avea de ce sa-ti zica! Nu cred ca era cazul sa-ti ceara voie sa iasa din casa, iar apoi, oricum puneai bot daca iti zicea ca iese cu prietenii!

#36 2008-01-31 20:32:41

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

am ajuns la concluzia ca messul asta dauneaza vietii de cuplu big_smile . noi cele mai mari certuri si discutii le-am avut pe mess si pe mail, fie pt ca eram bosumflati si nu voiam sa ne vedem , fie ca eram la muuuuuuuulti km distanta. oameni buni nu va certati pe mess ! big_smile

#37 2008-01-31 20:36:53

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

noi ne certam pe mess da-i oleaca de caterinca pentru ca noi doi lucram in acelasi birou si suntem chiar birou langa birou...sa vezi ce zbarnaie tastele...uneori ma pufneste si rasul de cum ne certam noi pe mess...si de obicei e ca eu vreau la shoppingi dupa munca si el nu vrea big_smile

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.